Jump to content
BMW E39 Club Romania

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 09/19/2019 in all areas

 1. 2 points
  Salutare colegi! Chiar daca nu am mai scris, asta nu inseamna ca am stat degeaba Am curatat galeria de admisie, inlocuit toate garniturile de acolo cu unele Victor Reinz, reconditionat 4 injectoare (celelalte doua erau luate de noi), montat saibe de cupru si garnituri noi la toate 6, polish la faruri respectiv folie protectie nano-ceramica...Masina nu mai imi da atata fum ca inainte (avem 4 injectoare de 2.5 si 2 de 3.0, acum toate sunt de 2.5), si parca e si mai silentioasa deca inainte...in rest lista e facuta cu ce urmeaza (numa timp sa fie...), caseta directie servotronic, coloana electrica, montare volan cu incalzire, sablare si revopsire etrieri si montare kit nou etrieri, inlocuire furtune frana fata plus lichid frana Ate typ200 etc...Nu mai e cazul sa specific ca toate piesele sunt d l @pimP, se stie ca e cel mai tare in domeniu Toate cele bune! https://postimg.cc/gallery/1c2z4qo2q/
 2. 2 points
  Fiind din 3003 merita macar 550...
 3. 1 point
  2900E cu style 66 si style 82.
 4. 1 point
 5. 1 point
  Ar fi cam neplacut sa nu mai gasesti. Eu de la pimP am cumparat acum mai multi an pentru 520d, iar pentru 2.5i tot cu 3 pini anul acesta.
 6. 1 point
  Ieri am cumparat-o
 7. 1 point
  Gasesti la colegul @pimP. Spor!
 8. 1 point
  Gata, vad ca nu am mai postat nimic din Decembrie, iar s-au adunat o groaza de lucruri. Update KM: 300.000 - numar magic. Weekendul asta am trecut pragul. Ce-am mai lucrat la masina: Tehnic: - Schimbat ambreiaj - al meu era ok, inca il am, dar aveam impresia ca volanta e obosita - asa ca ambreiaj LuK complet - Daca are cineva nevoie de un ambreiaj in stare buna, dati-mi un semn - pretul o sa fie modic. - Reconditionat caseta directie - A inceput sa scape lichid pe partea soferului. - cu burdufuri noi. - Schimbat protectii discuri fata, erau varza - Schimbat Intercooler cu unul impecabil - Schimbat injectoarele cu unele de 3.0d - 193 cp. - Schimbat garnituri admisie cu unele noi. - Refacut softul. - Inlocuit evacuare webasto - am gasit una aproape noua, am tratat-o pentru a nu avea probleme in viitor cu ea. Exterior: - Schimbat aripi fata - A inceput sa dea rugina in interior, exterior nu era vizibil nimic, dar daca tot eram la atelier, cu drumul asta le-am inlocuit pe ambele - Inlocuit pasaje spate - aveam rugina superficiala, dar am preferat sa fie taiat, decat carpit - tinichigiul care a lucrat la masina e foarte meticulos si lucreaza foarte bine - Inlocuit praguri stanga dreapta, pe portiunile unde era rugina. - Terasonat interioare aripi, injectat ceara in praguri. Sper sa nu mai aud de rugina o perioada. - Remediat problema prag interior pasager spate, unde cei la care am vopsit aripa acum 3 ani, au facut un mare cãcat, si nu au pregatit cum trebuie zona, a inceput sa crape. - Rezolvat problema cu componentele de Mpack. - Ortemobilul e complet in sfarsit, are toate componentele Mtech - Carenaje, Scut motor, Tunele Aer, Grila bara cu T, Tunele aer aluminiu, bandouri negre mat. Adus masina acasa, si curatat temeinic, inclusiv carenaje/etriere/componente suspensie. - Inlocuit inele angel eyes cu unele SMD - cosmetizat faruri pe interior - Schimbat Kit-ul xenon - Montat camera marsarier - Urmeaza revizia. Cam asa se prezinta masina acum. Ce mai trebuie facut: - Adaugat senzorii de parcare, si e cam gata. Adunam in continuare kilometri. Masina rezista. Sper ca nu v-am plictisit. Sa ne-auzim cu bine!
×