Jump to content
BMW E39 Club Romania
 • Announcements

  • TOM

   FACEBOOK - BMW e39 Club Romania - Pagina Oficiala www.e39.ro   12/29/2017

   FACEBOOK BMW e39 Club Romania - Pagina Oficiala www.e39.ro Incepand de azi 30/12/2017 and decis sa avem pagina noastra oficiala pe Facebook pentru a nu mai lasa imaginea noastra sa fie patata de tot felul de cluburi false ce se dau a fi Club e39 Romania ! Pagina noastra oficiala o gasiti aici: https://www.facebook.com/groups/www.e39.ro/about/ Va asteptam! Un an nou fericit !!!!

toffefe

Membri
 • Content count

  1,021
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14
 • Feedback

  100%

toffefe last won the day on February 26

toffefe had the most liked content!

Community Reputation

237 Excellent

About toffefe

 • Rank
  e39 for life

Profile Information

 • Locatie:
  IASI
 • Motorizare
  520d 136 CP

Tara

 • Tara
  Romania

Recent Profile Visitors

3,697 profile views
 1. 520D EE 2003 Avariat

  Se vinde printesa :| Are topic aici: Poze cu avariile gasiti in ultmele pagini ale topicului mentionat. Nu ma ocup de dezmembrari asa ca nu ma intrebati de piese de pe ea, se da intreaga. BMW E39 2003, interior crem manual incalzit Exclusiv Edition impecabil. Masina a fost avariata in stalpul dreapta fata in timp ce era parcata. Elemente avariate: ambele aripi, capota, bara fata, portiera pasager fata, prag. Airbagurile nu sunt sarite. Nu am incercat sa pornesc motorul fiindca am vazut urme de ulei sub masina, dar impactul nu a ajuns la motor. Masina are pe ea foarte multe piese de calitate, originale, unele ca noi. Detin facturi doveditoare, majoritatea lucrarilor fiind efectuate la reprezentata. Amintesc pe scurt ce piese are pe ea: -ambreiaj original BMW schimbat in urma cu 3k km -volanta LUK schimbata in urma cu 3k -suporti motor originali - schimbai in urma cu 3k -pompa de injectie fara probleme -turbina - nu manca ulei -suspensie fata+spate bilstein b4 cu arcuri noi, rulaj 20k km -interior impecabil cu volan de mahon, fara exagerare ca nou -webasto functional, reparat la reprezentanta -electro ventilator original schimbat la reprezentanta -cam toate garniturile de la motor inlocuite + cele de la galeria de admisie + saibe injectoare -bendix nou, inlocuit acum 12k km -parbiz inlocuit acum 20k -caseta directie reconditionata cu bielete directie originale BMW -grup fara scurgeri cu garniturile inlcouite la reprezentanta -elemente de caroserie fara rugina, vopsea impecabila pe elementele neatinse: portiere, bara spate -masina e dotata cu senzori de parcare -emblemele fata/spate inlocuite cu unele noi Pentru membrii forumului pretul e de 1000 euro fix. Telefon: 0766:534:483
 2. 520d EE

  Masina intra la vanzare. 1000€ fix doar pt membrii clubului.
 3. 530d - Topasblau Metallic - M Packet

  de curiozitate: cam cat ajunge un E39 pe acolo? ma gandesc ca le iei ieftin, devii un mic colectionar :D in Romania marea problema e impozitul, altfel cred ca multi ar tine un e39 ca masina de weekend/pasionat.
 4. Lista piese Toffefe

  Au mai ramas urmatoarele piese: -spatiul depozitare cotiera in loc de telefon -releu M47+2bujii -carcasa cheie -emblema capota fata -1 buc pompa spalatoare faruri - 40 ron -1 bucata magazie MP3+bluetooth pt MID (cred ca merge si pe BM54-nu stiu sigur) DENSION GATEWAY PRO BT - 480 RON
 5. 520d EE

  Mulțumesc! Din păcate nu, încă nu a venit răspunsul de la Poliție la adresa înaintată de către firma de asigurari. E clar cine e vinovatul, dar stam pe loc din cauza birocrației absurde. Am deja dovada emisă de Poliție, deci treaba e clară. O țin in curte la dealerul bmw iasi, dar nu pot sa o țin la infinit si de plătit platforme sa o tot mut, nu prea am chef. Sper sa primesc mai rapid despăgubirea sa o pot radia si valorifica.
 6. 520d EE

  Mulțumesc! Din păcate nu, încă nu a venit răspunsul de la Poliție la adresa înaintată de către firma de asigurari. E clar cine e vinovatul, dar stam pe loc din cauza birocrației absurde. Am deja dovada emisă de Poliție, deci treaba e clară. O țin in curte la dealerul bmw iasi, dar nu pot sa o țin la infinit si de plătit platforme sa o tot mut, nu prea am chef. Sper sa primesc mai rapid despăgubirea sa o pot radia si valorifica.
 7. 520d EE

  Mulțumesc! Da, 520d fl.
 8. 520d EE

  Un nou început
 9. Lista piese Toffefe

  Au mai ramas urmatoarele piese: -setul de oglinzi de Europa -spatiul depozitare cotiera -releu M47+2bujii -carcasa cheie -emblema capota fata -1 buc pompa spalatoare faruri - 40 ron Se adauga: -1 bucata magazie MP3+bluetooth pt MID (cred ca merge si pe BM54-nu stiu sigur) DENSION GATEWAY PRO BT - 500 RON
 10. Lista piese Toffefe

  cu placere!
 11. 520d EE

  camera de bord s-a activat la impact si a inceput sa filmeze, a surprins fuga betivanului.
 12. Lista piese Toffefe

  iti pot face poze mai detaliate, nu stiu exact ce cleme trebuie sa aiba. l-am cumparat la randul meu de la altcineva, dar nu am apucat sa-l mai montez.
×