Jump to content
BMW E39 Club Romania
 • Announcements

  • TOM

   FACEBOOK - BMW e39 Club Romania - Pagina Oficiala www.e39.ro   12/29/2017

   FACEBOOK BMW e39 Club Romania - Pagina Oficiala www.e39.ro Incepand de azi 30/12/2017 and decis sa avem pagina noastra oficiala pe Facebook pentru a nu mai lasa imaginea noastra sa fie patata de tot felul de cluburi false ce se dau a fi Club e39 Romania ! Pagina noastra oficiala o gasiti aici: https://www.facebook.com/groups/www.e39.ro/about/ Va asteptam! Un an nou fericit !!!!

increatul

Membri
 • Content count

  1,421
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Feedback

  0%

increatul last won the day on December 23 2017

increatul had the most liked content!

Community Reputation

190 Excellent

About increatul

 • Rank
  e39 for life

Profile Information

 • Locatie:
  B
 • Motorizare
  520d 136 CP

Tara

 • Tara
  Romania

Recent Profile Visitors

1,691 profile views
 1. Sal. Iti trebuie si fetele de usi, nu doar perdelutele.
 2. 525d -CVL- M pack, Touring (literally) fost 525dA

  Ideea la Vlad e ca are nevoie de o masina fiabila, pe care sa te bazezi la drum lung, pentru 20.000 km pe an, daca nu mai mult. E39-le nu a intrunit conditia asta. Mazda e un compromis bun, daca vrei o masina mai ieftina. E putin peste Opel, daca e sa comparam cu o nemtoaica. Mie mi-a placut cand am condus o Mazda 3. Trebuie vazut doar ce motor merita, sa nu fie probleme cunoscute si ales dupa nevoi.
 3. 525d -CVL- M pack, Touring (literally) fost 525dA

  Vlad, vlad, vorbeam si noi aiurea, nu sari in curtea vecinului. :))) Felix, cum sa impartiti pareri, iti iei si tu o Mazda? Ce inseamna GTA top? E un nivel de echipare?
 4. 525d -CVL- M pack, Touring (literally) fost 525dA

  Da, masini de 5 ani maxim am si zis. Doar ca la cati bani baga romanii in bmw-uri vechi, ajungi lejer la pretul unei masini non premium de 5 ani. Cu 8-9000 iei o mazda 6 2011-2012: https://www.autovit.ro/anunt/mazda-6-ID7Gpewu.html#f759fa465b (vad ca asta e diesel, am luat-o la intamplare, sa fie una tourer).
 5. 525d -CVL- M pack, Touring (literally) fost 525dA

  Da, ai sa fii suprins euro5-euro6 ce consumuri scot. Posesorii de mazda se lauda la motoarele de 2.0 benzina cu consumuri de sub 6% la drum lung. Acuma, nu zii hop pana nu sari gardul.
 6. 525d -CVL- M pack, Touring (literally) fost 525dA

  Si la mine urmatoarea cred ca asta va fi. Si am inteles ca au un consum f bun benzinarele.
 7. 525d -CVL- M pack, Touring (literally) fost 525dA

  Poate vei avea mai mult noroc cu urmatoarea. Dar daca iei e61 (adica tot veche), cu un trecut dubios, nu scapi de probleme. Avand in vedere ca tu mergi mult prin tara, eu ma refeream sa iei una de maxim 5 ani, chiar daca marca non-premium. Mult succes cu asta, pana una alta.
 8. 525d -CVL- M pack, Touring (literally) fost 525dA

  Parca ti s-a raspuns pe facebook ce si cum. Bucura-te de sarbatori si uit-o pentru cateva zile. Cum ti-a zis si mik15 parca, tu aveai nevoie de o masina mult mai noua, cu care sa bagi kilometri si care sa nu aiba nevoie de o atentie constanta. Si eu ma mai uit adesea la o mazda 6 tourer, sunt f reusite si frumoase, s-a investit mult in design, arata f ok.
 9. Pai si ce vinde acolo, un interior fara scaunul cel mai important, cu o combinatie usor nefericita de culori. Cred ca sezutul merge de la sedan la touring. sau ma insel? Deci doar sezutul de la bancheta.
 10. My pride and joy... or something like that

  Am inteles. Clar ca bmw e net superior ca marca, probabil si pretul daca e sa le compari de noi. Am avut asa mereu impresia ca Saab e o marca exclusivista, poate de aceea avem impresia de premium, nici nu prea mai vezi multe pe drum.
 11. My pride and joy... or something like that

  Sa o stapanesti sanatos fara incidente! Se vede ca a fost ingrijita. Ma mira ca zici ca Saab e sub ca si marca inteleg, pentru ca totusi e (era) o companie care nu face compromisuri. De fapt asta le-a si adus falimentul, ca au facut mereu ce au vrut, nu ce li se dicta de la GM.
 12. Se adauga la cumparare si butonul eliberare panou lateral portbagaj (plus arculet). Updatez si primul post, nu stiu cum de mi s-a rupt.
 13. Il ai? E super, vorbim pe PM detalii sapt viit. Multumesc.
×