Jump to content
BMW E39 Club Romania

GabiSB

Membri
 • Content count

  1,691
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Feedback

  100%

GabiSB last won the day on July 16 2015

GabiSB had the most liked content!

Community Reputation

238 Excellent

About GabiSB

 • Rank
  BMW
 • Birthday 11/17/1987

Profile Information

 • Locatie:
  sibiu
 • Motorizare
  Alta

Contact Methods

 • Yahoo
  mandeagheorghegabriel@yahoo.com

Tara

 • Tara
  Romania

Recent Profile Visitors

3,798 profile views
 1. GabiSB

 2. 525d/m pack - bogdan

  Mai bine nu ziceați ca sunt de e60 , acum no sa le mai placa la multi [emoji23][emoji13]
 3. I-am trimis colegului o pompa ABS -dsc perfect functionala , am primit-o înapoi pe motiv ca la el nu funcționa .Iam spus ca nu este problema ,sa o trimită dar sa nu se fi umblat la ea ! Surpriza , cand ajunge ,senzorul schimbat dupa cum se vede , in prima poza este senzorul lui ,fabricat in 09.2000 si mașina lui ,in cea dea doua poza este pompa fabricatie 03.2001 si mașina de pe care a fost luată ! Cand l-am anunțat despre cele întâmplate a spus ca e posibil la service ,din greșeala sa le fi schimbat si ca o sa il trimită înapoi. Zis dar nu si facut ! Mi-a dat mesaj ca nu stiu cine ce ia spus .... Si multumesc colegului ( nu pot săi spun numele ) care ma anunțat sa am grija , cand a vazut pe forum ca vrea să-mi trimită pompa înapoi ! Ideea e ca nu mai am nici o pretenție , vreau sa mai afle lume despre unele întâmplări . Bafta , sper sa rezolvi problema [emoji6]
 4. 530dA Individual

  Imi place mașina [emoji847]mai ales ca asa a ieșit din fabrica[emoji6] Sa te poarte sanatos [emoji106] Off: cu siguranta televizoarele Sirius erau mai rezistente ca cele Samsung de azi .(comparând e39 cu cele mai noi modele )
 5. E39 puse la vanzare in Romania !

  : https://lajumate.ro/bmw-530-idividual-din-2003-947396.html Vreau sa arat o opțiune foarte rară : Scaune confort , alcantara , încălzire si masaj ! Super Nu se incaraca anunțul , nu știu de ce ,asa ca pun eu pozele
 6. BMW 530i AT

  La detalii tehnice nu ma prea pricep , dar stiu ca lichidul la frana se schimba cu o pompa specială , asa să-ți fi aerisit sistemul de frânare bine . Din păcate nu mai am de 3.0i , alte pompe dsc am , dar 2.5 d sau 3.0d
 7. BMW 530i AT

  Eu am fost cu Masini la BMW si mi-au spus sa schimb motorul din cauza unui Termoflot , asta e alta discuție ! Prima poza este făcută la mașina donatore in Septembrie cand am adus-o , mașina era pe contact in poziția 2 Ce dea doua poza este o poza informativa să-ți dai seama unde trebuia sa fie aprins becul de ABS aprins in caz ca mașina avea ceva problema la sitemul ABS-dsc ! Dup cum vezi , mașina donatore nu avea martorul aprins in bord !
 8. BMW 530i AT

  Doar de un lucru te pot asigura , ca ți-am dat o pompa de pe o mașina care NU avea ABS -dsc aprins in bord ! Ba mai mult era si 3.0i din 2001, ca a ta ! Daca nu ma crezi mai dă-mi datele si ati trimit o pompa gratis , dar nu stiu cum sa fac sa te convingi ca de la mine pleca functionala ! Daca spui ca dupa ce ai montat-o sa stins dsc , si sa aprins dupa o zi , vezi sa nu fie alte cauze ! Multumesc de înțelegere !
 9. E39 puse la vanzare in Romania !

  Daca sunt km reali , merita. Am avut de curând un 3.0i automat la 170.000 km si crede-ma merita , chiar si automat la benzinare . Si încă o .experiența cu 2.5 i ,automat ,nu avea ce lucra din 2.5 dieselul meu , manual .Toata treaba este sa fie pana in 200.000km, sa fie vanosurile in viața
 10. E39 puse la vanzare in Romania !

  Sa lămurim asta ,Conform realoem , sa pus din 09.2000, pe orice model e39 ( in afara de Brek ). Mai mult ca sigur a fost o opțiune .
 11. E39 puse la vanzare in Romania !

  Din poze arată bine , nici nu aveam cum altfel , cine cumpara un M5 e un pasionat ! Dar cel mai important lucru la masina asta , e motorul , si doar acolo ati vei putea da seama de el !
 12. E39 puse la vanzare in Romania !

  Si la 300mii nu mai merg ? Toti avem de 150mii ? Eu zic ca arată bine , daca mai si merge asa e super , prețul un pic măricel . Si sunt si euro 4 , daca îi ceri seria se șasiu scrie in dotări .
×