Sari la conținut

cotrusvlad

Membri
  • Număr conținut

    753
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    21

cotrusvlad a câștigat ziua ultima dată pe Martie 21 2018

cotrusvlad a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Locatie:
    Timisoara
  • Motorizare
    525d 163 CP

Tara

  • Tara
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

1.717 citiri profil

cotrusvlad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

318

Reputație Comunitate

  1. Cât și unde?
  2. am folosit si eu doina o data, not bad. targetul e oricum, leatherique.
  3. A schimbat cineva T-urile de la furtunul de retur de la injectoare? nu gasesc un cod la ele nicaieri...
  4. Imi vand dupa cum multi stiu mult indragitul e39 touring, 525d, 2001 luna a 4-a, aprox 290.000km (momentan pe ceasuri are alt kilometraj pt ca au fost schimbate ceasurile) Are scaune sport incalzite, piele, navigatie mare, xenon de fabrica cu autoleveling si spalatoare, volan M retapitat, oglinzi, bare M, tempomat, proiectoare de ceata, control al presiunii din roti insa este dezactivat pt ca pe jantele astea nu am senzorii de presiune) jante style 37 M parallel cu cauciucuri de vara ok, folie pe geamuri. Mai jos e lista cu ce am schimbat/facut/remediat la masina in ultimele luni: -capac + garnitura pompa motorina de sub bancheta -schimbat claxoane -remediata incalzirea in scaune (nu era functionala) -grile negre -schimbata broasca la usa spate stanga -pompa servo -articulatie fata (brate curbate, brate drepte, bielete directie si antiruliu capete de bara, toate Meyle HD) -pompa apa -amortizoare mari haion -Termostat mare -caseta directie -lichid servo -schimbat T-ul de plastic de la traseul de racire care intra in chiuloasa (original) -furtun pompa vacuum (original) -lichid de frana -4 bujii Beru (2 nu au iesit) -garnituri admisie -flanse amortizoare fata (meyle) -ambreiaj luk -curea mica accesorii contitech -ulei diferential motul -suporti cutie topran -schimbat fuzete fata -stergatoare bosch -becuri xenon -amortizoare monroe reflex -arcuri eibach prokit spate, fk fata -suporti motor swag -vascocuplaj hella -difuzor + ventilator vasc -frane de 530d fl (324mm) -bucse oscilante + L-urile, lemforder -brat convergenta spate meyle HD -bagheta becurilor de la numar -schimbat LCD + banda argintata la OBC, nu are nici un pixel mort (am schimbat si ceasurile pt ca primele am reusit sa le stric) -modul de lumini welcome lights (la deblocare se aprind angel eyes + ceata + becurile la numar) -baterie varta silver 100 ah -oglinzi M -furtunul gros ce intra in EGR -covorase textile originale -polish stopuri haion + folie -schimbata turbina cu una Sh mai ok decat ce avea inainte -filtru epurator cu tot cu carcasa -furtune de vacuum siliconice -intercooler -instalatia electrica de la injectoare (cea veche era batrana si petecita) -anulat EGR din soft si bypass fizic din Anglia -curatata admisia + tot traseul turbo -schimbat droser xenon dreapta -schimbat ulei (motul Xcess 5w40 + filtru ulei knecht, filtru aer Mann, de regula la toate reviziile pun acest ulei si filtre Knecht) Masina ruleaza frumos, trage ok, mai are unele neajunsuri, remediabile. 4990e. Atasez si niste poze cu valorile injectoarelor, pompe, senzori, etc... Pt orice detalii va stau la dispozitie.
  5. Exact, nu-i ca si cum din banii aia ar face ceva pt mediu...Bulgaria ne asteapta.
  6. pliabile electric, fara memorie, cu incalzire pe partea stanga, daca se poate si fara sticla ar fi de vis. A mea s-a stricat de tot, a cedat ceva in interior si nu mai am rabatare...
  7. Am citit toate variantele, aia cu vinieta nu mi se pare o solutie. Eu personal clar as avea nevoie pe un an.... daca o sa coste decent e ok, dar daca se duce in panzele albe da-o dracu. Si cum ramane cu aia care circula in oras la magazin si inapoi? aia nu polueaza? Din contra, in oras e mai mare poluarea... cat despre impozit anual...eu tot nu inteleg...de ce drac platim impozit la motoarele mari atat de mult? nu deaia ca polueaza mai mult ca alea mici? ca nu vad nici o alta justificare.
  8. vai de %*!@ noastra!!!! se alege praful de noi!! astia n-au limite ma! dupa ce ca impozitul la 2.5 e 1000 de lei aprox, sa mai platesti si "o taxa foarte mare"??? sa puna inapoi de prima inmatriculare. A mea, la fel ca si la restul majoritatii, taxa e platita. La ce puii mei sa mai platesc? Sa ii taxeze pe aia care au luat masini cat timp nu era taxa in vigoare si sa ne lase in plata Domnului! Oricum niciodata nu am vazut rostul unui impozit atat de mare pt motoarele ce sar de 2.0.
  9. Ce panou ai pus de incalzire in bancheta din spate? De 7ar? Visez la asa ceva de cand eram copil, si aveau doar ai mei in fata incalzire....acum cu toate ca eu nu mai stau in spate, mi-ar placea sa am si in spate :))
  10. Lipsa de timp + bad timing Nicidecum lipsa de interes, nu sunt un om de rahat, dupa cum multi stiu, doar foarte ocupat. Voi reveni cu poze in aceasta seara pt cine ramane interesat, multumesc.
×
×
  • Creează nouă...