Jump to content
BMW E39 Club Romania
 • Announcements

  • TOM

   FACEBOOK - BMW e39 Club Romania - Pagina Oficiala www.e39.ro   12/29/2017

   FACEBOOK BMW e39 Club Romania - Pagina Oficiala www.e39.ro Incepand de azi 30/12/2017 and decis sa avem pagina noastra oficiala pe Facebook pentru a nu mai lasa imaginea noastra sa fie patata de tot felul de cluburi false ce se dau a fi Club e39 Romania ! Pagina noastra oficiala o gasiti aici: https://www.facebook.com/groups/www.e39.ro/about/ Va asteptam! Un an nou fericit !!!!

bartro

Membri
 • Content count

  972
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  0%

bartro last won the day on September 6 2017

bartro had the most liked content!

Community Reputation

168 Excellent

About bartro

 • Rank
  Fanatic

Profile Information

 • Locatie:
  Bucuresti
 • Motorizare
  520d 136 CP
  Alta

Tara

 • Tara
  Romania

Recent Profile Visitors

1,032 profile views
 1. 520d EE

  Ce ghinion Ai de citit legea / norme de aplicare RCA, să știi ce drepturi ai.
 2. Vanzari diverse - AxL

  Alin, poti sa iei mid-ul daca vrei, nu imi trebuie urgent.
 3. Vanzari diverse - AxL

  Salut, ai o poza cu mid în funcțiune din întâmplare?
 4. 525d -CVL- M pack, Touring (literally) fost 525dA

  Stiim cu totii ca platim si sigla. Japonezele mereu au avut deprecierea mai mare mare decat nemtoaicele si asta fara legatura cu fiabilitate.
 5. 525d -CVL- M pack, Touring (literally) fost 525dA

  Eu as sări de E61. Și cât timp un litru de benzina are o densitate de energie mai mica decât un litru de diesel, plus diferențe între cele 2 tipuri de motoare care fac cele diesel mai eficienți, este foarte greu sa faci un motor pe benzina sa consuma cat un diesel. Dar epoca diesel poate e la sfârșit din cauza poluarea.
 6. Mon BB

  Sa va trăiască!
 7. Mon BB

  And it's getting more and more absurd
 8. Cați cai are mașina ta?

  Cutiile automate au fost subdimensionate din fabrica. Schimba la manuala sau nu stiu daca poti restrictiona cuplu in soft si sa ramai doar cu cai la o turatie mai mare.
 9. 525d -CVL- M pack, Touring (literally) fost 525dA

  O-ring vine separat, am luat 2 dupa ce am constatat asta. Pe cod, la comanda, se potriveste bine. In comert nu am gasit pe dimensiune asta in stoc. Nici nu am timp sa umblu pe la magazine.
 10. 520d perfect touring

  Apara meniul de timere si vent si daca ai optiune activat si heat.
 11. 520d perfect touring

  Ai mid-ul care trebuie din ce vad eu, doar trebuie activat opțiune webasto prin bmwscanner sau echivalent. Noi avem și ceva VW tsi cu 200cp și e mult mai rapid fata de Touring. Dar și mult mai stricăcios
 12. 520d perfect touring

  Webasto pornește singur de la 5+ în jos. Pentru a programa sau a porni manual cred că ai nevoie de mid mare. Sa o stăpânești sănătos și bine ai venit in clubul melciilor (am și eu 520d touring)
 13. Nu știam mersi mult. Atunci retrag usa din vânzare.
 14. De vânzare, ușa touring dreapta spate, titan silber metalic, exclusive (partea neagra lucioasă, am văzut prea târziu ) fara bandou, 100ron. Are geam, macara, motoras, incuiator. Vând și un interior de stofa de touring facelift, manual, încălzit, mai puțin șezutul șoferului. Adica bancheta cu gauri isofix, fete de uși, scaune sport. Stofa Rips Diagonal/anthrazit - F4AT. Nu e strălucit, trebuie curățat, mașina avea 280k km. 200ron. Locație - Mogoșoaia. Contact PM sau aici pe topic. Poze încerc să fac zilele astea.
×