Jump to content
BMW E39 Club Romania

bartro

Membri
 • Content count

  1,107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14
 • Feedback

  0%

bartro last won the day on May 15

bartro had the most liked content!

Community Reputation

184 Excellent

About bartro

 • Rank
  e39 for life

Profile Information

 • Locatie:
  Bucuresti
 • Motorizare
  520d 136 CP
  Alta

Tara

 • Tara
  Romania

Recent Profile Visitors

1,545 profile views
 1. Poate te ajuta, am avut si alternator stricat la 2.0d, cel facut de Valeo de 150A. Sunt identice, si cod BMW identic, cu cele de pe 2.5d si 3.0d.
 2. 530i automat 97.000km - import Dubai UAE

  Daca e din Japonia, a avut volanul pe dreapta?
 3. Salut, Caut si eu pentru un sedan din 2002 urmatoarele piese: - tragger - capota - usiile dreapta - bara fata - oglinda rabataliba dreapta Incerc sa le gasesc pe culoare, si aunume Black Sapphire Metallic - 475.
 4. Ce NU ne place la e39?

  Piele pe mânere de usi, o prostie mare. Mai ales la piele crem
 5. Ce NU ne place la e39?

  Că rămân ștergătoarele unde apuc când opresc motorul.
 6. E39 525d, manual

  Destul de mari diferente intre X5 si 5 touring, nu cred ca esti foarte hotarat
 7. Black Mobil

  Bine ca s-a rezolvat. Curios totusi, ca cel nou aparent nu functioneaza (in parametrii). Ai puta sa-o pui intr-o cratita cu apa pe foc, sa vezi daca se mai deschide, de curiozitate.
 8. Se poate monta bariile universale pe asta. Eu de exemplu folosesc unele de lidl de aluminiu. In afara faptului ca fluiera nu au probleme. Poti opta si pentru marci mai consacrate cum ar fi thule.
 9. Black Mobil

  Eu am schimbat termostat de vineri, acum sta pe la 93 - 97 de grade, furtune nu mai sunt asa tari. Tot behr. Aia e.
 10. E39 puse la vanzare in Romania !

  Se găsesc, prețul poate sa fie o problema insa.
 11. E39 puse la vanzare in Romania !

  Tare, și prețul nu mi se pare foarte mare.
 12. Black Mobil

  Temperatura de antigel o poti vedea si pe bord, meniul ascuns 7. A mea a inceput sa tine temperatura pe la 100 de grade, termostat Behr montat acum 2 ani. De cand este pe masina am observat ca tine temperatura nitel sus, dar in ultima vreme s-a agravat. Cand ajunge la 102 pleaca electroventilatorul. La mine radiator este fierbinte pe partea cu tur, si rece (temperatura ambientala) pe partea cu reture, deci este clar ca nu circula apa. Furtune sunt ceva tari dar nu este presiune asa mare in cat se deschide capacul la vas. Urmareste temperatura in bord, daca creste peste sa zicem 95 si tot asa ai radiator fierbinte pe o parte si rece pe celalta, insteamna ca nu circula apa si cauza probabil este termostat.
 13. E39 535i v8 Bv_13_Gri

  Daca ratezi sa platesti impozit un an, nu cred ca mai ajungi la zi vreodata..
 14. 520d WIN

  Stiu ca topicul este abandonat, dar vreau sa completez ceva in legatura cu pompa de de webasto, bazat pe ce am vazut azi pe masina mea, un 520d din 10-2002. Intrucat ca mi s-au stricat deja 3 pompe de la webasto m-am gandit sa caut o pompa noua. Cea originala nu am gasit la un pret decent, si am optat pentru o pompa folosit pe masina din grupul VAG. Este tot Pierburg, tot electronica, diametru de furtun este la fel, dar forma difera. Am montat pompa sus langa servo frana, nu numai pentru ca forma este altfel dar si pentru ca acolo mi se pare mai ferit, si accesul este mai usor daca sa va mai strica in viitor. Pentru comanda am folosit cel de la webasto, iar din pompa acum neconectata electric de la webasto am scos rotorul ca nu impiedica inutil circulatia. Fizic e inca acolo, era mai usor asa fara modificari la furtune de antigel. Partea interesanta este ca pompa porneste cand: - dau drum la webasto din telecomanda - setez clima pe o temperatura ce necesita caldura (!) Intr-un fel este si logic, pompa este pus pe circuitul de antigel spre valvele de incalzire, adica tot antigel care circula prin caloriferele din habitaclu trece prin webasto si prin pompa. Daca aceasta nu s-ar invarti, nu numai circulatie ar fi ingreunat din cauza traseului lung, dar si din cauza rotorul care nu invarte. Asadar, este posibil ca masiniile fara webasto au pompa de apa auxiliara, iar la masini cu webasto rolul acesteia este preluata de catre pompa de pe webasto care primeste comanda de la clima cumva.
 15. Isofix sedan - retrofit

  Să vă trăiască De ce ai renunțat ta la mașina? Sunt scaune care se prind foarte bine și fără isofix.
×