Sari la conținut

rghelase2001

Membri
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rghelase2001

  1. Nu e asa! Inteleg ca toata lumea vrea sa vanda. Dar daca te sun, te intreb specific de niste lucruri, iar tu imi spui ceva, si cand vin si o vad plina de rugina peste tot, bate si troncane din toate incheieturile, motorul nu porneste decat dupa lungi eforturi, iar la exterior si interior hartanita ca un cotet de gaini, asta inseamna ca eu sunt client exigent?? Cu mentalitatea asta, da, ne meritam soarta. Daca fiecare il trosneste pe cel care te-a facut sa faci xxx km mintindu-te in fata, atunci multe lucruri se vor schimba.
  2. Nu e asa! Daca ne asteptam la chestia asta, jugurile astea de oameni vor continua sa fie pe piata. La telefon l-am intrebat fix chestiile astea. I-am zis ca as veni de departe sa vad masina, sa nu ma puna pe drumuri degeaba. Norocul a fost ca am avut un prieten in zona lui, si l-am trimis pe el sa o vada, ca altfel ma vedeati la stirile de la ora 5.
  3. Salut, postez niste commenturi ref la 525i E39 din Braila https://www.olx.ro/oferta/bmw-525-i-2001-variante-ID8VJb1.html Motorul suna decent, desi porneste greu la cald. Articulatii si suspensie, praf. Atinsa in cateva puncte, bara prinsa cu sarma, cateva zone de rugine, lac luat pe niste suprafete, capota in special. Masina a avut trecut de Germania (am remarcat acel sticker verde cu D4 in parbriz), ceva trecut de Grecia (e un brief de Grecia si o hartie scoasa la printer, de care vanzatorul se juca ca e originala ), si a stat destul si prin romania. Interiorul arata mai bine decat exteriorul, desi are rupturi de tapiterie. Portbajaj destul de jefuit, a fost masina de pusti, au incercat sa monteze subwoofer acolo si au cam taiat mocheta. N-am mai stat sa o diagnostichez, etc, etc, timp pierdut.
  4. Salut! A vazut cineva masina asta? Vreo parere? http://olx.ro/oferta/bmw-520ia-ID6IYD4.html#167d187ad1
  5. Nu am alte detalii. Vorbeam cu cineva care are o masina de vanzare, dar este plecat din tara, si la intrebarea - ce probleme are, mi-a zis ca are o bataie care apare la 80-90km/h, pe drum drept, si ca ar fi din brate, ca asa fac toate... Acum, nu contest ce mi-a spus, fara sa fi vazut masina, dar intrebam daca intr-adevar, asa fac toate.. Iar partea cu afisajul, asa e? De la frig, dispar punctre din afisaj?
  6. Colegi, o intrebare - este ceva cunoscut la E39 sa apara o bataie la 80-90km/h? Si sa fie de la brate? ADica, este o caracteristica generala a lor? Iar pixelii de la cd player, in ce conditii se strica? Presupun ca se pot repara destul de ieftin. Mai reapare defectul?
  7. NFL, da, greseala de typo, bandourile de culoare neagra (la FL sunt in culoarea barei). Ce voiam sa spun ca este fara spalatoare de faruri. Ori, la xenon de echipare de fabrica, stiu ca obligatoriu vin cu autoleveling si spalator de faruri.
  8. Cred ca da, am in ultimile zile multe ore petrecute pe ambele forumuri, cautand pareri pro si contra. E39 mi se pare extrem de atragator ca forma, chiar daca este o masina veche, dar, dpdv tehnologie, inca nu departe de actualitate. Referitor la pret - da, nu am ce sa comentez, dar daca e pompa de ABS busita, mai sunt 200-250Euro, daca mai e un senzor, 20-30Euro, daca mai sunt traguri de refacut, la fel 200-300Euro, si toate se aduna, ajungand in final, sa o fac acest NFL "pentru mine" la acelasi pret ca una FL in toate mintile In plus, bara de FL dar cu xenon de echipare de fabrica iar ridica semne de intrebare, in privinta daca a fost sau nu lovita in fata, si cat de serios.
  9. Rugina la un prag, ceva erori de ABS, si ar fi vorba de un senzor dus, in rest masina ar fi perfecta (asa zice proprietarul). Ref la taxa, da, cam asa cred ca a fost, am estimat asta inainte. Problema ar fi cu rugina, auzisem tot de pe forum ca E39 chiar nu are probleme cu rugina, si daca e aparut, e un semn de intrebare pt mine daca sa vad masina. De asta speram ca a mai vazut-o cineva de pe acest forum, pt o parere (cam asa ceva am vazut in paginile anterioare de pe acest thread).
  10. Salutare! Are cineva alte informatii despre aceasta masina? http://olx.ro/oferta/bmw-e39-520i-150cp-inmatriculat-ro-ID65ePe.html#471d138e8c;promoted L-am sunat pe proprietar, dar raspunsurile nu mi-au dat incredere sa fac un drum sa vad masina.. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Creează nouă...