Sari la conținut

520d BV

Membri
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 520d BV

  1. Am avut si eu saptamana trecuta o problema asemanatoare. Pornea foarte greu si la rece si la cald. Problema a fost pompa de combustibil din rezervor. Incearca dupa ce a pornit sa o opresti si imediat sa o pornesti iarasi. Daca porneste normal inseamna ca nu apuca sa se dezamorseze instalatia de la rezervor pana la motor si pompa e infundata. Ea tot trage tot trage dar nu mai are pe unde. Cel putin eu asta am patit. Am atasat doua poze ca sa iti faci o idee.
  2. Salut domnilor! Am o probleme cu a mea masina. Ieri am pornit-o si cand am vrut sa o accelerez, surpriza, nu se tura nu nimic. Calcam pedala de acceleratie pana in podea si motorul tot in relanti.... Am oprit-o si am pornit-o din nou si a disparut problema. Sper sa nu-mi faca o chestie de genu si in mers ca am... Precizez ca nu am apucat sa ii fac nici un test. Daca aveti vreo idee ce ar putea fi sau vreun coleg care a mai patit ceva de genu il rog sa da un semn. Numai bine!
  3. Salutare. As dori unele preturi pentru urmatoarele piese pentru BMW E39 2002 (gv67066) daca se poate: - Reglaje faruri (cele de plastic) - Senzor reglare faruri nivel (pe fata) - Lupe bixenon (nu stiu ce marca, dar sa se potriveasca pe e39 FL din 2002) - Sticle faruri - Butonul de deschidere a geamului lunetei, pentru touring. (cel pe care este stergatorul) - Un set de stergatoare. Multumesc!
  4. O sa incerc sa-l desfac sa vad ce si cum e pe acolo. Sunt curios daca o sa gasesc sa-l inlocuiesc. Multumesc pt informatii! Cele bune.
  5. Stergatorul si spalatorul functioneaza. Firele de langa balamale le-am reparat de anul trecut(atunci nu se deschide deloc geamul), problema asta a aparut la cateva luni dupa reparatia firelor si de atunci merg asa ca nu ii dau de cap. Cand spui de contactor te referi la butonul care actioneaza geamul? cel de la stergator?
  6. Problema este ca nu pot deschide geamul, decat doar atunci cand "o apuca". oare are vreun sistem de deschidere manuala?
  7. Si ce e de facut in cazul asta? su inlocuieste intreg ansamblul sau se poate remedia?
  8. Salut baieti! Am o problema la geamul hayon-ului, si anume se deblocheaza singur, incontinuu, in special cand e umezeala si trebuie sa merg cu usile blocate ca sa nu mai se deblocheze. Precizez ca firele de sus de langa balamale au fost inlocuite. Daca ati mai auzit de problema asta poate ma puteti ajuta cu un sfat. Multumesc! Ca sa va faceti o idee, a mea face identic ca cea din video-ul urmator:
  9. La Rasnov se organizeaza multe meet-uri de genu, "speed and sound, LowCtoberFest, e46.." si au iesit foarte tare, sunt din zona si am fost la ele. Sunt doua locatii disponibile, una la poalele cetatii Rasnov (la 10 km de Poiana Brasov) iar a doua in parcarea complexului olimpic de sarituri cu schiurile. In ambele zone s-a organizat asa ceva, iar autoritatile sunt deschise la negocieri. In zona sunt si locuri de cazare si aveti si ce vizita in imprejurimi. cred ca ar fi ok pt cineva care vrea sa se si plimbe in weekend. Numai bine! https://www.facebook.com/speedandsoundro/
  10. https://www.4tuning.ro/taxa-auto/adio-taxa-auto-oficial-romania-nu-mai-are-taxa-auto-sau-timbru-de-mediu-33368.html Sunt tare curios ce o sa urmeze...
  11. Alternativa la timbrul de mediu. http://www.agerpres.ro/mediu/2016/10/20/ministerul-mediului-are-alternativa-la-timbrul-de-mediu-taxarea-fiecarui-plin-de-combustibil-si-impozitarea-in-functie-de-norma-de-poluare-15-17-37
  12. Salut baieti! Am un 520d din 2002 si am o problema cu navigatia. Nu se aprinde fundalul, pe timp de noapte nu vad nimic, doar ziua pot umbla pe el. Aveti idee ce poate fi si daca se poate repara? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...