Sari la conținut

Silviu_yo

Membri
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatie:
    Bacau
  • Motorizare
    520d 136 CP

Tara

  • Tara
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

592 citiri profil

Silviu_yo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Silviu_yo

    Primul meu BMW

    Multumesc @Andicu. Si tu sa o folosesti sanatos pe a ta. Ieri am avut putin timp liber si am vopsit noile oglinzi in culoarea masinii. Aici filmarea cu oglinzile: http://vimeo.com/247603942
  2. Silviu_yo

    Primul meu BMW

    Salutari! Nu am mai scris de mult aici.Dupa 1 an de cand e la mine, pot spune ca sunt foarte multumit de achizitie! Singura investitie majora a fost schimbarea articulatiilor de pe fata si urmeaza sa fac si spatele. Masina a primit un kit xenon AM (care am sa incerc sa-l inlocuiesc cu unul OEM) Oglinzi cu pliere electrica. Dupa un mic incident in parcare (cineva mi-a ras putin aripa si bara fata noaptea) A fost revopsita zona afectata, precum si orice imperfectiune sau punct de rugina. VID_20171213_170707.mp4
  3. Va salut! va multumesc, dar am apucat deja sa cumpar tot ce am enumerat mai sus. Multumesc lui @bmwrail. Se poate inchide acum!
  4. Vreau sa cumpar urmatoarele pentru e39:-kit complet oglinzi rabatabile (oglinzi, modul din usi si panoul de comanda de la geamuri)- Lampa de sub fata de usa dreapta (pasager) cu tot cu mufa si putin fir-Bricheta cu totul (a mea a ramas blocata in sus)
  5. Salut! Caut sa cumpăr un set de faruri oem sau hella cu xenon. Aștept oferte!
  6. Buna seara! am si eu nevoie de cateva maruntisuri pentru e39-le meu. -Suport pahare fata intregi -Bricheta cu totul ma intereseaza, a mea a ramas blocata nu se inchide/deschide si nu am nici bricheta in sine(capacelul) -Lampa de sub fata de usa de la usa fata pasager cu tot cu mufa si putin fir.
  7. Buna seara! iar va deranjez. Am reusit sa fac rost de, denumiri: Sasiu: GU45752
  8. Buna seara! Am o lista de piese de care as avea nevoie pentru e39-le meu. GU45752 - Bucse bara stabilizatoare fata (ambele) - Brat inferior drept (Dreapta fata) - Bendix - Furtune frana spate - Bucse Hidraulice spate (ambele) - Bucse brat bascula inferioara punte spate (2 buc) - Brat superior curbat punte spate ( stanga si dreapta) - Tampon Toba finala Astept oferta, multumesc!
  9. Silviu_yo

    Primul meu BMW

    Va salut! de cand nu am mai scris pe aici, am cumparat un set de jante pentru iarna, prin aceasta cale vreau sa-i multumesc colegului gigi.gigi pentru promptitudine! Si am mai cumparat un set de anvelope de iarna noi. Acum as vrea sa intreb. Unde gasesc un magazin online bun sa comand piese pentru masina mea?
  10. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  11. Silviu_yo

    Primul meu BMW

    Da! Eu am o navigatie eonon dedicata bmw. Mabpoate ajuta cineva cu locatia firelor de la comenzile de volan? Adica culoarea firelor si pozitia lor?
  12. Silviu_yo

    Primul meu BMW

    E ok acum. Am schimbat termostatul de la EGR, acum motorul ajunge la temperatura care trebuie, iar climatronicul nu mergea din cauza piesei cu tepi ( regulatorul de trepte)
  13. Silviu_yo

    Primul meu BMW

    Am rezolvat problema schimband piesa cu tepi. S-a potrivit de pe un e46 din 2003 :D
  14. Silviu_yo

    Primul meu BMW

    Am fost la mecanic si nu stie exact ce are. Este vreun coleg amabil prin Bacau, care imi poate imprumuta putin piesa cu tepi sa vedem daca ea e problema?
  15. Silviu_yo

    Primul meu BMW

    Va salut! Revin cu masina inmatriculata si cu 2000 km facuti. Sunt super multumit de masina! Insa nu am scapat de vreo 2 probleme. Prima probleme e termostatul de la EGR ( daca merg la drum lung nu urca temperatura motorului si nu baga cald) L-am cumparat azi si maine il montez. A 2a problema e la clima. Se aprinde, merge normal tot, doar ca nu baga aer rece/cald chiar daca e dat la maxim nu are nicio reactie. Vedem maine la service. Va las 2 poze:
×
×
  • Creează nouă...