Jump to content
BMW E39 Club Romania

Nazare ionut

Membri
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About Nazare ionut

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/20/1990

Profile Information

 • Locatie:
  Mihail Kogalniceanu, Constanta
 • Motorizare
  525d 163 CP

Tara

 • Tara
  Romania

Recent Profile Visitors

332 profile views
 1. B 53 ROF - 525dA

  De azi vad lumea cu alti ochi, la propriu. Am schimbat farurile cu unele cu Xenon, semnal alb. O data cu asta am zis ca se merita si un polish la noile faruri, si cu pasta polish 3M, multa munca, si la sfarsit un strat de Turtle wax am avut un rezultat foarte bun, atat de bun incat am facut si triplele. De acum caut restul componentelor pentru a putea termina retrofit-ul farurilor, senzori incarcare, spalatoare faruri, etc. Pana atunci sper sa nu am probleme cu politia.
 2. Navigatie 16:9 mk4/Turbina 2.5D

  Eh, nici chiar.. Sper Ok, in caz de ceva, te anunț. O zi bună
 3. Navigatie 16:9 mk4/Turbina 2.5D

  Up! Pret nou: 1100lei
 4. Navigatie 16:9 mk4/Turbina 2.5D

  Up! Si pret nou: 1300 lei, Mulțumesc.
 5. B 53 ROF - 525dA

  Eu gasisem placutele de ATE ceva mai scump decat au fost EBC-urile ce le-am luat(160RON). E prima oara cand folosesc, am zis sa le incerc pentru ca ar face treaba buna si la temperaturi mari.
 6. B 53 ROF - 525dA

  EBC am luat de la distribuitorul lor autorizat din Ro (nu stiu daca este ok sa dau numele, sa nu fie reclama??). Am luat "blackstuff", ce zic ei ca ar fi echivalentul la OE si ei imi ofereau "yellowstuff", dar era o diferenta mare la pret, si nu se merita pentru discurile astea. Peste aproximativ 500km o sa revin si cu ceva impresii despre ele, acum tre sa scap de stratul de "break-in". Toate 4, o sa cotizezi aprox 300 de lei pentru astea "blackstuff".
 7. B 53 ROF - 525dA

  Salut, Un mic update dupa o saptamana de munca: suspensie spate, de la stock la M-tech2 + bara antiruliu de 15mm, pe fata am trecut de la franele stock la cele de 324mm (discuri ABE, placute EBC) si un schimb de lichid de frana. La interior am reusit sa schimb plafonul, de la cel gri si murdar, la cel negru. O data cu plafonul au fost schimbati si stalpii + toate accesoriile siii oglinda retrovizoare, de la stock la electrochrome(si mai si functioneaza).
 8. Salut, Vand navigație 16:9 cu tot cu modul TV, modul sunet BM24 + AUX, modul navigatie mk4(dvd) si magazie 6cd-uri. Navigatia are versiunea v32(night-mode si splash-screen cu sigla ///M). Pret: 1100lei Se adauga o turbina de pe 525 D, la pretul de 700 lei. Mulțumesc.
 9. Salut, Cumpar frane fata de 324mm pentru un upgrade. As prefera sa cumpar doar etrieri si suportii de etrieri, dar cumpar si pachet complet, in functie de starea discurilor si a placutelor. Multumesc.
 10. B 53 ROF - 525dA

  Esti obraznic
 11. B 53 ROF - 525dA

  Da, trebuie doar sa imi fac timp si de plafonul ala, sa stiu ca am scapat de munca la interior. Multumesc pentru urare, facem un Constanta mini-meet, iesim la un pahar de 5W-30.
 12. B 53 ROF - 525dA

  Salut, Dupa aproximativ 3 luni de cand detin acestă masina, m-am hotărât sa o prezint pe forum. Mandru posesor al unui 525dA,din 12/2000, fara prea multe opțiuni de mentionat, navi mk4, ASC, dar o masina buna ca si bază. Pana acum am reusit sa trec de la un interior de piele Aubergine , la unul Sport manual/încălzit, piele neagra + fete de usi( cele din spate cu perdelute) + trim-uri aluminiu. Cotiera cu spatiu de depozitare a fost înlocuită cu una culisantă. Volanul in 4 spițe a fost si el dat la o parte, in schimbul unui volan M(cel cu airbag mare), multumiri lui alin_23 pentru volan. La exterior masina a primit un portbagaj cu lip M (provenienta masina M-packet), o bara față M aftermarket, triple cu semnalizari albe si semnalizari laterale albe. Suspensia fata a fost înlocuită cu cea M-tech 2. Am reusit sa renunt si la racitorul de gaze de la EGR + termostatul mic. Pentru viitor am planuri destul de mari, la interior: instalatia electrică pentru scaunele încălzite, plafon negru+stâlpi negri+accesorii plafon negre, perdeluta luneta electrica + instalatia pentru ea, upgrade la navigație Android(aici sunt inca semne de intrebare, astept pareri pro si contra), foot-rest M, trim-uri M pentru praguri. La exterior planuri la fel de ambitioase: suspensie spate M-tech 2, bara anti-ruliu față + spate M-teck 2, conversie la cutie manuală, un miez LSD aftermarket pentru diferențial, frane mari pe față (324mm), bara spate M... Si lista continuă. Cateva poze Volanul a fost schimbat
×