Jump to content
BMW E39 Club Romania

BMW_Johnny

Membri
 • Content count

  347
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  0%

BMW_Johnny last won the day on February 21 2014

BMW_Johnny had the most liked content!

Community Reputation

63 Excellent

About BMW_Johnny

 • Rank
  Pasionat
 • Birthday 01/16/1994

Profile Information

 • Locatie:
  Botosani \ Caserta
 • Motorizare
  520d 136 CP

Contact Methods

 • Yahoo
  ionut.ghiorghita@yahoo.com

Tara

 • Tara
  Italy

Recent Profile Visitors

3,681 profile views
 1. Vip-ul 520d

  Mie mi se pare ca se aseaza destul de bine ținând cont ca nu sunt originale.
 2. Vip-ul 520d

  Cum îmi fac un pic de timp o să-i vopsesc. La mine s-au așezat destul de bine. Sunt destul de mulțumit. Numărul o să-l pun la locul lui, l-am pus acolo provizoriu sa nu am probleme pentru ca as vrea un suport original dacă găsesc. La evacuare este doar tips a trebuit sa mai decupez din difuzor.
 3. Vip-ul 520d

  Nu am avut timp sa mai scriu dar joi am putut sa iau mașina a ieșit chiar mai bine decât ma așteptăm. De acum urmează sa cumpăr bandourile M pentru portiere și am cam terminat cu exteriorul. Am doar câteva poze după ce am montat bările. Numărul l-am pus provizoriu pe grilă.
 4. Vip-ul 520d

  Mersi! Și eu sper sa iasă bine.
 5. Vip-ul 520d

  Din păcate vopsitorul nu prea se tine de cuvânt .. îmi zicea ca pe sâmbătă este gata dar trebuie sa aștept pana marți sa o iau, sper sa facă treaba buna. Au ajuns și garniturile de la parbrize pe original, sper sa fie bune.
 6. Vip-ul 520d

  M-ar interesa dar acum sunt in Italia și nu știu când o sa merg in țara.
 7. Vip-ul 520d

  Normal ca o sa le dau jos când o sa le infoliez, acum sper ca sa facă treaba buna cu vopsitu ..
 8. Vip-ul 520d

  Pe alea o sa le infoliez. L-am întrebat pe vopsitor dacă poate sa mi le facă și cică in timp o sa sară acum nu știu dacă este adevărat sau nu.
 9. Vip-ul 520d

  Adicristian de care trimuri zici? Culoarea o sa fie cea originala cu plafonul negru, la început vroiam sa o fac un griu mai închis dar m-am răzgândit, îmi place mult culoarea ei.
 10. Vip-ul 520d

  Astăzi am fost la salon sa văd ce face masina..[emoji853] deja s-a apucat de ea și cam pe la sfârșitul săptămîni viitoare ar trebui sa fie gata.
 11. Vip-ul 520d

  Update: Cu volanul îmbrăcat in carbon nu am mai făcut nimic rășină chiar și după o luna tot lipicioasa este presupun ca rășină este veche și o sa cumpăr alta sperând sa iasă ceva frumos, între timp mi-am mai făcut unul identic cu celălalt. Bari originale nu am găsit așa ca am luat aftermarket sunt destul de ok și le-am luat și la un preț destul de bun. Sper sa se așeze bine. Astăzi am dus mașina la vopsit și sunt nerăbdător sa văd rezultatul final.
 12. Vip-ul 520d

  Depinde din ce material este făcută cea a prietenului meu este foarte maleabilă. La bara fata care o am montata acum care este dintr-un material casant este modificat un suport este un pic mai înăuntru și se așeaza bine, nu știu dacă și cele de pe spate au aceeași problemă. As vrea unele OEM dar pe aici nu găsesc și nici pe internet.
 13. Vip-ul 520d

  După cam vreo 2 ani de când am pus folia neagră pe plafon mi-am dat seama ca a fost cea mai mare prostie făcută la mașina, folia s-a crăpat aproape toată și in unele locuri începea să sara bucățele așa că am dat-o jos in aproape 5 ore cu ajutorul unui prieten se rupea in bucăți mici încălzită cu pistolul cu aer cald. După ce am reușit să dezlipim toată folia am curat cu benzină și ziua următoare am vopsit plafonul cu un produs asemanator plastidip- ului. Nu a ieșit perfect, pistolul cu care am vopsit nu era cine știe ce dar rezultatul era satisfăcător pentru moment pentru ca m-am decis să-mi vopsesc toata mașina, acum sunt indecis ce culoare o s-o fac cum este acum sau un griu mai închis. Acum caut și bările M dar nu găsesc originale și cred ca o sa iau aftermarket. Prietenul care are tot e39 și-a luat bara fata aftermarket este destul de flexibila și maleabilă.
 14. Vip-ul 520d

  Da așa este. Eu nu am observat ca lipsește deși de obicei când desfac ceva pe la mașina ma tot uit in jur sa văd dacă totul este in regulă. Buna observație, mersi!
 15. Vip-ul 520d

  Este posibil. Oricum am cumpărat tot la pachet și presupun ca e compatibil intaritorul dar ma gândesc ca e veche rășina.
×