Jump to content
BMW E39 Club Romania

firodo

Membri
 • Content count

  540
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

firodo last won the day on May 2 2017

firodo had the most liked content!

Community Reputation

76 Excellent

About firodo

 • Rank
  Fanatic

Profile Information

 • Locatie:
  ilfov
 • Motorizare
  525d 163 CP

Tara

 • Tara
  Romania

Recent Profile Visitors

2,369 profile views
 1. e39 - 525d - 2002

  Masina poate fi vazuta doar in Cluj?
 2. Salut. Nu mai am nr tau de telefon

 3. Vand BMW 525D E39 facelift

  De cat timp ai masina?
 4. Reclamatie comerciant pIMP

  Am avut rabdare sa citesc aproape toate comentariile. Imi pare rau de cei doi implicati in aceasta problema, imi pare rau de energiile lor care au avut mult de suferit, de nervii si neuronii pierduti...si te intrebi daca...a meritat? Pana la urma totul pleaca de la orgoliu, de la incrancenarea pentru bani si de la ....."pai stai ma eu sunt mai prost" sau...."de ce sa pierd eu niste bani", lucruri dealtfel normale.....pe undeva. Am terminat de citit o carte "Esti ceea ce gandesti" interpretata si scrisa de catre Wayde W. Dyer. Ideea care ar fi putut fi aplicata aici este cea de echilibru si cea de compensare. Totul se compenseaza in viata, orice "teapa" sau "pierdere" are un rost, are o menire si exista o balanta care se echilibreaza de cele mai multe ori fara sa ne dam seama. Tot ce trebuie sa facem este sa acceptam ceea ce ni se intampla si vom fi mai linistiti. De aceea, Daca Florin, sa zicem ca "pierde" 300 de lei si i-a donat....cu siguranta ii va recupera mai tarziu. Increatul daca se bucura ca a "recuperat" 300 de lei.....se va compensa si asta cumva. Ce vreau sa zic este ca ar fi extraordinar daca, in loc sa incercam sa "pierdem" cat mai putin sau sa ne straduim sa nu luam "tepe", sa ne bucuram mai mult de viata si sa iertam mai mult, pentru ca se va compenasa oricum. Drumuri bune!
 5. Imi vand masina 525D

  Suna-ma si vorbim
 6. firodo

 7. Reclamatie comerciant pIMP

  Ti-am zis.....chiar va inteleg pe amandoi. Este ca la tribunal. Fiecare parte are dreptate...intr-un fel, si totodataa, fiecare a gresit in alt fel. Sunt sigur ca se va rezolva.
 8. Reclamatie comerciant pIMP

  Am citit tot....personal am cumparat de la Florin cam toate piesele pe care le-am schimbat pe masina. Totdeauna totul foarte in regula. Cumpar de la el pentru ca este mai ieftin decat la orice magazin online sau offline. Normal ca nu am pretentia la eliberarea unui bon sau a unei facturi. Daca vrei bon du-te la magazin. Garantia exista si se aplica pentru toate produsele. Daca ai fi cumparat amortizoarele de la magazin....gandeste-te....care ar fi fost cursul documentelor sau ale faptelor? Increatul...iti inteleg frustrarea, probabil ca si eu as fi la fel de suparat, nu spune nimeni ca nu au avut vreun defect din fabrica, dar fii realist.....Florin este un intermediar.....sunt sigur ca daca ii dadeai toate documentele solicitate te ajuta cu garantia. Dar fii obiectiv..daca le montai imediat cum le-ai cumparat si documentele erau in regula sigur situatia era alta. Dar de....si eu prefer sa fac schimburile la mecanicul meu si nu la un service autorizat ca na...e mai ieftin. Asta este riscul pe care ni-l asumam. Adevarul este undeva la mijloc. Sper sa va intelegeti. Doamne ajuta!
 9. Dumnezeu ii va lua pe alta parte. Totul se compenseaza.
 10. Imi vand masina 525D

  Masina personala din iunie 2013. Scaune confort de seria 7 electrice, incalzite cu memorii, pielea este intr-o stare extraordinara. Caseta de directie cu servotronic reconditionata in ianuarie la Sighisoara, este inca in garantie. Faruri bixenon. Dotarile se vad in poze. Foarte multe piese schimbate, voi discuta pe indelete cu cel interesat. Ca si defecte parbrizul este crapat si necesita inlocuire. Capota este matuita si are lacul sarit, necesita revopsire. Imperefectiuni caroserie. Masina functioneaza tehnic excelent, motorul, injectoarele si cutia functioneaza impecabil, masina nu necesita nicio investitie, doar motorina si drumuri bune. Masina chiar este foarte ingrijita si merge foarte bine. Km 270500. Pret 4500 E. Tel:0729162750
 11. Cumpar proiector

  Vezi ca nou este 75 RON. Am cumparat eu de la colegul PIMP.
 12. Toba webasto

  Am cumparat. Multumesc. Se poate inchide
 13. Salut. Cumpar toba webasto, de preferat neruginita, daca o mai exista asa ceva. Poate are cineva vreun webasto stricat. Multumesc!
 14. Se poate inchide

  Ce culoare este? Ma refer la cod.
×