Sari la conținut

GCC

Membri
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de GCC

  1. Se pare ca face doar la temperaturi scazute ( sub 0 grade ). Mecanicul recomanda sa schimb bujiile. Revin dupa schimb.
  2. Buna seara, Revin cu o problema noua acum ca a venit frigul : Dimineata, cand motorul e rece (-3 grade afara), incerc sa merg sub 2000rpm pana se incalzeste putin.(asta incerc sa fac si cand nu e foarte frig ... asa e recomandat cica) Toate bune si frumoase ... cat a fost cald afara, dar acum problema e ca nu pot sa merg cu viteza constanta, gen a 4a 70 kmh, 1800rpm pentru ca merge "saltat" (simti ca si cum ai accelera usor, ai lasa pedala si tot asa). Daca accelerez si urc peste 2000rpm deja e aproape ok ... se simte foarte usor catre deloc la rece si deloc dupa ce se incalzeste motorul. Asta a fost initial. Acum mi se pare ca face tot mai accentuat si parca se simte putin si cand e caldut motorul. Trebuie sa mentionez ca am observat ca treaba asta se intampla intre 1500-2000rpm (dupa 2000 ture nu mai simti aproape deloc nici cand e rece motorul). Daca incerc sa merg in maxim 1500rpm e ok, merge lin. Daca accelerez continuu, e ok, merge lin, trage bine, nu scoate fum. Daca as fii sigur ca nu se inrautateste problema, chiar nu m-ar deranja, dar am o presimtire ca nu ramane asa :)) Ceva idei inainte sa apelez la test ? S-a mai intalnit cineva cu problema ? Seara placuta !
  3. Am rezolvat cu problema. Anvelopele erau problema. Aveam si o eroare tip DSC + Frana de mana + abs care a diaparut dupa schimb. Masina merge ca o barca la propriu acum. Nu mai simti nimic, nu mai trage stanga, dreapta :)) Seara placuta !
  4. Tocmai am aflat un deviz, la fel de scurt si la obiect :))... 1000-1500 lei. Avand in vedere ca circul de la 8 la 4 (deci 90% din timp pe zi) nu vad utila investitia. Ma gandesc serios sa trec la faruri simple si aia e. Ce modificari trebuie facute ? Gasesc faruri fara xenon pentru FL sau nu prea exista ?
  5. Salut ! Revin cu un update. Cum am cumparat masina recent (echipata cu roti pe 17) am zis ca schimb oricum cu cele de iarna ... nu mi-am batut capu. Astazi observ ca partea dreapta e balon 35 spate si 40 fata si partea stanga e 45 fata - spate Cel mai probabil asta e cauza. Astazi le schimb si revin cu rezolvarea sper. @bmwrail ms pentru sfat. Probabil baietii vorbeau din auzite ... cum se practica la romani.
  6. Buna seara ! Detin un E39 525d touring facelift echipat cu suspensie pneumatica. De ieri am observat ca partea dreapta spate sta putin mai jos decat partea stanga. (Nu e picata de tot ,dar e vizibil mai jos) Din cate stiu compresorul ar trebui sa lucreze doar daca e supraincarcata masina sau daca sta o perioada mai lunga de timp pe dreapta.... al meu lucreaza si in mers cateodata de cand e mai lasata. Din ce am discutat cu unii, 99% e sparta perna, dar daca ar fii sparta, dimineata nu ar trebuii sa fie jos de tot ? (Compresorul nu baga aer daca e oprita masina deci ar trebui sa pice de tot logic) M-au mai sfatuit altii sa trec pe suspensie noarmala ca e mai ieftin. Cat de ieftin e sa faci operatiunea asta ? Multumesc pentru atentie. Seara placuta !
  7. Salutare ! Sunt proaspat posesor de 525d touring, dotat, frumos, etc. Am o mica mare problema .. farurile cu xenon (de fabrica) bat foarte jos si foarte slab + cel de stanga bate putin prea in stanga parca. Nu am mai avut faruri cu xenon pana acum deci scurt si la obiect : Ce trebuie sa le fac sa vad si eu ceva noaptea ? Multumesc, Seara placuta !
×
×
  • Creează nouă...