Jump to content
BMW E39 Club Romania
Sign in to follow this  
P_Octavian3

Vand proiector ceata Original ; partea stanga , modelul ZKW dreptunghiular pina in 09.2000 .

Recommended Posts

Vand proiector  ceata stanga Original  . Este  perfect  functional ; Impecabil  .  modelul  ZKW dreptunghiular / fabricatie pina in 09.2000.

 

Se vinde deoarece am schimbat cu aftermarket noi  (am luat pana la urma ambele Proiectoare noi deoarece era o diferenta de nuanta  intre cel  nou de partea dreapta care l -am cumparat pe AfterMarket  si cel vechi / Original de pe stanga  care il vand )

Necesita o lustruire buna /  Polish.   Eventual se poate vinde  si cel de pe partea dreapta pt cine are nevoie  , dar are sticla sparta. (corpul este intact)

Se.poate oferi si livrare gratuita in Arad , Timisoara , Sibiu , Cluj , Targu Mures, Brasov , Ploiesti , Bucureti zona aeroport Otopeni sau Blvd Timisoara.

 

Pret 150 ron ;  Negociabil

 

puteti sa ma contactati la T e l.   O 7 2 8 . 9 6 1 3 6 8

 

01     Fog lights, left     ZKW     1     09/1997     09/2000     63178377941    

             

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suna-ma te rog cand ai putin timp    ;   Eu zic ca sigur ne intelegem  ; Mai ales ca suntem destul de apropiati  si tu esti si membru oficial in consiliul de administratie la   e39.ro  :)   poate mai si vb putin la telefon despre una alta (si mai ales ca avem motorizari identice) :) as avea nevoie si eu de un cardan intreg sau macar de flansa finala care intra in Grup ; si alte  cateva intrebari.. :)

 

 

Sincer eu initial eu am cautat sa cumpar partea dreapta original / am si pus anunt pe site ..dar nu m-a sunat nimeni ;  probabil deoarece nu sunt membru activ

 

Astept tel tau

Octavian

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru tine va fi sigur mai mic ...:) sincer M-am gandit undeva la 150 ron ..

Da-mi te rog numarul tau sau suna-ma daca poti . Mi-ar face mare placere sa vb cateva minute ... Cand mi-am facut contul am zis ca voi fi un membru activ , voi merge si la intruniri ,  dar am renuntat din lipsa de timp din pacate ... 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Inteleg situatia ... :) si eu care imi facusem sperante ca ma v-a suna si voi deveni si eu  un membru activ , chiar cu perspective ... :)

pretul este 150 RON negociabil in limita bunului simt . Nu stiu daca e mult sau putin avand in vedere ca unul nou original costa 500 ron ;  Eu la suma asta m-am gandit.

Cine e interesat sa ma sune , sigur  ne intelegem . mai bine le  dau decat sa stea in magazie

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×