Sari la conținut

Reclamatie user bmw 523i Constanta Silviu


Florin Fri
 Share

Recommended Posts

Dupa cum bine stiti, in vara postasem un anunt pentru cumpararea unui kit complet pentru mutarea volanului de pe dreapta pe stanga. Am insistat sa le ridic personal pentru evitarea unor probleme pentru a nu aparea discutii, de altfel cum exista si apar uneori dupa tranzactie.. Toate bune si frumoase cand, domnul Silviu imi face oferta lui cu oferirea a tot ce insemna sa mut volan, " suna de genu anuntul lui . "Am tot ce iti trebuie" , da, avea tot ce trebuia doar in vorbe si nu si in fapte.  Pe langa asta am mai cumparat si o flansa pentru cardan ca am mea era distrusa, normal, a lui era totul de pe o cutie automata, nu avea cum sa se potriveasca prinderile, (aici poate confirma cei care intradevar se ocupa vanzarea pieselor) cand am fost cu ea in service a trebuit sa platesc manopera omului pentru timpul pierdut 150 de ron, era timul omului.

 

Kit-ul domnului Silviu a fost incomplet...ce mi-a promis ca mi le da si pe restu in caz ca am nevoie, da, doar de cutia de la calculator mi-a trimis atat!!! Nu mi-a dat ambele furtune de la servo, decat unul, conducta de la ambreiaj nu o am, intalatia electrica pe care pusesem mult accent sa fie intreaga si complete, e adevarat ca mi-a zis ca ii lipsesesc mufele de la ceasurile de bord, am zis ca nu e o tragedie.. dar  instalatia avea lipsuri grave, mufele de pe spate pt stopuri ii lipsea, fire iesite pt mufa pentru calculator plus alte fire taiate. fete de usi lipsa, panoul de comanda lipsa, plus alte lucruri marunte dar esentiale.

 

Acum cu ce am gresit eu, sa intampin atatea probleme cand, platesc toate cele cerute si primesc gunoaie ce trebuie sa le arunc la gunoi? Sunt bani munciti domnule Silviu, nu furati !

Dupa ce I-am zis toate cele de instalatia si ca am mai nevoie, imi spunesec, descurcate si tu cum poti... bani I-am dat dar ce e de facut oameni buni in cazul asta? Am gresit cu ceva oare?

 

Poze care dovedesc cele spuse,

IMG_20141002_1534112.jpg

IMG_20141002_1914071.jpg

IMG_20141003_1751411.jpg

IMG_20141002_1820041.jpg

IMG_20141002_1818331.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu cand ai cumparat instalatia, nu ai vazut ca are firele taiate? Daca ai fost personal si le-ai luat, vanzatorul e absolvit de vina. Din moment ce ai fost de acord cu pretul si cu marfa, tranzactia a fost incheiata. A, ca tu nu stiai ce implica acest transfer de volan si nici ce piese iti trebuie, e vina ta. Plus de asta eu ti-am spus si la telefon ca una e instalatia de la manuala si alta de la automata.

Eu nu tin cu nimeni, insa tu trebuia sa te documentezi ce fire si tevi ai nevoie iar el e neserios pt. ca ti-a spus ca are totul pentru transfer si nu ti-a dat decat o parte din piese, plus instalatia cu firele taiate.

 

Parerea mea. :ph34r:

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

le.am ridicat personal.

Fapta a fost facuta!

 

Daca aia e instalatie dau masina la fier vechi. iar resturile de piese ce trebuia sa mi le dea pauza. Asta inseamna ca trebuie sa le cumpar eu.

 

Acum stau cu masina pe dreapta din cauza unui tepar nenorocit.

 

LE.AM PLATIT, NU LE.AM FURAT SI CU ASTA AM INCHEIAT DISCUTIA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema e ca nici Florin nu stia exact cei trebuie pentru schimbarea de volan si nici cel care vindea nu a stiut ce sa-i dea. De aici si problemele.


Din ce inteleg, Florin zice ca mai trebuia sa ii trimita piese si nu le-a mai primit.

 

Poate Silviu si lamureste treaba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie niciodata nu mi-a inspirat incredere acel user, dar si tu ai fost gasculita....parerea mea. Te rog sa nu te superi, dar e clar ca, ori trebuia sa stii foarte bine ce iti trebuie, ori sa mergi sa iti faca cineva cu experienta lucrarea electrica (gen Tom)  Ca omul e golan cu reactia  "descurca-te si tu cum poti"  ( daca e adevarata),  e drept...   :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca le-ai luat personal degeaba faci reclamatie. stiai din start ce te asteapta(sau nu).

DRAGOS, DACA NU STII DESPRE CE E VORBA NU TE BAGA TE ROG FRUMOS!

Mie niciodata nu mi-a inspirat incredere acel user, dar si tu ai fost gasculita....parerea mea. Te rog sa nu te superi, dar e clar ca, ori trebuia sa stii foarte bine ce iti trebuie, ori sa mergi sa iti faca cineva cu experienta lucrarea electrica (gen Tom)  Ca omul e golan cu reactia  "descurca-te si tu cum poti"  ( daca e adevarata),  e drept...   :)

Nu ma supar Elf, asta e...mi.am luat teapa. Ma calit si ma facut sa.mi pierd increderea in oamneni.

Totul a fost pe fuga, timpu in acel moment mi.a fost limitat, scurt. am mers pe credinta omului.

 

Deja au inceput sa apara prea multi tepari. am toata conversatia cu el pe telefon. aaa sa nu mai zic de remarca lui...aaa pai cat mi.ai dat..atat face asa ca descurca.te... l.am platit cat mi.a cerut. Din remarca lui ce sa inteleg... i.am mai tras o teapa unuia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

 

Don_fri cred ca este corect sa spui adevărul nu sa te transformi in victima falsa!

 

Prima întâlnire a avut asta vara pe motiv ca munceste pana târziu a venit la mine la ora 23:30 noaptea sa ii arat masinile de pe care urma sa provina piesele,am făcut un efort si m am dus la parcul auto cu el noaptea am stat de vorba pana la ora 01:00 am discutat ce piese ii dau de bani astia :

caseta directie

bord+cadru metalic+cal

frana de mana

conducte frana din unitate abs in servofrana

cutia de la calculatoare

odihnitor picior stâng + mâner deschidere capota

o singura conducta de servodirectie ca atât am cealaltă o vandusem

i-am spus ca am si instalatie electrica de 525dA din 2003 dar incompleta de pe instalatie lipsesc :

mufele de la lămpile de spate

mufele de la ceasurile de bord

iar din partea partea de dreapta fata a masini este tăiată din cutia de calculatoare

lucru pentru care nu o pun la socoteala o dau gratis daca crede ca ii este de folos,la fel si cu mocheta nu am cerut bani pe ea i-am dato gratis la fel si caseta de director am dato completa cu burdufe si capete fără sa mai cer bani pe ele !

Pentru 1100 Ron mi-am luat angajamentul sa ii dau tot ce am enumerat mai sus cu mentiunea mea ca daca mai are nevoie la alte maruntisuri gen cleme plastic si alte chestii minore i-am spus ca ii trimit fără sa mai îl coste ceva!

Mă roagă sa le păstrez pentru el 60 zile cu aproximatie ca atunci termina si el traba si pleacă acasă zis si făcut ii spun ca mai diferă multe chestii de la o masina de Anglia la una cu volan pe stânga cum ar fi oglinzile exterioare,ceasurile de bord fete de usi,modul deschidere geamuri si probabil multe altele de care eu nu stiu nu i-am promis ca ii dau eu asa ceva sau ca intra tot in bani aia!

Îl sfătuiesc sa întrebe pe forum daca stie cineva ce piese ii mai trebuiesc lucru pe care la si făcut.

Am păstrat toate piesele pentru el binenteles ca nu a venit sa le ia după cum stabilisem si a mai amânat cu doua săptămâni,când a venit sa ridice piesele a mai vrut si flanse cardan ok am si flanse vreau 100 Ron pe ea o vreau zice si in total a fost 1200 Ron tot ce am enumerat ii arat piesele pe rând pentru a nu uita ceva toate piesele sunt hai sa iti mai arat si pe masina ta ce trebuie sa iei sa pui pe instalatia electrica care urmează sa o pui pe masina si ridic capota la masina lui si ii arat de unde trebuie sa taie sa inadeasca la instalatia data de mine ii repet mufe la ceasuri si mufe la lămpi spate răspunsurile lui la tot ce ii aratam eu erau da da da stiu da da da mă roagă sa ii dau si o sticla de oglinda ca nu avea si ca pleacă la drum ok mă duc sa scot repede o sticla buma de pe o masina si in graba o crap vand o scot asta este paguba mea o montez pe masina lui si pleacă după o săptămână mă suma si i-mi spune ca flansa de cardan nu este buna ca este mai mare decât alui ok ii zic sa mi-o trimită înapoi ii dau 100 de rom pe ea înapoi si plătesc eu curierul 36 Ron sis si făcut după o luna de zile se apuca de masina sa facă schimbarea si de aici a început sa mă sune de pe alte telefoane ba ca este alu mama ba ca este a lu varu suna-mă tu înapoi te rog ca eu nu am credit si îl sun înapoi in multe raduri cate 20 min chiar si 30 min pe banii mei sa îl sfătuiesc cum se desface tot ce a dat el jos de pe masina daca nu sti sa desfaci de pus la loc nici atât fiind de profesie bucătar si au urmat telefoane de pe alte nr si seara târziu si dimineata la prima ora din partea lui si eu am încercat ca îl ajut cu informații de fiecare data si in final mă suna azi dimineață si i-mi spune ca daca nu ii trimit bani pe instalatie electrica in 3 zile vine el la Constanta si am sa vad eu ce patesc acum eu i-am spus sa facă ce vrea ca nu mă mai interesează de el ca a fost nesimtit si i-am închis telefonul in nas.

 

Acum e sunt tepar si neserios iar el este victima trageti si voi singuri concluzia va salut pe roti care ati avut răbdare sa cititi tot.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ceva totusi nu se leaga: cum naiba sa-i dai omului o instalatie cu firele taiate si cu mufe lipsa si sa-i spui ca o inadeste el pe masina, mai ales ca masina donoare este automata si lui ii trebuia pentru manuala?! Si cu flansa la fel. Cum sa potriveasca flansa de automata pe manuala? Mai mult l-ai incurcat decat l-ai ajutat.

In fine, restul sunt probleme ce privesc pe fiecare dintre voi.

 

Eu l-am sfatuit sa-si caute o instalatie completa de pe o manuala la MShasa apropiata de anul lui de fabricatie si de dotari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu unul tind sa-l cred pe Silviu (nu-l cunosc personal). De ce spun asta ? Asemanator a fost la mine, a venit, a vazut, a zis da da vreau, a platit o parte, restul urma peste 1 sapt. Bineinteles nu s-a tinut de cuvant, termen de restituit banii fiind depasit cu 2 saptamani. Bineinteles l-am sunat si nu mai raspundea la telefoane. Dupa i-am facut reclamatia aici, cum bine stiti majoritatea si mi-a restituit banii, dar nu inainte de a se victimiza precum ca piesele nu au fost bune, erau stricate ..etc (de aruncat la gunoi). 

 

In alta ordine de idei, Silviu i`a dat acea instalatie electrica GRATIS, daca se poate folosi ceva din ea. Flansa a fost poate greseala lui ca ori nu a stiut, ca nu e la fel intre manuala si automata, insa i-a RESTITUIT banii si a suportat transportul. 

 

Consider ca inainte sa cumperi ceva, trebuie sa fii documentat, daca nu...te documentezi. Din cate a spus Silviu, i-a explicat lui Florin, ce piese are nevoie si ce are el din piesele respective. Florin a fost de acord. 

 

Nu vad rostul acestei reclamatii. 

 

Din contra Silviu consider ca l-a ajutat. I a pastrat piesele 60zile si oricum nu a respectat termenul, cerand sa amane cu inca 2 saptamani. Pe langa a vrut sa l ajute si cu o oglinda laterala...

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bmwrail de acord cu tine insa decat sa incurci un om cu o piesa GRATIS care nu mai indeplineste toate conditiile pentru a fi folosita, mai bine-i spui ca nu e ce trebuie si o arunci tu la gunoi. Nu e prima intamplare de genul pe forum. Unii colegi au luato pe bani grei, altii gratis.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok. am citit si eu si incerc sa mi fac o parere. exista multe lucruri pe care nu le inteleg din partea lui florin si pe care nu l putem invinovati silviu.

 

1 - cand cumperi ceva esti responsabil de ce cumperi mai ales daca te duci si iei piesele personal. daca e vb de un defect ascuns care nu putea fi observat in momentul cumpararii, da, ok, poti avea pretentii, dar altfel consider ca nu.

2 - din ce am inteles eu, instalatia aia nu a fost pe bani ci gratis, iar ca sa ceri sa inapoiezi ceva ce ai primit gratis, pentru orice motiv, mi se pare aiurea.

3 - flansa a fost cumparata in necunostiinta de cauza, inapoiata , banii returnati, totul ok desi.....putea sa o foloseasca si pe aia de automata, un coleg de la brasov mi a explicat ca el si a pus pe manuala flansa de automata si e mult mai rezistenta. alta discutie aici

4 - legat de treaba cu ce piese mai trebuiesc si ce i a dat si ce mai trebuia sa i dea, asta e o chestie pe care o stiu ei si la care s au inteles dar eu tind sa cred ca atunci cand a fost facuta tranzactia au fost inmanate toate piesele principale pentru transformare. acum ca mai lipsea o conducta, o clema, un furtun....astea se puteaau rezolva mai tarziu amiabil.

 

concluzie: florin, cu parere de rau nu iti dau dreptate! te ai primpit, ai luat ce nu trebuie si apoi cand ti ai dat seama de greseala ai vrut banii inapoi, ceea ce nu mi se pare corect

  • Like 4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am indurate mult prea mult! Nu sunt la tribunal ci pe un forum cu oameni de treaba !

 

 

1. Am preferat sa cumpar un kit COMPLET nu partial de pe acest forum !

 

2. Cand ceri un produs de la vanzator , acel vanzator trebuie sa stie despre ce e vorba si trebuie sa-si onoreze comanda cu faptele nu cu vorbele!

 

3. Cand am postat ca vreau sa cumpar un kit COMPLET si am pus accent pe instalatia electrica sa fie COMPLETA nu incompleta, sa oferit idiotul din CT, ca are el tot ce trebuie,,,, unde naiba avea, decat in vorbe nu si in fapte.

 

A spus cu gura lui ca are TOT CE AM EU NEVOIE! Am tot ce are nevoie... ca stau cu masina de doua saptamani pe dreapta, stau si 19 din 24 de ore sa fac o instalatie electrica, ca un tepar nu ofera clientului ce I-a promis.!

Daca sustine ce a zis el...ca instalatia mi-a dat-o gratis sa ma ajut de ea.....atunci ce rost mai avea eu sa o fi dat pe a mea de tot? unde este logica?

 

Ce mi-a oferit el mie instalatie GRATIS? Eu am cerut KIT COMPLET, nu gunoaie.

Dar, stau si ma intreb, cand ceri un kit complet,,, unde intra instalatia,,,, in ce categorie..bonus? totusi sa fim seriosi si realisti! Am dat bani pentru un kit complet, nu incomplet Tom !

Ce zice el, spune numai tampenii...si aberatii! Ce am cerut eu si am platit sa dovedit a nu fi si in fapte!

Sunt multe lucruri ce nu mi le-a trimis in al-2-lea colet, ce mi-a trimis doar cutia alba unde intra calculatorul masini.

 

Tom, nu stiu ce improvizatii a facut mecanicul cu flansa, dar in mod sigur nu merg prinderile, una ara diametrul mai mare iar alta il are mai mic.

 

 

TEPARULE, idiotule, prostu satului, stau de la 7-8 dimineata pana seara la 2  sa incerc sa fac instalatia ca tu stii doar sa te dai tepe.

 

Tom sunt multe lucruri care imi lipsesc, eu daca nu stiam trebuia ca el sa stie despre ce era vorba! Un vanzator cand isi vinde Marfa isi cunoaste f bine continutul!

Acum stau cu masina pe dreapta  ca un idiot ca silviu da tepe,

Pana in seara asta  am rabdat prea  mult cu gunoaiele lui, Personal am sa I le aduc la el acasa!

Sunt multe lucruri marunte  si mari  care imi lipsesc pentru mutarea volanului,-furtunul de servo directie ce vine la caseta (motiv, nu se potriveste  ca e cutie automata)

                                                                                                                           -modulul pt geamuri  (promisiune ce venea in al2-lea colet)

                                                                                                                           -plasticul ce vine la torpedo si sustine tabloul de sigurante

                                                                                                                           -instalatia electrica motor

                                                                                                                           - fetele de usi  (promisiune ce venea in al 2 lea colet)

                                                                                                                           -conducta de ambreiaj

                                                                                                                           -mocheta e atat de praf(tocita) incat imi vine sa o arunc la gunoi direct!

Totusi n-am cerut instalatia ca nu aveam cabluri...am o tona..de cupru...

Am un obraz prea subtire sa refuz si mie rusine de rusinea individului!

 

La ce program am cu instalatia cu greu mai intru...

 

PANA LA URMA, AM PLATIT UN PRODUS CE AM COMANDAT SI NU A REFLECTAT CEREREA CLIENTULUI!

 

 

Deci, cand iti iei un angajament, ti-l duci pana la bun sfarsit!

 

Idiotule,teparule, nu am injurat in viata mea cat am injurat azi la instalatie si in public!

                                                                                                                            

                                                                                               -

IMG_20141002_1913591.jpg

IMG_20141003_1225361.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mă bucur ca i-ti arati adevarata fata insfarsit si pe acest forum si sper ca nimeni de pe forum sa nu i-ti mai vândă nici o piesa.

Rog administratorul acestui forum sa i-a masuri asupra lui pentru limbajul folosit la adresa mea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu-l cunosc pe silviu si nu-i tin partea.

 

don_fri, te-am remarcat de cand ai intrat pe forumul asta si mi s-a confirmat si cand te-am intalnit personal la intrunire. aberezi mult, faci praf, poluezi topicuri (esti non-euro, poluezi ca un saviem)...

 

ocupi timpul colegilor nevinovati care stau sa-ti citeasca topicurile inutile. o sa-ti dau "unfollow".

  • Like 7
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

×
×
  • Creează nouă...