Sari la conținut

Reclamație user - ul lex_bmw5


tataeebmw
 Share

Recommended Posts

Am cumpărat de la colegul lex_bmw5 2 faruri facelift cu xenon. În anunț zice că sunt impecabile. În pm zice că sunt complete cu becuri, drosere fără urechi rupte sau reglaje deteriorate. Eu mă aflu în Italia și pachetul a ajuns la o doamnă din oraș de la mine care l-a expediat ulterior către mine. Ea a deschis pachetul, a văzut 2 faruri și atât. Totul ok, îi mulțumesc lui lex și aștept să primesc pachetul în Italia. Astăzi au ajuns farurile la mine. Problema e că unul din drosere are mufa roasă și arsă și nu merge, un bec de semnalizare este ars iar reglajele sunt rupte(la cel din dreapta cred că numai unul iar la cel din stânga amândouă). A mai zis că să am încredere că să mă uit și la feedback-ul lui. Ca să nu mai zic că transportul de la 50 ron a devenit 91 ron. Ăsta cu transportul să zicem că e plauzibil datorită rambursului și celor 300 €, un bec de semnalizare nu-i bai , dar zi măcar că reglajele sunt rupte că un droser e de kkt și ești neserios.

E a doua țeapă cu faruri care o iau pe un forum bmw. Credeam că aici lumea e mai serioasă.

 

uploadfromtaptalk1425762773775.jpguploadfromtaptalk1425762821843.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tom, respect parerea ta, dar din punctul meu de vedere lucrurile se vad altfel..

In primul rand o discutie doar intre doi useri nu justifica deschiderea unui topic! Pentru asta exista PM, mail sau telefon!

Un forum este un spatiu deschis, iar cand deschizi un topic iti asumi faptul ca acesta se adreseaza tuturor membrilor acelui forum care isi vor da cu parerea, este absurd sa se pretinda ca discutia sa se duca doar intre doi, iar ceilalti sa fie spectatori de pe margine ca la un meci de box!

Singura grije a echipei de moderare trebuie sa fie ca opiniile sa atinga subiectul vizat!

 

Initiatorul a deschis un topic legat de o nemultumire a lui, sunt sigur ca cel acuzat isi va spune parerea si problema se va rezolva, la prima impresie pare ca @ lex_bmw5 este un tepar, dar din punctul meu de vedere si se pare ca si al altora nu este asa!

Eu am cumparat de la el o coloana de volan electrica cu memorii, mi-a trimis exact ce am comandat, dar ce m-a impresionat a fost grija cu care piesele au fost impachetate, erau piese sensibile de plastic (carcasa si maneta), toata impaturite in folie, elegant, cu grije si atentie!

 

PS: I-am dat un PM lui lex_bmw5 cu linkul acestui topic, il asteptam sa-si spuna punctul de vedere..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu am luat mai multe de la lex, singura problema fiind cand am luat o oglinda de stanga si era de pe masina de anglia, cu fire scurte, cu unghiuri aiurea... in rest numai de bine

 

totusi la 300e, eu vad niste faruri ca NOI ! fara nici un defect, daca se confirma defectele expuse de coleg.... nu e in regula deloc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci problema sta in felul urmator!

Farurile cand au plecat de la mine,nu aveau reglajele rupte,nici macar unul! credeti-ma pe cuvant ca de cand ma ocup cu dezmembrari de e39,mi-au stat foarte multe seturi pe mana si stiu daca au probleme sau nu!aici poate confirma un coleg care le-a vazut inainte sa le trimit!

Becuri arse? pai daca era asa,nu le inlocuiam eu?nu de alta,dar am o cutie de becuri si n-ar fi fost o problema,atata timp cat m-am angajat sa vand farurile complete.

Mufa de la d2s intr-adevar se vedea afumata putin,dar nu afecta functionarea becului!

 

Acum,te intreb si eu pe tine(tataeebmw),ai luat cumva in calcul ca poate unul din transportatori,fie cei de la fan courier(Bv-Vs),fie cei care ti-au adus coletul in Italia,sa fi scapat coletul de la 1m inaltime sa zicem,ulterior facanduse praf reglajele la cat sunt ele de casante si becul acela de semnalizare sa i se rupa filamentul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pot spune ca Lex_bmw5, e un om serios si cunoscut cel putin in brasov de un om corect si ajutator.

Sunt ferm convins ca nu se bucura la o teapa ci doar la o fapta buna dar, bine facuta !

 

Problema sta si in manipularea si manevrarea coletelor de catre agenti firmelor, chiar eu am vazut in depozitul de la urgent courier cum arunca coletele pe jos.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema nu e becul ars că nu e o avere. În prima poză se vede bine gaura din mufa de la droser, deci nu era doar afumată, iar cei 2 pini(cleme) din interior erau îndoiți ca și cum ar fi fost forțată. Am pus alt droser de am probat xenonul că nu s-a aprins ca ăsta. Pachetul nu avea urme de căzături sau alte chestii pe el . Am încrederea în cel care l-a adus în Italia că nu aruncă pachetele. Plus că erau puse bine în cutie și nu cred că reglajele s-au rupt la transport. Repet că am mers pe încredere și pe feedback-ul lui și acum trebuie să mai dau alți bani pe reglaje, ceea ce nu e corect.

Voi că sunteți în țară și vă știți de la întâlniri e normal să nu vă țepuiți. Am admirație pt mulți useri de pe forum pt ceea ce fac chiar dacă nu îi cunosc personal. Feedback-ul va fi pe măsura la ceea ce am primit

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

atata timp cat eu am trimis faruri fara reglaje rupte,nu-mi asum nicio responsabilitate! sunt un om cu frica de Dumnezeu !

 

p.s in ultima instanta,sunt de acord sa-ti restitui integral suma de pe faruri,dar sa ajunga la mine,exact cum le-am trimis!

mai mult de atat,nu mai comentez nimic,fiecare sa traga ce concluzie doreste!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@lex, daca eu as fi vanzator as face poze si filme scurte fiecarei piese susceptibile sa nasca discutii inainte de a o trimite! Stiu ca este mai complicat, dar nu iti ia decat cateva minute sa faci o filmare video cu telefonul la faruri, sa misti de ele sa se vada ca nu sunt rupte reglajele/plasticele/carcasa, etc!

In oala acoperita nu cade musca!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca să le restitui așa cum le-am primit trebuie să le trimit în țară. Mie cine îmi plătește transportul până în Italia și înapoi?

La anumite piese ce se vând ar trebui făcut cum zice l.u.v. Poze sau filmulețe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu se poate cu video/poze, pe langa ca poate nu e timp(eu nu am timp), daca il duce capu pe vanzator iti da tzeapa cu filmuletu in fata (nu, nu o sa scriu cum) si atunci nici reclamatie nu mai poti face.

Nu adaug comentarii pt vanzator sau cumparaor!

 

Sent from my 1+1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana nu suspend 1-2, nu cred ca rezolv nimic.....

 

@lex - treaba cu frica de dumnezeu mi se pare o prosteala ieftina....sa fim seriosi ca aici nu esti la tribunal sa te creada lumea ca spui adevarul doar pt ca ai pus mana pe o carte si ai "jurat" (alta prosteala)! Astfel de argumente stupide nu accept pe forum si daca mai aud pe vreunul il trimit sa discute la biserica .....

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu ai mizat și pe faptul că odată ajunse la mine nu le mai pot trimite înapoi că nu îmi convine să pierd aproximativ 100€ de pe transport. Îmi trimiți reglaje pt ambele faruri cu transportul free și încheiem discuțiile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu n-am mizat pe nimic si crede-ma ca daca esti om,esti om pana la capat! nu cum spuneai in alt post ca pe unii ii tepuiesti si pe altii nu,asta e o prostie!

 

Sunt de acord sa-ti trimit un set de reglaje pentru faruri,doar daca iti ceri scuze public fata de mine ca m-ai facut tepar,asa mai cu subinteles!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot eu ca păgubit trebuie să îmi cer scuze? Dacă altfel nu se poate, las de la mine si ÎMI CER SCUZE ca să fii mulțumit și eu să reușesc să repar farurile impecabile.
Te rog să trimiți reglajele la aceeași adresă (evident fără nici un cost de transport) și să mă anunți când le pui.

Deci lex_bmw5 îmi cer scuze că te-am făcut țepar și sper că nici tu și nici eu să mai trecem prin situații de genul ăsta. E ok așa?
Și ca o glumă, să le împachetezi bine să nu se rupă.
O zi bună.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

×
×
  • Creează nouă...