Sari la conținut

The HULK 💪


The Hulk
 Share

Recommended Posts

În parcare posibil sa nu fie considerat drum public, dacă aveți bariera, portar.

Că ideea, la parcare cu spate trebuie sa oprești pentru orice ce (vrea) se trece. Dar dacă erai oprit și el a intrat în tine, nu merite capaci la roata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da este parcare cu bariera si portar :( Am incercat sa desenez incidentul...masini parcate perpendicular stanga dreapta, drum pe mijloc de doua benzi fara demarcarea benzilor, eu opresc si fac manevra sa intru cu spatele in locul gol, mosu vine tare pe dreapta si nu are rabdare pana o bag...masinile se ating in punctele ingrosate pe desen...el zice ca am dat cu spatele fara sa ma asigur (si daca ma uitam nu il vedeam ca era in punctul mort si venea ca descreieratul unde e semn de 5 km/h) si sunt vinovat si vrea set de capace noi deoarece, citez: "cum sa umblu cu 3 de un fel si unul de altul"...

 

IMG_7633.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

On 9/16/2017 at 1:44 AM, The Hulk said:

Cum ai pus Aline crucea noua? Si la ce pret ai iesit?

Taicamiu a montat-o,anul trecut in august.Il intreb si revin cu detaii.A fost vreo 370 de lei,parca.

Cat despre intamplarea din parcare,sa il amani cat poti de mult pe mos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Nu am mai scris de mult...noutati nu prea mai sunt, Hulk mai mult a stat pe dreapta in ultimul timp...Chiar m-am uitat sa vad cati km am facut de la meet ca sa vad cand curat filtrul de aer si am constatat ca doar 4000 km...Am pus rotile de iarna, din pacate, din motive financiare si avand unele in stare foarte buna, nu am pus marimile din carte, sper sa nu fiu oprit de rar :P Am pus 225/50r17 pe fata si 245/45r17 pe spate. Am demontat cardanul cu clopotei, l-am dus la reparat, aia au constatat ca nu are joc crucea, l-am pus la loc, tot are clopotei...Nici nush ce sa mai fac cu cardanul, o sa mai incerc sa strang mai tare daca se poate surubul din mijloc...Am pus doi senzori de parcare ca dadeau eroare pe diagnoza, acum merge ok si pdc-ul. Am schimbat placa electronica la webasto, sa vedem cat o tine si asta...Cam atat in rest, asteapta Hulk mosul pt ceva cadouri ;) 

E28180E0-FC96-49D9-8463-512D9BFD357C.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Salutare colegi, nu am mai scris de mult...Hulk nu a prea mai fost miscat in ultimul timp, dar asta nu e ceva nou :P A primit doua anvelope noi de iarna pe fata 235/45/17 Nankang, a venit mosul la el cu niste ulei performant Motul 300v Power Racing 5w30 (inca nu l-am bagat deoarece am doar 7000km cu uleiul actual, astept luna Martie sa se faca un an macar, desi ard de nerabdare :)), multumesc @pimP, un intercooler de Alpina D10 in stare foarte buna (multumesc mosului @AugustYn pt transport si @Bimmer39 pt recomandare deoarece e foarte rar), a trebuit sa fac ceva modificari ca sa intre in suport si sa scurtez un furtunul ce iese din el ca e mai lat (o sa revin cu feedback dupa niste teste mai serioase, acum am mers doar 15 km cu masina de cand l-am montat), o trusa Yato de 216 piese ca sa o mesteresc toata ;) si cam atat...In rest, din pacate am avut un mic incident parasind partea carosabila...ca si daune bara fata cu tot cu lip, carenaje fata mici, tunele aer pt frane si scuturile :( Am inlocuit bara cu una oem in stare buna (multumesc @bmwrail), am vopsito, dupa care am montato cu ajutorul colegului mereu saritor @Galea_Marius_Sorin, caruia ii multumesc si pe aceasta cale :) Mai am nevoie de scuturi, carenaje mici...as prefera sa le cumpar toate din acelasi loc (daca ma poate ajuta cineva ar fi super :))...Am sa pun doua poze cu plasticaraiele de care am nevoie incercuite cu rosu...Arata ciudat fara lip acum, nu cred ca va ramane asa mult timp ;)

Cam atat dragi colegi, toate cele bune in noul an!

https://postimg.org/image/k1qi34uh7/

https://postimg.org/image/y5mdbv1sb/

https://postimg.org/image/oxu4v4kff/

https://postimg.org/image/le875af4r/

https://postimg.org/image/fq1wegvdn/

https://postimg.org/image/mgidnust7/

https://postimg.org/image/aemztowff/

https://postimg.org/image/btokifcy3/

https://postimg.org/image/tjq93fny3/

https://postimg.org/image/f0j420n3f/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am reusit ieri sa ma “dau” un pic cu Hulk...Ca un prim feedback pare ca are cuplu maxim mai de jos, parca se tureaza mai repede cu IC-ul Alpina...in afara orasului inca nu am apucat sa ies sa testez si la viteze mari, doar prin oras pana in 140 km/h...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...

Salutare! Nu am mai apucat sa scriu de mult in topic...Am devenit tatic de gemeni intre timp 🙂dar sa nu credeti ca Hulk a fost neglijat sau ca va fi neglijat 😛

Am reusit sa pun absolut toate plasticele si suruburile si scuturile de sub masina, am vopsit etrierii din nou, grupul, noul cardan care urmeaza sa il montez (al meu are clopotei...) in aceiasi nuanta de albastru. Au ajuns si noile anvelope spate Dunlop SportMaxx RT2 (in sfarsit am dimensiuni legale la anvelope), am schimbat becurile de la faza scurta cu unele noi Osram, am pus noul ulei Motul 300v, lichidul de frana Ate typ 200 (inca nu am apucat sa incing franele ceramice sa vad daca se simte o imbunatatire)...Motorul e foarte silentios cu 300v. Am reusit si sa o calc putin, se simte mai vioaie cu noul IC Alpina, iar fumul s-a redus si el. Am facut upgrade de harti si de soft la navi...etc. Mai urmeaza sa schimb toate rolele si curelele pt ca nu au fost schimbate niciodata, sa montez noul cardan si sa mai facem km (5400 km am facut in ultimul an de la ultima revizie...). Cam atat, toate cele bune! 

https://postimg.cc/gallery/3849xjzns/

Ps. Haideti sa fim mai activi sa inviem acest forum minunat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, facem totul sa fie albastru si negru ;)

Astept cu mare interes update-urile de pe Ortemobil, respectiv de la toti colegii deoarece stiu ca nu a-ti stat “degeaba” ( @alex_dinu476 sau @Bimmer39 de exemplu), doar asa putem invia forumul nostru drag!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...