Sari la conținut

Salut !


Recommended Posts

Salut , ma numesc Dragos Gheorghe, am 20 de ani si locuiesc in Ploiesti . In prezent sunt posesorul unui Volkswagen Passat 1.9 tdi (116 cp ) . Am pus Vw la vanzare cu gandul ca o sa imi achizitionez un 530d (2002). Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi despre masina din care sa reiasa ca se afla intr-o stare corespunzatoare si ceva detalii despre costurile de intretinere la acest model. Va multumesc anticipat ! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Valorile la injectoare, turbo, cutia daca e hidamata, interventii si servisari, rugina, optiuni, acte (inclusiv taxa daca e cazul).

Costuri de întreținere...cel mai urat e impozitul cel mizerabil, in rest e ok. Oricum o sa bagi bani cand o iei, ca tre sa-i faci revizia si cine stie ce mai gasesti la verificare.

Dar dupa ce termini cu chestiile "organizatorice" nu o sa mai stai departe de ea.

Pt detalii despre costuri poti verifica preturile pe net, iar daca vrei o evaluare corecta, sau cat mai aproape de realitate da-ne ceva poze, VIN si descrieri daca sunt.

Succesuri, cum zicea "cineva "

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca intretinere, după ce faci revizia dupa achizitei, costurile pot fi usor mai mari decat la vw. Totusi, dacă nimerești o masina întreținută posibil sa nu bagi nkmic 2-3 ani in afara de ulei si filtre. Oricum, după ce o conduci o sa te gandesti de ce nu ai luat-o mai devreme. Bafta sa găsești una in stare buna. Foloseste si forumul pentru pareri ca suntem multi care cunoaștem mașinile care sunt la vanzare. Mergi cu cineva cunoscator, eventual cu tester pentru motor, injectoare etc

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

×
×
  • Creează nouă...