Sari la conținut

bn99jon

Membri
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatie:
    Bistrita
  • Motorizare
    525d 163 CP

Tara

  • Tara
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

941 citiri profil

bn99jon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație Comunitate

  1. Eu cred ca daca anul acesta nu se va tine intalnirea, nici in anii urmatori nu va mai fi,eu zic ca e pacat sa nu mai fie.
  2. Chiar asa, in acest topic nimeni nu face referire la organizare,discutia este doar despre fotografii, la un astfel de eveniment care se face o data pe an,iar unii vin de la sute de kilometrii distanta,se asteapta sa aiba niste amintiri frumoase, niste poze care sa ii reprezinte,sa fie de calitate,cel putin un set de 10-12 poze de fiecare,daca spui ca e incepator,asa si rezultatele. Din partea mea, toata lauda pentru organizare Florin,m-am simtit bine.
  3. Am vazut toate pozele, ce sa zic, mediocre...nota de 6,5 maxim 7.Se putea mult mai bine, pozele cu fiecare masina sunt facute direct din fata,trebuia din mai multe unghiuri,plus ca eu am maxim 4 poze(3 din fata si una din diagonala) iar de pe traseu nimic.Asta e,sunt multi din participanti care nu au nici atat.
  4. eu vreau doua nopti,doua persoane.
  5. redeschideti lista sa se vadă fiecare care dorește sa participe cu numar de masina si numar de persoane iar eu zic ca un avans de 250 lei e ok.
  6. Deci ?este ceva batut in cuie? Dam banii sau nu! Astept si eu sa stiu ca sa dau avansul.
  7. Daca este cineva din zona Sibiu, Mures ,Brasov si ar putea sa se ocupe de organizare,asa cred ca nu ar fi discutii cu deplasarile fiind in centrul tarii si banuiesc ca se pot gasi si locatii care sa ne gazduiasca.Important e sa ne intalnim.Ar fi pacat ca anul acesta sa nu se faca nimic.
  8. Problema e ca isi pierde lumea interesul,cum e proverbul...bate fierul cat e cald.
  9. Alba never,daca te referi la poza de profil,a fost o poza oarecare de pe net. E rosie din fabricatie.
  10. Salutare. Ma distreaza unele comenturi referitoare la masina mea dar hai sa va spun cum sta treaba ca unii comenteaza dar nu au habar. Eu am masina din 2004(nu stiu cati aveti masina de atata timp referitor la "E39 for life,fanatic"), pe atunci unii nici nu aveati 18 ani(fara sa fiu rautacios) si chiar s-au investit bani si pasiune in masina ca altfel acum as fi cazut din ea, nu ca altii care doar comenteaza dar ei investesc bani doar in combustibil,spalat si consumabile. Eu am vrut altceva pentru ca clasice sau "clean" vad toata ziua pe drum in orice loc,iar la partea cu optiunile la care face referire cineva.... oare ce vrei mai mult?E paket M si are suficiente. Sunt masini care nu au nici comenzi pe volan si o amarata de clima,eu zic ca dotarile sunt mult peste ce am nevoie. Asa ca cui ii place bine cui nu tot bine ca eu nu bag mana in buzunarul nimanui. Toate bune.
  11. Pana la urma o sa vin și eu cu ambii copii,a intervenit ceva și nu mai am cu cine sa îi las.Sper ca se poate suplimenta cu un pat.
×
×
  • Creează nouă...