Sari la conținut

georgetintea

Membri
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatie:
    Bucuresti
  • Motorizare
    525d 163 CP

Tara

  • Tara
    Romania

georgetintea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut, Am avut ceva probleme cu blocul de lumini (s-a carbonizat si odata cu el si mufele) si l-am inlocuit cu mufele atasate taiate. Problema mea este ca mi-au ramas vreo 3 fire si nu stiu in ce pini din mufa mi-ar intra. Ma puteti ajuta cu o schema (poza) cu firele ce intra in mufele din blocul de lumini sa pot identifica firele ce le am in ce pini din fuma intra? Multumesc anticipat.
  2. salut. Mufele ce intra in calculator s-au carbonizat (calculatorul inclusiv s-a carbonizat, fumegand pana s-a consumat bateria, sigurantele sunt cele originale, marcate) . Nu stiu cat de intreaga mai e instalatia si de unde a pornit. Eu am masina de 5 ani si nu i-am adus vre-o modificare. (zi nici nu vreau s-o arunc, are valoare sentimentala). Intrebarea care ma doare este daca pot lua partea respectiva de pe alt e39 cu alta motorizare, cutie manuala intrucat nu am gasit in dezmembrari o masinuta similara cu a mea (ba e automata, ba motor mai mic) si ma gandeam ca daca e acelasi an...poate sunt compatibile.
  3. Salutare, Am patit necaz mare, calculatorul de confort s-a topit si odata cu el si mufele adiacente. Acum, am gasit pe cineva care imi poate schimba instalatia electrica insa nu stiu sigur de ce pe modele sa iau instalatia. Intrebarea mea catre voi este daca pot lua instalatia de pe un model automat (eventul si alta motorizare) tinand cont ca mie imi trebuie doar partea de electrica de confort (fara partea de motor). modelul meu e39 525d, facelift.
  4. Salut. Recomanda-ti-mi va rog frumos un service- de preferat sector 3- unde imi pot repara partea electrica. (Mi-a luat foc calculatorul de confort iar cablurile ce intrau in el s-au carbonizat la mufa). Am incercat la 2 service-uri dar au spus ca nu se baga ca nu imi pot oferi garantie (nu ca as vrea dar macar sa faca treaba buna). E39 525d 2003. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...