Sari la conținut

88gaa

Membri
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatie:
    bucuresti
  • Motorizare
    525d 163 CP

Tara

  • Tara
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

1.436 citiri profil

88gaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Salut Florin , As dori o comanda pentru piesele mai sus mentionate pe OE . Se poate sa-mi lasi un numar de telefon ? Multumesc ,
  2. Salut Florin , Se poate o oferta pentru VJ90100: ulei bmw 5w30 filtru aer filtru polen filtru ulei filtru motorina discuri fata (OEM / ATE) discuri spate (OEM / ATE) placute fata+spate senzori placute fata+spate Multumesc ,
  3. Multumesc TOM , o sa desfac mufa de trecere din masina in usa , cu siguranta a fost schimbat cablajul din usa..
  4. salut , intampin urmatoarea problema , am montat difuoarele de medii si tweeterele pe usile fata , doar ca in usa din stanga imi ajung doar doua fire de la dsp (firele pentru difuzorul principal) , usa din dreapta este echipata corect , cu 6 fire . imi poate spune cineva de unde as putea trage cele 4 fire care lipsesc ? mentionez ca masina are sistem dsp . multumesc !
  5. Salut ! Ai rezolvat problema cu acest bracket ? am si eu aceeasi problema.. Mersi !
  6. Oglinzile M de pe prima pagina , mai sunt de actualitate ? In ce stare sunt ?
  7. salut , poti atasa o poza cu legaturile pe care le-ai facut pentru auxiliar ? mersi !
  8. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  9. Salut . Am webasto pe masina insa nu imi apare pe navi decat AUX Ventilation . Exista vreo posibilitate sa activez si functia AUX Heating ? Multumesc !
  10. Salut , eu am in spate la navi doua mufe (alb si albastru) . am cumparat cablu cu mufa ptr aux dar nu gasesc mufa mama in care sa-l introduc . Alta metoda de a beneficia de aux cunoaste cineva ? Mersi !
  11. @bmwrail , m am uitat , nu am acest cablu care sa intre in magazie , o sa desfac modulele sa ajung la statie , poate il am pe masina si nu este conectat . Asta din poza este cumva de vanzare ? Mersi !
  12. @ovi GRC magazia este legata la modulul de sunet , nu are niciun cablu catre statie , ar trebui sa fie vreun cablu ? Multumesc !
×
×
  • Creează nouă...