Sari la conținut

Bogdan S

Membri
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatie:
    timisoara
  • Hobby
    Mecanic
  • Motorizare
    523i 170 CP

Tara

  • Tara
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

613 citiri profil

Bogdan S's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Recent am schimbat o dioda din 6 pe un audi A6 din 2007,greu dar mult mai rentabil sa inlocuiesti o dioda decat un alternator,problema era ca incarca 13.4-13.6,releul/senzor de pe alternator nu era defect(cand se defecteaza,ori incarca,ori nu)dar la tine daca incarca 14,nu ai probleme legate de alternator,parerea mea este sa verifici mufele sa nu fie oxidate si cablurile de masa,cel dintre motor si sasiu,etc,banuiesc ca ar fi o problema gen : contact imperfect. O zi buna si spor la munca
  2. In piata traian,vis-a-vi de "biserica pocaita" ,pe colt,langa parcare,este un magazin de chimicale,sau te ajut eu ca mai am vreo jumate de sac,printrun garaj.
  3. Salut,la e34 am patito rau de tot,teoretic vascocuplajul,incercat la mana,mergea,dar dupa ce masina a stat pe tusa vreo 3 luni(iarna) in primavara am iesit la o plimbarica,si pe la 6 mii de ture in a3a...bum! s-a spart ventilatorul.A s indoit capota,groaznic si sa spart radiatorul si furtune,scut,tot ce a gasit in zona si mama lui ca nui usor sa gasesti radiator de v8. Am reparat tot,schimbat piese,etc si m-am pus sa vad ce are vascocupla,am desfacuto cu ciocan,dalta,flex etc si am obs ca uleiul din interior s-a facum ca gelatina,aproape si statea intrun singur loc,astfel a devenit excentrica si de acolo...dezastru. Sfatul meu:mare atentie cu el,verificat tot timpul,ca daca ii stricat iti face belele mari
  4. Salut,service-ul nu este al meu,lucrez acolo,iar daca ii ceva ce nu stiu,intreb pt ca nu imi este rusine,presupun ca asta inseamna sa realizezi ca nu esti cel mai inteligent om! Iar pt cutia de viteze,este steptronic,nu secventiala,greseala mea. Si daca cineva vine la mine cu aceeasi problema,incerc sa il ajut,si daca nu pot face asta,nu cred ca este vreo suparare.Nu ne-am nascut invatati cu toate raspunsurile
  5. Salut,daca aveti nevoie de sfaturi,reparatii,vopsitorie,tinichigerie,modificari estetice sau mecanice,va stam la dispozitie. Program de lucru L-S=09-20 Nr. telefon : 0787821533 Bogdan S.C. Marcel Motors S.R.L. - Service auto-moto. Str. Basarabia Nr. 1,Timisoara,zona mehala. Poze cu ultima lucrare.
  6. Azi am cautat dupa ele,ca am mai vazut prin garaj,prin lazi de alea,dar nu le-am gasit,eu le foloseam la motociclete cand montam semnalizari cu led,ca fiind consum mic nici nu cupla releul sa semnalizeze Chiar nu m-am gandit ca merge asa si la stop. Una am gasito azi,sper sa mai gasesc maine,sa incerc,teoretic problema cu frana aprinsa si eroarea or sa dispara,dar ma tem ca "tremuratul" pozitiei nu va disparea. si am nevoie de 4,2 pt fiecare stop...... Cum am un rezultat va anunt. Si o poza cu rezistenta in sine.
  7. Salut,am si eu o neclaritate,am cumparat masina(e39,99,523ia)si am facut una alta la ea,acum ma enerveaza ca nu merge pilotu automat/tempomat. Nu mergea de cand am luato,pe diagnoza nu zice nimic,apas butonul de on/off,se aprinde becul in bord,dar atat....am verificat cablul si motorasul ce actioneaza clapeta de acceleratie,dar ma gandesc ca are un modul de comanda,aveti idee unde este?pe ideea : benzineste,scanteieste dar nu porneste Ii chiar o placere la drum lung,mai ales avand cutia secventiala si tare as vrea sa il fac functional. Multumesc
  8. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  9. Salut,foarte utila aceasta schema,ma confruntam cu problema stopurilor FL de o saptamana,multumesc.
  10. Salut,e39....hm....tractiunea e pusa unde trebuie,vireaza ,confort...calitate...cred ca ii una din cele mai reusite masini scoase de bmw si cel mai mare avantaj(nu neapararat la e39)fiabilitatea,dar aleg e39 pt ca ii ultima masina care s-a construit cu cap,nu cu zgarcenie,plina de plastic si electronica fara rost,dupa parerea mea e39=ultimul bmw decent!
  11. Multumesc de invitatie,dar,daca ma primiti cu e34,vin:P E39 ii inca in lucru(numere) plus mici modificari,sper sa il scot curand,mi-ar face placere sa cunosc alti pasionati.
  12. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  13. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  14. Salut,sunt Bogdan,sunt din Timisoara,am un e34 touring v8 si am ajuns recen si la un e39 523ia,sper ca am nimerit unde trebuie.
  15. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
×
×
  • Creează nouă...