Sari la conținut

powerba11

Membri
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatie:
    Romania
  • Motorizare
    520d 136 CP

Tara

  • Tara
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

612 citiri profil

powerba11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. salut, A trebuit sa inlocuiesc usa spate la masina (pe asigurare), nu am vrut sa o repar in regie proprie, am vrut usa noua, prin urmare am apelat la un service care au zis ca mi-au comandat usa noua si au montat-o/ vopsit. Nu am vazut usa noua desi am cerut sa o vad inainte de montare. As dori sa stiu daca exista stantat undeva in interiorul usii o serie de identificare ca apoi sa cer factura si sa verific daca e aceeasi.
  2. vreau sa schimb bucse/brate/bielete ...etc stie cineva un mecanic bun in Timisoara?...cu preturi decente
  3. da, stiu...dar inca nu am gasit la dezmembrari modul care sa aiba buton si pt. oglinzi.
  4. ROMBAT PREMIER 12V 95AH, curent de pornire 900A (garantie 3 ani)
  5. cumpar modul usa pasager PM-BT (cod OEM 61356924933)
  6. Stie cineva un service in Timisoara sau vestul tarii unde se repara module BMW? La mine nu mai functioneaza nimic la usa pasager, a observat ca pe placa modulului PM-BT (61356924933) din usa am o releu ars.
  7. salut, Am schimbat recent toate discurile(am pus ATE) si placutele de frana (ATE), si de atunci la viteza, peste 80-90km/h, imi vibreaza volanul la franare. Cu cat viteza e mai mare cu atat vibratia e mai puternica. Cu discurile vechi nu am avut nici un fel de problema, le-am schimbat pentru ca erau cu 2 mm sub minim. Schimbul s-a facut in service autorizat, discurile sunt in garantie. Vreau sa verific discurile (dar nu cum fac majoritatea, verificare doar pe o parte cu un manometru si invart de disc cu mana) la un service profesional pentru sisteme de franare, eventual cu dat jos disc si pus pe stand. Stie cineva un service in Timisoara sau in vestul tarii unde se pot verifica? mersi.
  8. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  9. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  10. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  11. mecanicul mi-a spus ca pierd ulei pe la garnitura capac culbutori. vreau sa o schimb dar as vrea sa stiu ce anume ar fi bine sa mai schimb odata cu garnitura avand in vedere ca din cate am inteles trebuie date jos injectoarele. multumesc
×
×
  • Creează nouă...