Sari la conținut

Adrian1986

Membri
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adrian1986

  1. Cred ca iau ambreiaju nou fara volant. Si daca e necesar il iau dupa. Sa nu ma mai complic. Il iau luk ca nu e scump deloc si aia e . Ms mult pt tot
  2. Qwp. Ce e de marca asta? Vad ca si luk are pret bun
  3. M a mai invatat cineva ca atunci cand opresc motoru sa tin apasat ambreiaju. Daca nu se mai zguduie inseamna ca e volanta. Daca fae ce la fel nu e de la volant
  4. Nu se simte nimic. Dar m i se pare ca intra din ce in ce mai greu in viteze...
  5. Hai ca am facut ceva asta e video ul. Cum v i se pare? E normal asa joc?
  6. La mn cand opresc motorul se zguduie rau si se aude un zgomot metalic asa. Si cineva mi a zis ca s ar putea sa fie de la volanta. Un tampon de la motor l am schimbat acu ceva timp tot asa " sfaturi" si tot.se zguduia. Nici nu vreau sa tin mecanicu ocupat cu masina mea in caz ca tre sa schimb si volanta si daia zic sa o am la indemana.
  7. Da mi o alta varianta pentru a urca un video aici. Cu jocul volantei ca ma tot contrazic cu vanzatorul . El spune ca e normal jocul dar nu pot pune video aici. Dar asa la ochi cand invarte de el are marja de eroare de cel putin 2cm stanga dreapta...
  8. 375lei tot chitul fara volanta? Da si mie link te rog
  9. Nu vreau sa mai bag multi bani in masina. Decat cat s a ma tina 1-2 ani. Poi asa am gasit si eu cu 1700lei tot chitul cu volanta cu tot noi LUK.de la o cunostinta. se scade el cu tva- ul parca zicea, nu mai stiu exact. De aia mi o poate da la pretul asta.
  10. Am gasit la cineva un ambreiaj f bun dar volantul avea joc cam mare. Aproximativ 2cm cand rotea de el, si m i se pare cam mult. La pret era f bun. 500lei cu totul si ambreiajul era f putin uzat. Dar volantu mi e ca sa nu fie mai praf decat al meu. As vrea sa am si volantul la indemana cand schimb ambreuajul ca dupa sa nu stau sa caut pe net. Si nou nici gand sa il iau. Tu asa zici ca nu prea se merita? Chiar daca arata bine? Mi ar fi de folos cateva sugestii.
  11. Tu esti baiatul care mi a explicat cu electroventilatorul. Nu m am apucat de el ca acu sunt cu ambreiajul. Nu m a mai inteleg cu el deloc. Dupa ce il fac ma apuc si de electroventilator. ( sper sa nu treaca vara)
  12. O am deja de peste 7 ani. Si nu prea as mai vrea sa mai investesc asa mult in ea. Un ambreiaj s a ma tine 1-2 ani asa. Ca dupa trec si eu la e60.
  13. Salut baietii. Un kit ambreiaj bun gasesc pe la cineva? E39 520d 2002
  14. Ori se poate sa fi fost alta mufa. Ca nu da nici la culori nici la grosimea firelor.
  15. O sa incerc asa. Fie ce o fi. Da e ciudata treaba cu mufa. Chiar daca nu avea electroventilator mufa nu incurca cu nimic. Cine stie ce inprovizatie o fi incercat si de acolo toata treaba. O sa revin cu rezultate dupa ce fac legaturile.
  16. Daca esti sigur eu le leg asa cum mi ai spus dar mi e sa nu fac vro boacana. Sa il ard. Poate se mai gaseste un binevoitor care are cu 4 pini si ii dam de cap. Urmarim firele din cutiuta neagra si vedem cum ies si unde se duc in mufa si tre sa ii dam de cap. Mi a mancat nervii mufa asta... este singura problema la masina mea si nu o pot rezolva. Defapt mai e ambreiaju care face de zici ca e automata :)) In rest, nu stiu daca ma credeti dar masina nu s a stricat niciodata. Este tanc. Nici uleiul nu il verific decat il schimb cand imi cere. Doar ii dau cheie si plec.
  17. Pana una alta sa incercam mai rudimentar. 1fir negru 1fir rosu cu dunga neagra 1fir albastru 1fir maro Acestea sunt culorile firelor de pe masina. Cele de la mufa care ar trebuii legata la firele masinii sunt: 1fir maro gros 1fir negru gros 1fir negru cu dunga maro subtire 1fir negru cu dunga verde subtire. Asta e marea problema ca nu au nici o legatura intre ele ca sa imi dau seama care cum vin. Defapt nici nu stiu de ce nu au aceleasi culori:( . Daca cineva m ar ajuta sa le gasesc pozitiile as fi tare recunoscator. Cele de pe masina cel maro si cel albastru, parca parca par a fi putin mai groase dar nu diferenta mare decat celelalte doua.
  18. Nu ma lasa sa pun poze. Spune ca am memorie insuficienta
  19. Am sa fac ceva poze azi daca nu uit sa vedeti. Si mie m i se pare ciudat ca nu corespund culorile. M am uitat pe cablu s a vad daca sunt legate pe undeva si de aceea nu corespund la culori dar in zadar. Duc direct la o caseta de legatura s au ceva de genu de langa oala amortizorului de pe partea pasagerului.
  20. Exact asta e problema ca firele de pe masina nu corespund la culori cu crle de pe mufa. Cablul este cel al electroventilatorului sigur. Altu nu mai este si din alta parte nu are de unee s a vina.
  21. Salut baieti, am o mare problemă legată de electroventilator și nu reutilizați o soluție. Sunt cautat peste tot si fara rezultat. Problema mea este urmăatoarea: de cand am cumparat masina (e39 520d 2002 (o am de 7 ani)) nu prea baga aer conditionat decăde la prima ora cand cand o porneam, daca dadea caldura, gata nu mai baga. Am cautat pe net si am vazut ca trebuia sa fie un electroventilator acolo in fata. Am verificat zona si am gasit un cablu cu 4 fire caruia ii lipsea mufa, a fost taiata s au rupta. Eu sunt gandit ca atunci cand poti cumpara electroventatorul voi cere si respectiva mufa si o picior si aia e. Dar surpriza, nu corecte mufei culorile cu celebritate de masina. Si atunci se cauteaza gasesc sau imaginati-va ceva de ingrijire sa vad cum trebuie legata mufa la firele masinii. Dacă cineva poate fi important cu o poză, Imaginați-vă o schemă firelor de pe masina sa stiu cum sa picior amarata aia de mufa ca fi tare recunoscător. Orice idee s-ar putea ca ceva să poată fi folosit. Cineva care are cu 4 fire sa vad cum este legata mufa m ar nevoie mult.
  22. Salut baieti, am o mare problema legata de electroventilator si nu reusesc sa o rezolv. Am cautat peste tot si fara rezultat. Problema mea este urmatoarea: de cand am cumparat masina( e39 520d 2002( o am de 7 ani) ) nu prea baga aer conditionat decat la prima ora cand o porneam, daca dadea caldura, gata nu mai baga. Am cautat pe net si am vazut ca trebuia sa fie un electroventilator acolo in fata. Am verificat zona si am gasit un cablu cu 4 fire caruia ii lipsea mufa, a fost taiata s au rupta. Eu am gandit ca atunci cand voi cumpara electroventatorul voi cere si respectiva mufa si o leg si aia e. Dar surpriza, nu corespund culorile mufei cu cele de pe masina. Si de atunci tot caut sa gasesc o imagine s au ceva care sa vad cum trebuie legata mufa la firele masinii. Daca cineva m ar putea ajuta cu o poza, imagine s au schema firelor de pe masina sa stiu cum sa leg amarata aia de mufa as fi tare recunoscator. Orice idee s au ceva imi poate fi de folos. Cineva care are cu 4 fire sa vad cum este legata mufa m ar ajuta mult.
  23. Salut baietii. Revin si eu cu o problema mai veche caruia nu i am dat de cap. Am un e39 520d 2002 si de cand am cumparat o ( acum 7 ani) nu mergea aerul la ea decat dimineata cand nu era cald. Cand am inceput sa caut ce si cum am realizat ca nu avea electroventilatorul pentru AC. L am cumparat, si cand sa il leg surpriza firele care sunt pe masina pentru el nu avea mufa de legatura. Daca aveti cineva modelul cu 4 fire sa imi aratati o poza s au daca v a pricepeti sa leg mufa la firele masinii ca nu am nici o idee cum s a leg mufa la fire( mufa am luat o ulterior de la dezmembrari). Cred ca si o poza cu mufa de pe masina sa se vada fiecare fie unde duce mi ar fi de folos.
×
×
  • Creează nouă...