mclaude39 Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Salut. Am tot vazut posesori de e39 care dupa ce baga cv bani in auto le vand, dar de ce ? Stim cu toti cei care detin un e39 ce fel de masina este cat de buna este, dar de le vindem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
increatul Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 De ce......... e o masina veche, model vechi. Pe langa uzura fizica, exista o, deloc neglijabila, uzura morala. Plus viitoare taxe pe euro 3 anuntate, inca nu se stie exact clar. Nu e cazul meu, eu n-o vand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucifal Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 Din cauza anilor incepe sa produca cheltuieli, deloc neglijabile si isi si pierde valoarea. Eu de asta am dat-o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartro Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 Eu nu am probleme sa dau bani la reparatii, dar observ ca uneori rezultatul nu este ce am sperat desi am facut tot ce tine de mine sa iese bine. Si asta e frustrant. Si partea cu Euro 3, in Bucuresti cel putin au fost deja propuneri, orasul e in infringement pentru aer poluat, nu cred ca mai tine multi ani cu locomotivele astea. Si sa nu uitam ca recent guvernul iar a facut un fel de anunt vag despre o taxa depoluare noua. Pe langa cele enumerate de mai sus sunt multumit de masina. O folosesc zilnic, si in oras, si pe distante lungi, nu ma dezamageste, nu duc lipsa de nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulianpetcu15 Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 in anul 2012 am cumparat un e39 lim.cu un motor de 2.8 manual si in ziua de azi imi pare rau dupa el ca l-am vandut dar anul asta am cumparat iar un e39 pe care nu il voi mai vinde niciodata actuala masina este un 2.5d din 2003 facut pe comanda cu factura de 57.444€ va confirm ca nu am nici o problema pana acuma cu el totul este original pe el si asa va ramane doar jantele osa ile schimb deocamdata toata iarna va sta in garaj doar in caz de urgenta il voi scoate osa va trimt si poze cu el zilele astea Gesendet von iPhone mit Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulianpetcu15 Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 in germania preturile la e39 au inceput sa creasca nu sa scada un bmw e39 in stare buna si fara modificari de bazar pe el costa si 10.000€ in germaniaGesendet von iPhone mit Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrielgalai Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Atata da cineva cu bani de nu le stie numarul, sa fim seriosi! Cum sa creasca preturile la un model de 20 si ceva de ani? :-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan wst Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Uite așa. Ia vezi tu ce preț are un e30 de 30 de ani!?!Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartro Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Eu cred ca la E39 inca scad preturiile, nu sunt inca la cel mai mic nivel. Abia daca la E34 incepa urcarea, dar daor la exemplare deosebite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik15 Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 preturile la E39 sunt in scadere si asa vor ramane, nu e masina de colectie. Ca sunt si E39 al caror pret creste, da, sunt si acelea sunt foarte rare, modele Individual in stare foarte buna, cu km rezonabili si in general benzinare. La cum se prefigureaza viitorul cele diesel nu mai au oricum viata lunga in EU, probabil ca nu-ti vor putea interzice sa mai circuli cu ele insa vor ramane masini de weekend cele gen 530D Individual in stare originala si foarte buna. Restul de 90% au aceeasi soarta ca si toate masinile vechi si de volum, asta este adevarul :(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucifal Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 In ult vreme am vazut masini de top de pe forum la vanzare...poate si vanzarea e o idee buna atata vreme cat inca poti lua un pret decent. Motor mare=taxe si consum ridicate, plus alte cheltuieli inerente ca modelul e vechi. Personal nu stiu daca am facut bine ca am vandut dar ... the show must go on :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrielgalai Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Pretul creste doar pe forum, ca in Matrix, in lumea reala pretul este acelasi ca pentru oricare alta masina din clasa asta care are in carca 15-20 ani. Sunt si masini ingrijite cu bani bagati in ele, dar este greu sa intelegi ca un ban bagat pentru placerea ta intr.o masina nu.l mai vezi, de aici si preturile aberante. Asta cu vanzarea cat se poate sa iei un ban este adevarata, cel putin cu alea diesel la cum se pune problema in cativa ani vei putea circula doar in jurul casei si la bulgari, vei da bani sa ti.o ia cineva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts