Mame Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Salutare ! O sa atasez o poza cu o pereche de jante si as fii curios daca stie cineva care ar fii pretul real, nu de alta dar nu vreau sa postez si sa ma apuc sa caut sa cumpar daca pretul real al jantelor imi depaseste bugetul . Este vorba despre style 42, la cautarile mele pe site-urile de profil nu am gasit nimic, intentionez sa caut pe grupuri dar asta doar dupa ce mi se confirma pretul de unul dintre voi ! Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Pe 18 as zice intre 450 si 600 euro, in functie de starea lor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 pe 18, stare perfecta, fara anvelope de la 600e in sus (pe ebay se dau pe la 1000e), mai ales daca sunt in 2 latimi. pe 17 pe la 400-450e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts