Jump to content

Îndrumare/părere/sfat achiziționare E39

vwali
 Share

Recommended Posts

Salutare. Sunt nou pe acest forum si îndrăznesc sa va cer ajutorul in următoarea rânduri. Încă de cand mi am luat permisul imi doresc un e39 însă nu am avut ocazia sa mi l cumpăr. In anul 2010 mi am achiziționat un passat b5.5 pe care l am vândut la începutul acestui an cu o suma destul de buna. Imediat, datorită faptului ca soția mea a vrut o mașina cu care se poate descurca in trafic si ea (începătoare + femeie ) am cumpărat un golf 4, 1.6, 16V.

Din luna a 6.a m am mutat cu serviciul in București ( eu fiind din Calarasi) si o data la 2 zile fac naveta cu mașina. Este bun golful n am ce spune, dar datorită faptului ca imi petrec atât timp in mașina as vrea sa ma reorientez către visul meu adolescentin. Am citit câteva zile bune aici pe forum si m am convins ca trebuie sa mi cumpăr o asemenea mașina.

M am orientat către motorul de 2.0 l motorina, stiu ca nu este cel mai potent însă spre el m am orientat.

As ruga posesorii acestui model sa mi spun mâini detaliu costrurile de întreținere ale acestei mașini, cat si un consum real si principalele probleme.

Multumesc si sper ca am postat in locul potrivit.