Ioana Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 Salut✌, el este nebunul meu, pe care-l iubesc la nebunie, il am de 2 ani, pasiunea pentru BMW a inceput de la un E53 in anul 2008 (rip in 2014), apoi am luat un E39 523i pe care l-am tinut 2 ani, pana am gasit V8-ul asta si m-am indragostit de el la prima cheie, masina nu arata asa...i-am schimbat, farurile, stopurile, jantele...3 perechi 😅😂 suspensia i-am pus-o reglabila, iar pana la anul in aprilie cel tarziu la sfarsitul lui aprilie, masina va fi vopsita integral, si ce imi doresc cel mai mult e sa o fac manuala si sa ii pum motor de 4.4 😍... In rest, doar drumuri bune, fara incidente si sa auzim de bine ✌ 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 Frumos proiect, stiu masina live si e ce trebuie! Felicitari pt tot ce ai facut pana acum si sporuri in continuare la ambitioasele proiecte ce le ai in plan! Bine ai venit pe adevaratul forum e39! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioana Posted September 26, 2018 Author Share Posted September 26, 2018 Am fost si voi ramane doar in acest forum ✌ pentru mine sunteti familie nu prieteni...multumesc pentru sustinere! 😊 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galea_Marius_Sorin Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Senzatie masinuta ta! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioana Posted September 26, 2018 Author Share Posted September 26, 2018 Merci ✌ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
increatul Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Armăsar pur sânge. Să-l stăpânești sănătoasă. Cu impozitul cum te descurci? Cred ca e o căruță de bani. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioana Posted September 27, 2018 Author Share Posted September 27, 2018 5700lei anual, dar pentru moment o tin asa, cat mai pot, banii aceia pe care ii dau la stat, prefer sa îi bag in ea 🤷♀️😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrielgalai Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Colantul ala in culori m de pe nara este fumat de multisor, strica aspectul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioana Posted September 28, 2018 Author Share Posted September 28, 2018 Colantul acela e dat jos de un an jumate 😊 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartro Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 20 hours ago, Ioana said: 5700lei anual, dar pentru moment o tin asa, cat mai pot, banii aceia pe care ii dau la stat, prefer sa îi bag in ea 🤷♀️😁 Daca ratezi sa platesti impozit un an, nu cred ca mai ajungi la zi vreodata.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioana Posted September 28, 2018 Author Share Posted September 28, 2018 Daca nu e pe numele meu..., atunci cand o trec pe numele meu si incep sa platesc impozitul e ca si cum am luat masina de ieri 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowlife Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Daca e cumparata recent din Romania cu acte, 99% esti luat deja in evidenta la fisc. In momentul in care vanzatorul depune actele ca s-o scoata din evidenta, trece la tine. Nu mai exista sa ramana masini in aer, pt care nu plateste nimeni impozit. Nu se poate nici sa te prezinti cu acte false cum ca ai fi cumparat-o ieri, din moment ce proprietarul anterior a depus deja actele s-o scoata din evidenta acum X timp. Eu zic sa verifici la oficiul de taxe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan wst Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Eu am luat luna aceasta o mașină și nu a trecut automat la mine la impozit. A trebuit să merg eu la primărie. s8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik15 Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 foarte misto masina, sa te bucuri de ea si la cat mai putine probleme.E o masina foarte misto E39 si mai ales cu motorizarea asta, nu e ea foarte rapida dupa standardele din ziua de azi, insa sunteul acela de V8 e inconfundabil. Daca ai converti-o la manuala ar fi mult mai agila, automata aceea e destul de lenesa. @bogdan wst depinde la ce interval te-ai dus la primarie, poate le ia ceva vreme, insa asa cum sunt actele de transfer acum facute, in momentul in care vanzatorulului i se pune stampila de la fiscal pe contract automat este trecut noul proprietar acolo, doar asa se poate scoate de pe rolul fiscal. Pe cale de consecinta respectiva informatie a noului proprietar e transmisa catre circusmscriptia financiara a celui ce a cumparat-o, sansele sunt foarte mici sa mai ramana masini in aer. Insa, masinile care au ramas in aer pana cand s-a schimbat legislatia, asa vor ramane probabil for ever, nimeni nu va avea dorinta sau interesul sa le mai plateasca impozitul. Din ce am mai auzit, ca si zvon, ca se mai practica pentru evitarea taxelor mari, este falsificarea actelor cu care inscrii o masina pe rolul tau fiscal, asta pentru masinile aduse de afara, practica se falsifica cilindreea inscrisa in acte, fiind nevoie doar de copii ale originalelor acestia le modifica, in loc de 4400cmc trec 1997 cmc gen.. Evident esti pasibil de dosar penal pentru asa ceva insa oamenii isi asuma astfel de riscuri. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioana Posted October 2, 2018 Author Share Posted October 2, 2018 Multumesc mult, manuala o fac 100% dar intai imi doresc sa o vopsesc si sa îi schimb pragurile, o vad prioritara chestia cu vopsitul 😊 si chiar daca nu este ea cea mai rapida, nu imi pasă, tot o iubesc 😋 Drumuri bune, la toata lumea ✌ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Bravos pentru topic, era si timpul. Faina prezentare 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioana Posted October 9, 2018 Author Share Posted October 9, 2018 Adi Orte, am fost puturoasa 😂 pe forum sunt de ceva timp bun, oricum aici imi este familia 😋 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petter Vio Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Interesanta masina,interesant proiect...cred ca si stapana?!..glumesc! Sa-ti aduca bucurii si satisfactii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioana Posted October 17, 2018 Author Share Posted October 17, 2018 Multumesc frumos! ✌ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costi_VLN Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Bine te am regasit colega.Masina e superba,spor pe viitor. Super ca o fata sa conduca un aproape clasic Bmw V8. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioana Posted November 13, 2018 Author Share Posted November 13, 2018 Multumesc frumos! ☺ Sa fie, spor la toti colegii! ✌🙏 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts