MARIANS1805 Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Salut toti utilizatorii. Acum citeva zile am facut o diagnoza la un BMW e39 525 tds pentru ca mi se aprinsese in bord martorul ABS. Am descoperit ca era senzorul de la roata din stinga fata. L-am dat jos si i-am schimbat firele de legatura. Eroarea a disparut si ABS functiona din nou. Am vazut ca aveam citeva erori si la motor, printre care si debimetrul. L-am dat jos, l-am curatit si l-am montat la loc. La a doua diagnoza disparusera toate erorile de la motor dar au aparut alte doua erori la senzorul ABS de la roata stinga. ABS functioneaza normal si motorul trage mult mai bine si mi-a scazut si consumul. Acum urmeaza intrebarile...ce inseamna cele doua erori ABS? Si in legatura cu motorul, chiar prin simpla curatire a debimetrului poate sa rezolve si celelalte erori? Am postat si printul celor doua diagnoze denumite in ordinea efectuarii lor. Va multumesc si astept lamuriri. Prima scanare.pdf Ultima scanare.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOM Posted March 12, 2019 Share Posted March 12, 2019 diagnoza se face cu DIS nu cu Delphi sau alte porcarii de soft uri. in DIS veai avea explicate erorile precum si plan de diagnosticare si reparatie a lor trebuie sa faci diagnoza cu DIS si sa incepi de acolo PS: daca tu nu inteleg nimic din limbajul ala de lemn aruncat acolo de program, ce te face sa crezi ca noi am intelege? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIANS1805 Posted March 12, 2019 Author Share Posted March 12, 2019 4 hours ago, TOM said: diagnoza se face cu DIS nu cu Delphi sau alte porcarii de soft uri. in DIS veai avea explicate erorile precum si plan de diagnosticare si reparatie a lor trebuie sa faci diagnoza cu DIS si sa incepi de acolo PS: daca tu nu inteleg nimic din limbajul ala de lemn aruncat acolo de program, ce te face sa crezi ca noi am intelege? Salut TOM. De unde pot cumpara DIS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOM Posted March 12, 2019 Share Posted March 12, 2019 nu e nevoie sa l cumperi. fa ti rost de cablu D-can *sau cred ca trebuie K-can,....nu mai stiu) , softul il descarci de pe internet gratis PS: nu mai da quote daca ai scris imediat dupa ultimul post, nu are sens sa incarci pagina cu ceea ce am scris deja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts