soosy Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Salutari nu știu cum sa ma prezint și cu ce sa încep sa o prezint,ideia este ca sunt la al 3/4-lea “proiect” cu masiniile am avut înainte e60 și e46 și mai înainte și alte mărci,modele gen A4,Bora și etc am achiziționat aceasta mașina in ideia ca îs din ce in ce mai rare(una care încă se prezintă bine)si chiar are un potențial mare nu in ultimul rând un model reușit (mai ales fata de alte modele) cat despre mașina,am luat-o de la un “pasionat” după cum se prezenta el,nu ii băiat rău dar după ce a ajuns mașina la mine(2-3 săptămâni) cum umblu la ea tot descopăr tot felul de măgarii și lucrări de cârpeli de la carpaci(și cine știe ce mai descopăr)pana una alta nu vreau sa intru in detalii...o sa ma lupt sa o aduc prima data cât mai spre linia de plutire și apoi planurile de modificări sa zic asa ca mașina ii un 2.5 diesel automata din 2002,tehnic motor,cutie,directie ii no comment trapa,scaune confort cu încălzire,memorii și masaj,senzor ploaie și parcare,navi android,bi-xenon(care nu știu ce a schimbat dar luminează impecabil)și etc rugina nu are(de asta am și luat-o)doar un mic punct sub portbagaj... am de lucru la ea....și nu prea am timp,dar am reușit sa vopsesc scaunele ca erau destul de uzate(o sa le schimb)dar chiar au ieșit ok și pe moment așa rămâne am rearanjat multe plastice rupte și ne la locul lor,curățat Tapiseria la portbagaj ca era horror,un mic refresh Polish la vopsea,vopsit trimuriile in culoarea mașinii erau gri și nu aveau nici o treaba cu interiorul,și sper ca in Weekend sa rearanjez toba Ca acolo iar ii ceva cârpeală și ii strâmba dupa ce o transcriu(aștept fiscalul)schimb parbrizul ca ii fisurat schimb foliile la geamuri ca îs puse in spatele blocului pun o bara de rigidizare și un lip la bara fata urmeaza reglabilă și automat jantele(cu care îs in dubii,dar tare clin spre style 95) pe moment astea îs planurile dar mai am in gând un soft,am ceva de rezolvat cu cheia(și aici o cârpeală ca ii tăiată ca muta cipul pentru nu știu ce...)și alte detalii dar pe rând as avea nevoie dacă aveți careva in Timis capitonaj capota fata panou clima(am ceva butoane sparte și unul lipsa) ornamente praguri(interior) oglinda dreapta electrica(a mea ii rupta) astea îs pozele ce le am moment revin și cu altele 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 Ce ziceți care jante vin mai bine ca tot ma uit după ele și nu îs decis 100% daca aveți careva una dintre,păreri,poze... 1. style 95 2. Baracuda voltec 3. BBS lm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Style 95 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 In principiu cam pe aia m-am axat și eu sa văd ce găsesc sa ma încadrez pana pe la 2500-3000 lei cu gume bune(sau chinezești noi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Personal imi place cum arata e39 cu style 95, dar varianta originala ii doar pe 19". Fata de BBS LM sau Baracudele alea, eu prefer Rondell 0058. Dar "all time favorites" pentru e39 sunt style 37 hic!... parerea mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Cand te hotarasti sa te scapi de jantele de pe masina, sa dai un semn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 11, 2020 Author Share Posted March 11, 2020 22 hours ago, AugustYn said: Cand te hotarasti sa te scapi de jantele de pe masina, sa dai un semn Le-as păstra pentru iarna mai am un set ce a rămas de la e60 ce aveam oricum astea le-am vopsit ca erau destul de neîngrijite și multe semne poate te interesează ce am la vanzare(200 eu pe 17 cu gume 225 50 michelin 8j et 20) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Nu ma int pt ca nu au gume de dimensiune corecta si sunt de e60. Ce fac cu ele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 11, 2020 Author Share Posted March 11, 2020 45 minutes ago, AugustYn said: Nu ma int pt ca nu au gume de dimensiune corecta si sunt de e60. Ce fac cu ele? Am zis ca e60 ca le-am avut pe mașina anterioară dar merge și pe e39 chiar le-am pus de proba gumele le pot pastra(-200 lei din preț) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 12, 2020 Author Share Posted March 12, 2020 Ma ajutați cu un număr ceva recomandare sa îmi facă softul in Timișoara și dacă poate sa schimbe limba la computerul de bord eventual dacă are cineva ornamente de praguri (interior) de vânzare de preferat cele de m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 14, 2020 Author Share Posted March 14, 2020 On 3/12/2020 at 4:43 PM, soosy said: Ma ajutați cu un număr ceva recomandare sa îmi facă softul in Timișoara și dacă poate sa schimbe limba la computerul de bord eventual dacă are cineva ornamente de praguri (interior) de vânzare de preferat cele de m nimeni nimic....toti cu care 'am mai lucrat' nu fac la e39 soft...si as avea nevoie de prieteni noi:)) atasez o poza si cu barracuda pe care tot speculez....style 95,nuuuu,barracuda.....barracuda,nuuu,style 95.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Ce parere ai de hamann pg3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 16, 2020 Author Share Posted March 16, 2020 Nu suna rău dar eu zic ca ii ceva foarte rar și la fel nici la buget nu cred ma mi-ar intra totusi nu as da mai mult de 3500 lei +\- pe niște jante având in vedere ca am avut destule de cumpărat și câte mai am(capitonaj capota,panou clima,schimbat toba,revizie,butoane,plastice etc)Urmează restu weekendul ce a fost iar am mai completat,și ușor termin am luat o toba eismann,și alte detalii...fost pe elevator ca am o Vibrație la anumite turatii(tampoane cutie noi,motor la fel)și nu îmi dau seama de la ce in alte ordine de idei,mai am oglinziile sa le schimb (le-am luat)și sa aranjez bara spate,dar asta când va fi mai cald schimb parbriz și refoliat geamurile Plus sa mai adaug una alta și caut jante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartro Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 On 3/16/2020 at 12:10 AM, soosy said: fost pe elevator ca am o Vibrație la anumite turatii(tampoane cutie noi,motor la fel)și nu îmi dau seama de la ce Poate de la convertizor de cuplu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 17, 2020 Author Share Posted March 17, 2020 Pana acum nu am avut automata se poate repara,se schimba cum se procedează ? cei care ați făcut cam la ce costuri sa ma aștept ... oricum și la liber dacă o accelerezi parca ușor se simte deodată o mică Vibrație dar parca și dispare in mers se simte bine și face mai ales între 80 și 100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 19, 2020 Author Share Posted March 19, 2020 Cu softul și ornamentele de prag am rezolvat(am vrut m dar nu am găsit,unul singur era la vânzare dar totuși nu dau 100 eu) am încercat sa comand bara de rigidizare și lip-ul bara fata dar nici o șansa...nu este,și se pare ca va dura 2-3 săptămâni vreau sa rezolv cu parbrizul apoi sa ajung sa reinfoliez geamurile caut jante am găsit oglinda(sa fie mai cald și o schimb) avansez ușor dar mai am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 21, 2020 Author Share Posted March 21, 2020 Știți careva exact cât ulei intra in cutie ma refer la cât se completează când se schimba Unii zic de 6 alții de 7 alții de 9l si pe lângă ulei ii ok filtru și garnitura sau trebuie luat și baia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartro Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Cutie conține 9.2 litri conform zf dar depinde cat iese, rămână prin convertizor destulă. Posibil să-ți ajunge 6, 7l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 27, 2020 Author Share Posted March 27, 2020 7 am luat pana la urma și sa văd mâine cumva sa o schimb (nu eu) pana una alta a venit buza bara fata bara de rigidizare astept vremea mai calda sa schimb oglinziile (nimic wow dar ale mele mai alea dreapta ii distrus)tot odată sa rearanjez bara(are doua lufturi sub stop) si caut parbriz cu senzor de ploie(am găsit la o firma la preț ok dar nu este in stock și nu se știe când o sa mai fie)acolo schimb și foliile la geamuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted March 30, 2020 Author Share Posted March 30, 2020 Am rezolvat și cu cutiea am luat 7l pana la urma și a intrat 6 am ceva bătăi de cap cu curentul ca după 3-4 zile mașina nu mai are curent am montat lipul,bara de rigidizare,și alte mici ajustari am luat și jante usor ajung “la lumina” cand a fost ridicată văd destul de mult ulei la scut,și de sus nu se vede nimic....undeva din lateral cred ca vine,alta belea :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Ai luat style 95 pana la urma? Pune ceva poze cu lip-ul si bara de rigidizare montate Spor-uri in continuare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Da am mers pe classic 95 cu gumele spate trebuie sa rezolv ca îs 265 30 și as vrea 255 35 o sa revin cu poze in Weekend când ajung la mașina sper ca weekendul asta sa o termin și sa ma plimb și eu cu ea(are 5 săptămâni de când ii la mine și am umblat doar la garaje și elevatoare și etc) cand vine caldura mai rămân oglinziile și bara spate sa o aranjez și chiar sa O vopsesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Cum ai facut cu gaura de centrare a jantelor? Le-ai alezat sau ai luat distantiere cu trecere de la 74.1 la 72.6? Eu cand aveam roti pe 19”, 265/30 era dimensiunea care echivala cu ce trebuie din carte, 265/35r18 de exemplu...Cu 255/35 cred ca va fi mai inalta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 4 hours ago, The Hulk said: Cum ai facut cu gaura de centrare a jantelor? Le-ai alezat sau ai luat distantiere cu trecere de la 74.1 la 72.6? Eu cand aveam roti pe 19”, 265/30 era dimensiunea care echivala cu ce trebuie din carte, 265/35r18 de exemplu...Cu 255/35 cred ca va fi mai inalta Am luat distanțiere oricum eu zic ca da mai bine cu ele și le-am luat și pentru prindere,mai bine așa decât sa alezez jantele legat de gume as vrea sa ii pun și o reglabilă și am zis ca poate 255 35 vine mai ok(fiind trase)....nici nu știu cum sa fac pana la urma care ar fi mai ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Vezi cum o sa stea cu 265 si daca iti freaca in aripi poti incerca 255...daca nu, nu are rost sa renunti la 265 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts