soosy Posted April 24, 2020 Author Share Posted April 24, 2020 Am pus și ceva Silicon sper sa țină o sa iau un set cu dopuri cu tot și le voi schimba încă odată trebuie sa găsesc un loc unde sa pot intra sa îmi fac unghiul azi vine și Navigația ramane când o sa mai am timp (de luni la lucru)sa vopsesc bara spate și alte detalii mici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted April 28, 2020 Author Share Posted April 28, 2020 Rezolvat și cu navi functii ok,se mișcă bine,merge și radio(pentru asta ma bucur cel mai mult) plug&play....sunetul relativ ok(lipsește mult bassul)dar poate o sa pun un woofer urmeaza - bara spate vopsita - capota fata facuta(are urme de chit) dar posibil sa o schimb,mai bine - după ce mai fac ceva km și aduni bani schimbat placutele(scârțâie și firele de la senzori îs tăiate) - unghiul de fuga( dacă pot sa-l fac ) - și va mai trebui sa umblu la fitment pe spate ori gume mai înguste (sa fie trase ) ori ceva distanțiere la comanda ce au buza aia de centrare mai mare dar distanțierele mai înguste in carne (astea îs de 1.2 și nici nu pot sa o cobor mai mult și cu o persoana in spate freacă) in rest mai sunt detalii și planuri dar cam astea îs pentru cât mai curând 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 5, 2020 Author Share Posted May 5, 2020 Săptămâna trecută am rezolvat cu limba și activat usa style multumesc augustyn pe de alta parte văd ca iar se prelinge bine pe la joja...o sa iau iar o alta garnitura și eventual dau și cu ceva Silicon.... in rest a rămas sa rezolv vopsitul la bara spate alte oglinzi ca astea nu se mai rabateaza si un subwoofer sa compelctez sunetul,bassul si nu in ultimul rând cu fitmentul pe spate ca cu o persoana îmi freaca(ori gume mai înguste sa fie trase ori sa fac cumva distanțiere mai înguste )mai sus mașina nu ridic,ba chiar mai jos as vrea de cur 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Ma bucur ca ai rezolvat, @AugustYnmereu e saritor si ne rezolva Trebuie sa rezolvi cu alte distantierr cumva, ca o sa frece si cu 245... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 7, 2020 Author Share Posted May 7, 2020 Încerc sa văd prima data ca dau de distanțiere mai mici deja ale mele primul set(noi) le-am stricat ca nu a ținut buza după ce am luat din ele ca grosime am o alta belea pe care am crezut ca am rezolvat-o cu joja,schimbat garnitura și când am pus am dat și cu vaselină,acum văd ca iar a început sa curgă bine....ce sa ii fac?(ma gândeam sa pui Oring nou și sa dau cu Silicon de Garnituri) ulei nou de 3-400 km ii deja la minim,sub chiar ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 10, 2020 Author Share Posted May 10, 2020 Rezolvat cu garnitura aia(sper ca asta sa țină) am dat Victor Reinz peste si dacă tot ii cald azi bibilim la fire sa auzim bass 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 12, 2020 Author Share Posted May 12, 2020 Azi am returnat tubul(nici nu am avut pana acum dar nici nu mai vreau:))...slăbuț și aiurea) am mers pe recenziile de 5 stele dar alea probabil la masiniile mici zilele astea rezolv ceva mai adevarat capota ii pregătită doar sa o montez(și pe urma vopsita) mai rămâne sa rezolv oglinziile,bara spate vopsit și încă eterna problema cu rotile spate(alte gume,alte distanțiere etc ce o fi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartro Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Sau poate nu ai nimerit un nivel de putere corect fata de restul difuzoarelor? Sau era faza inversata? Adica, eu am un sub mic activ care incape in roata de rezerva la touring si e foarte prezent sunetul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 13, 2020 Author Share Posted May 13, 2020 Nu știu ce sa zic sunet ca volum aveam,total pana și wooferul(tubul) suna binișor când stăteai in spate cu portbagajul deschis dar cum am închis tot inclusiv și bancheta nu știu dacă se auzea 10-15% deci concluzia mea ca ii foarte slab eu nici nu am avut pana acum tub dar am și rămas dezamăgit,oricum posibil la un hach micuț sa se audă chiar bine zilele astea trebuie sa îmi vina ceva “adevărat” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartro Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Acum vad ca ai sedan, iar eu am touring. Cred ca e izolatie fonica o parte din problema ta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 13, 2020 Author Share Posted May 13, 2020 Am avut n instalații pe n mașini și pe bmw-ul anterior(e60) știu ca ii pretențioasa și trebuie putere mare insa eu as vrea doar un mic plus sa îmi aducă pe partea de bass,atat oricum tubul ala chiar nu era de așa ceva am luat un Hifonics band pass,dacă nici asta :)) atunci ii dau foc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 14, 2020 Author Share Posted May 14, 2020 Una de seara știți pe cineva din tm care se ocupa cu pixelii de la bord am ceva morți,sau măcar cam cât ar fi sa am ideie... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Este un baiat foarte bun in TM, Popescu Gabi il cheama, are preturi ok, in functie de ce ai de facut la bord...Scriei si vei fi incantat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 14, 2020 Author Share Posted May 14, 2020 Am tot încercat sa rezolv și cu distanțierele dar sub 1 cm nu găsesc și nici nu prea se pot face mai subțiri ca nu tine acea buza de susținere iar jantele nu vreau sa le alezez deci tot ori schimb gumele ori trag un pic de aripi daca aveți careva 245 35 pe 10j sau ma gândesc la 255 30 niste poze sau sugestii sa rezolva problema cu frecatul(spatele nici nu ii blana jos și freacă...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 E greu de rezolvat aceasta problema cu frecatul...doar daca roluiesti aripile poti rezolva Eu am ales varianta 2, am vandut jantele care imi creau aceste probleme...erau frumoase si atat, in reat doar minusuri mari https://postimg.cc/340jK6nx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 14, 2020 Author Share Posted May 14, 2020 Da inteleg dar știi cum ii,baba suferă la frumusețe și am investit in ele,măcar sa ma bucur ceva pana la urma “ma enervez” și pun 235 35 cu alea sigur nu o sa atingă ma gândeam sa încerc metoda cu parul de paseball,poate ajuta....dar eu as rezolva in situația de fata eventual in ideia ca mașina îmi sta in bot,eu as vrea de cur sa o mai las 245 35 245 30 sau 235 35.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Eu propun sa nu te hazardezi si sa nu modifici aripa nicicum...pt ca jantele mereu le vom schimba ca ne plictisim de ele, dar masjna nu...Incearca sa pui 235 latime si aia e...daca nu, alezezi jantele si ai scapat de bataia de cap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 15, 2020 Author Share Posted May 15, 2020 Jantele cu siguranța ca le voi schimba(ii boala mea)in prima faza pun 235 35 ca am găsit ceva ok și preț bun și mai “risc” odată Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 16, 2020 Author Share Posted May 16, 2020 Începe operațiunea capota azi o schimb cea veche ii la vânzare dacă este cineva interesat (la preț simbolic:))..) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 21, 2020 Author Share Posted May 21, 2020 Iată și bassul hifonics 500 w rms 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 22, 2020 Author Share Posted May 22, 2020 Și capota(alta) pregătită de vopsit urmeaza sa vopsesc bara spate și capota caut oglinzi rabatabile electric cand am timp sa ma înțeleg cu omul sa ma rezolve cu pixeli la bord și cam asta e,deocamdată Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Sa dezechipezi tu capota la vopsire, sa nu ai surprize cu urme de surubelnite si alte nebunii. Spor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 30, 2020 Author Share Posted May 30, 2020 Da înțeleg am o frica de vopsit...tot timpul au fost anumite probleme și când am făcut un element doua etc sau toată mașina mecanic bun mai gasesti,vopsitor.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted May 30, 2020 Author Share Posted May 30, 2020 10j 235 35 ii cea ce trebuie ,nu freaca,atinge și am luat am amplificator (tot Hifonics) asta ii monstru(suna de îndoaie tabla) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Ma bucur ca ai scapat de frecat, trebuie doar grija mare la borduri acum ca e foarte strech anvelopa! Arata super, treci Duminica sa o prezinti si live? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts