Felix Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 In cele ce urmeaza, va voi prezenta un E39 pe care l-am luat cu intentia de al dezmembra dar nu m-a lasat inima. Zilele treceau si pur si simplu nu puteam pune flexul pe el. In cele din urma, am zis sa-l repar prin inlocuirea tuturor elementelor afectate, sa-l aduc din nou aproape de starea initiala. Cu ceva rugina specifica lor in special pragul dreapta spate, cu problemele generate de pompa de injectie la 2,0d, a fost mai mult o ambitie sa-l repar. A durat vreo 2 luni pana am reusit sa-l cosmetizez cat de cat, am vandut masina ce o detineam in acel moment si am ramas cu el pe cap. Masina a costat 450 euro inmatriculata, un sigur proprietar in Ro cu un km real de 320815 (conform carvertical). Pretul la care am ajuns cu ea acum cred ca e in jurul sumei de 3000 euro. Multi ar spune ca la banii astia isi cumpara una intreaga insa ce farmec mai are daca nu pui tu mana sa repari si sa ai satisfactia ca a iesit ceva din mana ta? Am cumparat multe maruntisuri de la suruburi, carenaje, la radiator, vascocuplaj, tuneluri de frana, aripi interioare, exterioare, trager, capota, faruri vreo 2 seturi si multe altele pe care nu le mai retin. I-am schimbat kitul de ambreiaj cu tot cu volant, cumparat alta pompa de injectie, volan M, montat scaune electrice cu memorii, servotronic, faruri cu xenon reconditionate, jante, anvelope noi si multe, multe altele. AFTER DURING REPAIR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 Mai am Am mai picat pe rand modulul pompei Abs, alternatorul, serpentina de racire a uleiului servodirectiei BEFORE: Va urma! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted May 2, 2020 Author Share Posted May 2, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted May 2, 2020 Author Share Posted May 2, 2020 Astazi retrofit spalator faruri. Multumiri @danydanypop Schimbat suport motor dreapta. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Felicitari pt munca depusa si pasiunea adevarata! Arata foarte bine! Bine ati revenit! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted May 3, 2020 Author Share Posted May 3, 2020 Mulțumesc de aprecieri[emoji4]Mai sunt multe de făcut dar toate pe rând. Cât despre revenire, m-a mâhnit faptul că e cam pustiu pe forum, drept pt care m-am gândit că ar mai fi bună cate o postare.Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Ma bucura revenirea pt ca intradevar, doar asa putem reinvia acest forum minunat si cu o asemenea istorie in spate 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted May 4, 2020 Author Share Posted May 4, 2020 Si camera pe R cum spun ,,baetii'' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Ce camera ai montat? Cea pe manerul de deschidere a portbagajului? Sau cea care inlocuieste becul de la nr? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted May 4, 2020 Author Share Posted May 4, 2020 Nici una, nici alta. O cameră simplă între mânerul de deschidere a portbagajului și lampa număr. Am avut pe touring și a fost ce trebuie. Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
increatul Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 A ieșit o treaba buna Felix. Tot la e39 ai revenit. Da parca o ai de cel puțin 1 an. Activitatea pe forum a cam scăzut, da, lumea s-a mutat pe Facebook. Mai ții minte ce marca sau de unde ai luat covorașele textile? Vreau să-mi iau și eu. Spor la treaba, dacă mai e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 Covorasele sunt luate de la Masauto. Dă un search pe google si-i găsești.Treabă mai este la ea, dar cu timpul le voi rezolva pe toate.Următoarea mișcare este să o revopsesc total și cam atât.Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Eu chiar m-am bucurat ca ai trecut pe e39 iar. Masina arata foarte bine!Eu de cand l-am dat nu am mai avut liniste cu fiecare problema, drum, facut cu urmatoarele masini x5 e53 si e61, dorul de e39 s-a accentuat. Asadar, am vandut e61 si o sa ma intorc la e39. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted June 6, 2020 Author Share Posted June 6, 2020 Mă bucur pentru hotărârea luată. Este una înțeleaptă. După cum ai aflat, ultimul bmw este E39, fiind cel mai bun sedan din istoria bmw.Sper să mai găsești unul în stare bună, fără rugină. [emoji6]Trimis de pe al meu SM-A515F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Mai greu fara rugina dar caut dupa 2 ani de munca in service dedicat bmw pot spune ca e39 e una dintre cele mai fiabile modele bmw. Poate resuscitam topicul de meet piatra neamt, mai stiu 2 e39 care se vor alatura [emoji6]Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted June 6, 2020 Author Share Posted June 6, 2020 Mă gândesc că iei un touring[emoji4]Cât despre întâlniri, facem, de ce nu. Chiar îmi e dor de o ieșeală cu povești. Trimis de pe al meu SM-A515F folosind Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted June 6, 2020 Author Share Posted June 6, 2020 Si grile duble. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
increatul Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Scooter ce motor vrei? Daca vreo 2.0d :))) iti dau eu touring-ul :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Scooter ce motor vrei? Daca vreo 2.0d )) iti dau eu touring-ul ))2.5-3.0 sedan automat... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 9 hours ago, Scooter said: 2.5-3.0 sedan automat... Sent from my iPhone using Tapatalk Dacă ești dispus sa dai 4500-5000 pe un sedan fl 2.5 automata cu multe dotări și fără rugina da un semn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted July 4, 2020 Author Share Posted July 4, 2020 Nimic notabil, isi face treaba de daily driver si nu cere foarte multe. @Scooter a schimbat softul sa traga mai bine in viteze inferioare, a primit alte jante, un nou volan, ceva elemente crem in interior si cam atat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted July 5, 2020 Author Share Posted July 5, 2020 Daily driver 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted July 17, 2020 Author Share Posted July 17, 2020 Mașina s-a vândut. Se poate închide [emoji846]Trimis de pe al meu SM-A515F folosind Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petter Vio Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Felicitari p-tru ce ai realizat. Din nimic ai realizat ce altii n-au avut niciodata! Cat despre vinderea masinii,tu stii mai bine! Sa fii sanatos,masini sunt destule!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted July 18, 2020 Author Share Posted July 18, 2020 Am vândut-o, nu fără părere de rău însă am 525-ul și este suficient. Oricât aș fi vrut să-l păstrez riscam să produc un mic război în familie.[emoji4] 4 mașini erau cam mult.Trimis de pe al meu SM-A515F folosind Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts