Jump to content

B 111 WIW

phlo
 Share

Recommended Posts

La mine e putin mai complicat, am cumparat masina cu suspensia actuala iar cand am vrut sa o mai ridic un pic am constatat ca e la maxim, arcurile erau puse invers si practic pe fata nu facea deloc balans, ca si cum ar fi fost sudata. Am ajuns la concluzia ca e o suspensie luata pentru alt tip de motorizare, de aceea sunt comprimate arcurile la maxim indiferent de pozitie.

Totusi, pentru ce buget am, ma incadrez la Ta-Technix, SS Supersport si JOM, in cele din urma oprindu-ma la TA, dupa ce am rugat niste baieti priceputi pe asa ceva sa analizeze si sa-mi recomande ce e mai bun ca si raport calitate/pret.

Am vorbit cu tipul de mai sus din Cluj, cel cu jantele pe 19'' si e de acord sa facem schimbul. Credeti ca voi fi multumit de dimensiunea asta sau ma complic si o sa regret?

jantele alea mie sincer mi se par criminale. dau bine pe masina.

O sa fie mai greu cu gasitul anvelopelor pe dimeniunea corespunzatoare...si cred ca si scumpe anvelopele pentru 19 , cu talon mic...

Depinde si ce drumuri ai prin zona. De exemplu in Iasi e jale cu strazile. Mi s au fisurat amandoua jantele (eu am pe 18 )

raspund eu referitor la strazi

se poate circula in Bucuresti insa cu mare atentie si mai ales acum cu 19 pe masina, va fii nevoit sa faca rute ocolitoare. Eu si cu alea pe 17 ocoleam si ma gandesc ca acum am 18 si talon mic ..

dar, se poate..cat despre articulatie aici e buba.

vom vedea :)

am avut zilele trecute ocazia de a face schimb cu cnv cu niste jantele pe 18" marca AEZ,care erau destul de frumoase si ingrijite,dar tot la articulatie m-am gandit si eu si pana la urma am cam refuzat oferta si le prefer pe astea pe 17 ca sunt ok cu talon de 45.totusi in Braila nu prea ma plang de strazi ca sunt relativ ok fata de alte orase,dar si asa tot am refuzat.

mda, din pacate renunt la schimb pentru ca respectivul mintea ca are jantele de 2 saptamani (asa venise masina echipata) iar la o cautare la topicurile lansate de el arata ca incearca din 2010 sa scape de ele...distanta prea mare B «» CJ sa vad care e combinatia, asa ca mai astept.

Mi-ai furat Jantele bbs :D ,sunt superbee..Am avut si eu o data :P

Imi plac farurile mult,vin perfect pe masina.Mai ales Semnalizatoarele

Frumoasa!

multumesc mult pentru aprecieri, cat despre faruri ma deranjeaza o singura chestie la ele si anume angel-eyes-urile (5 becuri per inel), pe care nu le pot schimba deoarece nu gasesc inele pe marimea respectiva, iar 2 dintre ele deja sunt duse  :(

multumesc mult pentru aprecieri, cat despre faruri ma deranjeaza o singura chestie la ele si anume angel-eyes-urile (5 becuri per inel), pe care nu le pot schimba deoarece nu gasesc inele pe marimea respectiva, iar 2 dintre ele deja sunt duse  :(

Ce sa zic..Pacat ca sunt frumoase,:(

Incearca ebay.com sau co.uk sau .de

Incearca sa contactezi firma care le-a produs..

Sper sa reusesti :)

• 1 month later...

dupa ce i-am vazut 5-ul lui bita, ma bate gandul sa-mi colantez plafonul in negru lucios...

ceva pareri? multumesc

www.m5board.com/vbulletin/attachments/e39-m5-e52-z8-discussion/38851d1175553219-three-atlanta-beasts-photo-shoot-carbon-black-alpinw-white-titanium-silver-wide-shot.jpg

• Like 1

o sa fac operatiunea saptamana asta, am vazut cum da pe culoarea mea si imi place...vorba ta geniomann, avand in vedere ca il colantez imi da posibilitatea sa il dau jos a doua zi daca ma razgandesc...

am vazut si oglinzile negre pe masina argintie, nu dadeau rau deloc....

postez poze curand

Mie unu sincer ,nu prea imi place negru,jante negre,oglinzi negre , stopuri negre ...samd ... Nu exagerat !! Poti sa-i dai un contrast .. Adica sa fie cu gust .. Sa fie elegant... De aia am si zis sa il lasi argintiu pt ca daca il faci negru nu se mai vede.... Plafon negru- eleron negru - parbriz negru .... La ce il mai pui .. Acum fiecare cu gusturile lui.. Bafta!

mi s-a parut ciudat la inceput, dar acum imi place, ii da un aer mai sportiv...o sa ii fac niste poze maine dupa ce o spal, ca momentan am mai multe nuante de negru multumita prafului :)

cand ii vopsesc barile luna viitoare, ma ocup si de difuzorul spate, mai aduc un pic de contrast

multumesc de aprecieri

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...