phlo Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 La mine e putin mai complicat, am cumparat masina cu suspensia actuala iar cand am vrut sa o mai ridic un pic am constatat ca e la maxim, arcurile erau puse invers si practic pe fata nu facea deloc balans, ca si cum ar fi fost sudata. Am ajuns la concluzia ca e o suspensie luata pentru alt tip de motorizare, de aceea sunt comprimate arcurile la maxim indiferent de pozitie. Totusi, pentru ce buget am, ma incadrez la Ta-Technix, SS Supersport si JOM, in cele din urma oprindu-ma la TA, dupa ce am rugat niste baieti priceputi pe asa ceva sa analizeze si sa-mi recomande ce e mai bun ca si raport calitate/pret. Am vorbit cu tipul de mai sus din Cluj, cel cu jantele pe 19'' si e de acord sa facem schimbul. Credeti ca voi fi multumit de dimensiunea asta sau ma complic si o sa regret? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larincov Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 jantele alea mie sincer mi se par criminale. dau bine pe masina. O sa fie mai greu cu gasitul anvelopelor pe dimeniunea corespunzatoare...si cred ca si scumpe anvelopele pentru 19 , cu talon mic... Depinde si ce drumuri ai prin zona. De exemplu in Iasi e jale cu strazile. Mi s au fisurat amandoua jantele (eu am pe 18 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest uzzi Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 raspund eu referitor la strazi se poate circula in Bucuresti insa cu mare atentie si mai ales acum cu 19 pe masina, va fii nevoit sa faca rute ocolitoare. Eu si cu alea pe 17 ocoleam si ma gandesc ca acum am 18 si talon mic .. dar, se poate..cat despre articulatie aici e buba. vom vedea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius3030 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 am avut zilele trecute ocazia de a face schimb cu cnv cu niste jantele pe 18" marca AEZ,care erau destul de frumoase si ingrijite,dar tot la articulatie m-am gandit si eu si pana la urma am cam refuzat oferta si le prefer pe astea pe 17 ca sunt ok cu talon de 45.totusi in Braila nu prea ma plang de strazi ca sunt relativ ok fata de alte orase,dar si asa tot am refuzat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest uzzi Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 jantele in cauza nu le mai ia ramane la 18 deocamdata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 mda, din pacate renunt la schimb pentru ca respectivul mintea ca are jantele de 2 saptamani (asa venise masina echipata) iar la o cautare la topicurile lansate de el arata ca incearca din 2010 sa scape de ele...distanta prea mare B «» CJ sa vad care e combinatia, asa ca mai astept. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAF Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Mi-ai furat Jantele bbs :D ,sunt superbee..Am avut si eu o data Imi plac farurile mult,vin perfect pe masina.Mai ales Semnalizatoarele Frumoasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted January 30, 2013 Author Share Posted January 30, 2013 Mi-ai furat Jantele bbs :D ,sunt superbee..Am avut si eu o data Imi plac farurile mult,vin perfect pe masina.Mai ales Semnalizatoarele Frumoasa! multumesc mult pentru aprecieri, cat despre faruri ma deranjeaza o singura chestie la ele si anume angel-eyes-urile (5 becuri per inel), pe care nu le pot schimba deoarece nu gasesc inele pe marimea respectiva, iar 2 dintre ele deja sunt duse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAF Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 multumesc mult pentru aprecieri, cat despre faruri ma deranjeaza o singura chestie la ele si anume angel-eyes-urile (5 becuri per inel), pe care nu le pot schimba deoarece nu gasesc inele pe marimea respectiva, iar 2 dintre ele deja sunt duse Ce sa zic..Pacat ca sunt frumoase, Incearca ebay.com sau co.uk sau .de Incearca sa contactezi firma care le-a produs.. Sper sa reusesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 dupa ce i-am vazut 5-ul lui bita, ma bate gandul sa-mi colantez plafonul in negru lucios... ceva pareri? multumesc www.m5board.com/vbulletin/attachments/e39-m5-e52-z8-discussion/38851d1175553219-three-atlanta-beasts-photo-shoot-carbon-black-alpinw-white-titanium-silver-wide-shot.jpg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Categoric Arata foarte bine! Parerea mea. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai x Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Pe masina ta va da foarte misto ca e gri, la fel ca a mea. Eu vreu sa il decolantez si sa il vopsesc negru lucios. Da senzatia de panoramic. Eu zic sa il colantezi sau sa il vopsesti. Alegerea e a ta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 multumesc pentru pareri, de o singura sugestie as mai avea nevoie...ce sa fac cu eleronul de pe luneta, il fac negru si pe el ca sa vina in continuare sau il las cum e acum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidutzu Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 negru si eleronu luneta.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 gracias ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geniomann Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Eu l-as lasa argintiu ca si contrast!! Vezi si tu cum da mai bine!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 o sa fac operatiunea saptamana asta, am vazut cum da pe culoarea mea si imi place...vorba ta geniomann, avand in vedere ca il colantez imi da posibilitatea sa il dau jos a doua zi daca ma razgandesc... am vazut si oglinzile negre pe masina argintie, nu dadeau rau deloc.... postez poze curand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geniomann Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Mie unu sincer ,nu prea imi place negru,jante negre,oglinzi negre , stopuri negre ...samd ... Nu exagerat !! Poti sa-i dai un contrast .. Adica sa fie cu gust .. Sa fie elegant... De aia am si zis sa il lasi argintiu pt ca daca il faci negru nu se mai vede.... Plafon negru- eleron negru - parbriz negru .... La ce il mai pui .. Acum fiecare cu gusturile lui.. Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Gata, i-am colantat plafonul negru lucios, am fost la Color Tuning pe sos. Alexandriei, 135 lei operatiunea Picture below... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Arata foarte bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai x Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Arata super misto. multumesc pentru pareri, de o singura sugestie as mai avea nevoie...ce sa fac cu eleronul de pe luneta, il fac negru si pe el ca sa vina in continuare sau il las cum e acum? fa-l negru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw5err Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 esti multumit de look? pune mai multe poze ca suntem mai multi cu aceiasi culoare la masina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 mi s-a parut ciudat la inceput, dar acum imi place, ii da un aer mai sportiv...o sa ii fac niste poze maine dupa ce o spal, ca momentan am mai multe nuante de negru multumita prafului cand ii vopsesc barile luna viitoare, ma ocup si de difuzorul spate, mai aduc un pic de contrast multumesc de aprecieri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z E K Y Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 imi place, imi place...cum sa nu-mi placa ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Poze 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts