Jump to content

B 111 WIW

phlo
 Share

Recommended Posts

Eu mi-am expus parerea. :) Cat despre faruri, mie mi se par simpatice. Problema cu angel-urile o poti rezolva usor cu un kit angel eyes smd, care acum, in ultima generatie, arata mult prea bine :) Eu sper sa nu le schimbi, mi se par cele mai aratoase si potrivite din toate modelele AM.

O seara faina!

Bandourile se vad intr-un mare fel pe negru,se vede bine masina cu plafonul si eleronul pe negru,se vedem cum facem cu scaunele alea recaro ale mele,trebuie sa le pui sa fie treba treaba.

Multumesc bita, o sa le fac cand vopsesc barile pana la urma, cat despre scaune, inca sunt in cautari de piele si nu as vrea sa te incurc luandu-le pe ale tale ca apoi sa le vand. Apreciez mult gestul.

Eu mi-am expus parerea. :) Cat despre faruri, mie mi se par simpatice. Problema cu angel-urile o poti rezolva usor cu un kit angel eyes smd, care acum, in ultima generatie, arata mult prea bine :) Eu sper sa nu le schimbi, mi se par cele mai aratoase si potrivite din toate modelele AM.

O seara faina!

Si mie imi plac adi la nebunie, doar ca peste tot unde am intrebat mi-au zis ca, kit-ul de angel-eyes ccfl/smd nu sunt de aceeasi dimensiune cu cele de pe farurile astea. Ciudat...

ca idee,cam asa s-ar vedea cu bandouri negre.cred ca e ff ok.im :P i cer scz ca nu au iesit perfect drepte,dar nici poza nu are adancime.

Multumesc marius, mi-am facut ideea...urmeaza :)

Multumesc bita, o sa le fac cand vopsesc barile pana la urma, cat despre scaune, inca sunt in cautari de piele si nu as vrea sa te incurc luandu-le pe ale tale ca apoi sa le vand. Apreciez mult gestul.

Si mie imi plac adi la nebunie, doar ca peste tot unde am intrebat mi-au zis ca, kit-ul de angel-eyes ccfl/smd nu sunt de aceeasi dimensiune cu cele de pe farurile astea. Ciudat...

Multumesc marius, mi-am facut ideea...urmeaza :)

OK,e m-ai bine in piele=))

• Like 1

• 2 weeks later...

Ma bucur ca ai rezolvat problema. Mie imi statea ca un ghimpe in spate ca nu luminau ambele la fel, deci inteleg cum te simti  :beach:

Arata foarte bine, sa le faci o poza si noaptea. Avand in vedere ca ai rezolvat cu angel-urile, ma gandesc ca nu mai vinzi farurile..... 

PS: Cat te-a costat operatiunea? Manopera+inele+drosere (sunt ccfl nu?).

foarte frumoasa masina. Si farurile sunt superbe. Sa o stapanesti sanatos

multumesc mult

Ma bucur ca ai rezolvat problema. Mie imi statea ca un ghimpe in spate ca nu luminau ambele la fel, deci inteleg cum te simti  :beach:

Arata foarte bine, sa le faci o poza si noaptea. Avand in vedere ca ai rezolvat cu angel-urile, ma gandesc ca nu mai vinzi farurile..... 

PS: Cat te-a costat operatiunea? Manopera+inele+drosere (sunt ccfl nu?).

intr-adevar, nu mai am de ce sa le vand acum, asta era marea lor problema...

ccfl-uri sunt, smd-urile nu se potriveau...kit-ul complet m-a costat 170 lei si manopera 100 lei, total 270 lei

• Like 2

ai rezolvat problema.si se pare ca se vad bine ziua :)

da :) , acum stau si eu la poze cu brigada

Poti face si oglinzile negre, eu asa le-am facut si dau bine. Mai ales daca ai si folii.

cred ca o sa le fac, am vazut cateva poze si imi place ideea

daaaaa asa daaaa,sa mi-l dai si mie pe om man.

salut bita, e sorin angel eyes...iti pot da numarul lui in privat, sa nu se considere reclama  :ph34r:

ccfl.jpg

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...