Alexxuzzu Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Arata foarte bine , buna idee 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larincov Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 frumoasa...asa e si a mea numai ca e alba si fara bara m de pe spate. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogu Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Arata foarte bine! Daca ai avea bandourile negre ar arata si mai bine... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw5err Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 good job! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starter666 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 arata tare cu plafonul colantat .. chiar ma gandeam si eu la un eleron de luneta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 o sa incerc in photoshop cu bandourile negre...sa vad ce iese Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogu Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Asteptam rezultatul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bita Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 o sa incerc in photoshop cu bandourile negre...sa vad ce iese Bandourile se vad intr-un mare fel pe negru,se vede bine masina cu plafonul si eleronul pe negru,se vedem cum facem cu scaunele alea recaro ale mele,trebuie sa le pui sa fie treba treaba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Eu mi-am expus parerea. Cat despre faruri, mie mi se par simpatice. Problema cu angel-urile o poti rezolva usor cu un kit angel eyes smd, care acum, in ultima generatie, arata mult prea bine Eu sper sa nu le schimbi, mi se par cele mai aratoase si potrivite din toate modelele AM. O seara faina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius3030 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 ca idee,cam asa s-ar vedea cu bandouri negre.cred ca e ff ok.im i cer scz ca nu au iesit perfect drepte,dar nici poza nu are adancime. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Bandourile se vad intr-un mare fel pe negru,se vede bine masina cu plafonul si eleronul pe negru,se vedem cum facem cu scaunele alea recaro ale mele,trebuie sa le pui sa fie treba treaba. Multumesc bita, o sa le fac cand vopsesc barile pana la urma, cat despre scaune, inca sunt in cautari de piele si nu as vrea sa te incurc luandu-le pe ale tale ca apoi sa le vand. Apreciez mult gestul. Eu mi-am expus parerea. Cat despre faruri, mie mi se par simpatice. Problema cu angel-urile o poti rezolva usor cu un kit angel eyes smd, care acum, in ultima generatie, arata mult prea bine Eu sper sa nu le schimbi, mi se par cele mai aratoase si potrivite din toate modelele AM. O seara faina! Si mie imi plac adi la nebunie, doar ca peste tot unde am intrebat mi-au zis ca, kit-ul de angel-eyes ccfl/smd nu sunt de aceeasi dimensiune cu cele de pe farurile astea. Ciudat... ca idee,cam asa s-ar vedea cu bandouri negre.cred ca e ff ok.im i cer scz ca nu au iesit perfect drepte,dar nici poza nu are adancime. Multumesc marius, mi-am facut ideea...urmeaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starter666 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 @phlo, oare pe tine te-am vazut in seara asta pe la 8 prin mogosoaia? .. a trecut din sens opus deplasarii mele un e39 argintiu cu WIW la numar dar n-am apucat sa vad mai mult .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 salut, nu eram eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bita Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Multumesc bita, o sa le fac cand vopsesc barile pana la urma, cat despre scaune, inca sunt in cautari de piele si nu as vrea sa te incurc luandu-le pe ale tale ca apoi sa le vand. Apreciez mult gestul. Si mie imi plac adi la nebunie, doar ca peste tot unde am intrebat mi-au zis ca, kit-ul de angel-eyes ccfl/smd nu sunt de aceeasi dimensiune cu cele de pe farurile astea. Ciudat... Multumesc marius, mi-am facut ideea...urmeaza OK,e m-ai bine in piele=)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 am reusit intr-un final sa gasesc un baiat care se pricepe la angel-eyes-uri si sa nu mai aud ca nu se poate monta un nou kit de angel-eyes pe faruri aftermarket... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 foarte frumoasa masina. Si farurile sunt superbe. Sa o stapanesti sanatos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Ma bucur ca ai rezolvat problema. Mie imi statea ca un ghimpe in spate ca nu luminau ambele la fel, deci inteleg cum te simti Arata foarte bine, sa le faci o poza si noaptea. Avand in vedere ca ai rezolvat cu angel-urile, ma gandesc ca nu mai vinzi farurile..... PS: Cat te-a costat operatiunea? Manopera+inele+drosere (sunt ccfl nu?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 foarte frumoasa masina. Si farurile sunt superbe. Sa o stapanesti sanatos multumesc mult Ma bucur ca ai rezolvat problema. Mie imi statea ca un ghimpe in spate ca nu luminau ambele la fel, deci inteleg cum te simti Arata foarte bine, sa le faci o poza si noaptea. Avand in vedere ca ai rezolvat cu angel-urile, ma gandesc ca nu mai vinzi farurile..... PS: Cat te-a costat operatiunea? Manopera+inele+drosere (sunt ccfl nu?). intr-adevar, nu mai am de ce sa le vand acum, asta era marea lor problema... ccfl-uri sunt, smd-urile nu se potriveau...kit-ul complet m-a costat 170 lei si manopera 100 lei, total 270 lei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw5err Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 ai rezolvat problema.si se pare ca se vad bine ziua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goccio Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Poti face si oglinzile negre, eu asa le-am facut si dau bine. Mai ales daca ai si folii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bita Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 am reusit intr-un final sa gasesc un baiat care se pricepe la angel-eyes-uri si sa nu mai aud ca nu se poate monta un nou kit de angel-eyes pe faruri aftermarket... daaaaa asa daaaa,sa mi-l dai si mie pe om man. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 ai rezolvat problema.si se pare ca se vad bine ziua da , acum stau si eu la poze cu brigada Poti face si oglinzile negre, eu asa le-am facut si dau bine. Mai ales daca ai si folii. cred ca o sa le fac, am vazut cateva poze si imi place ideea daaaaa asa daaaa,sa mi-l dai si mie pe om man. salut bita, e sorin angel eyes...iti pot da numarul lui in privat, sa nu se considere reclama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 vazut astazi in victoriei. Nu eram cu e39-le si nu mi-am permis sa zic nimic eram cu un evo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 da, fusesem de vreo 2 ori la ROA sa vad daca se strange cineva si intr-un final am sfarsit la o discutie prin victoriei...trebuia sa zici ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 data viitoare :D oricum nu am stat f mult. Ii stiam pe baietii cu pisicile de acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts