Jump to content

B 111 WIW

phlo
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

a venit si navigatia, functioneaza ireprosabil, singura problema de moment e ca nu se aprind butoanele cand pun pozitia, a ramas ca merg luni din nou la service dupa ce am observat pe schema ei ca are fir separat de iluminat, fir pe care nu cred ca l-au legat.

WP_20130629_004.jpg

• Like 4

phlo, te misti, nu gluma. Cu trimurile alea la interior, vrei sa le schimbi sau iti plac de lemn? Piano black FTW.  :beach:  In Bucuresti sunt cativa baieti care se ocupa cu infoliere prin hidro transfer, ies foarte bine, as putea spune, ca si de fabrica.  

Arata foarte bine bolidul. Spor, si asteptam impresii dupa ce montezi suspensia noua, ca pretul pentru ea arata foarte bine.  ^_^

Multumesc Adi, trim-urile sunt urmatorul pas, vreau sa le fac argintii, daca ma poti ajuta cu un contact pentru baietii aia, ti-as fi recunoscator 😊 .

Saptamana asta ajunge suspensia, abia astept sa vad cum e, o sa pun poze si pareri despre tinuta de drum.

Keep in touch !

User XpertAuto de pe celalalt club. Are preturi destul de piperate, dar iese treaba bine! In locul tau, le-as duce la un vopsitor bun, iesi si mai ieftin, si daca stie ce face, si foloeste produse de calitate, rezultatul final e impecabil. In plus fata de asta, poti sa iti alegi si culoarea ( titan silber de ex.  :lol: ). 

O zi faina!

Merci, astept cu nerabdare. Intr-adevar cu tel. nu prea am sanse sa-mi dau seama cam cum stau lucrurile.

Ar trebui macar un aparat foto mai bunicel, si inregistrarea sa nu o faci foarte aproape de evacuare. Ideal ar fi o plecare de pe loc, eventual si un drive trough .

Hai ca te-am innebunit, insa vreau sa fac ceva la spate si eu, in primul rand pentru aspect, si apoi daca imi place ce vad/aud la tine, poate poate.... :)

Navigatia arata excelent. E cea mai "misto" solutie daca nu ai navi din fabrica. Mult mai usor de montat, si de departe mai performant ca si functii. Pacat de BC, daca ar fi mers, era perfecta.

• 2 weeks later...

hidrotransfer e cea mai buna cale .. alegi fix ce culoare vrei si este si durabil .. daca vrei iti dau nr. de telefon al unora de se ocupa cu asta, macar sa iti faci impresii de preturi din mai multe locuri ..

A venit suspensia? .. P.S .. eu deja am depasit 10k de cand am pus-o pe masina in primavara, inca se comporta frumos .. doar ca am spart un rulment pe stanga fata, se pare ca nu rezista la atata soc desi erau noi .. 

au terminat-o baietii azi, momentan am un zgomot pe dreapta fata, ca si cum ar freca arcul ala mic...se intampla la denivelari cand merg usor...astept sa ii fac geometria si sa mai fac niste km, poate o disparea...daca nu, habar nu am.

apropos, imi poate explica si mie cineva mot-a-mot cum a rezolvat tipul problema, ca eu nu inteleg la ce se refera...sa strangi flansele mai bine dupa ce ai montat suspensia si masina e pe asfalt?!

http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1820597-Coilovers-installed-but-they-knock-clunk-Any-thoughts

Multumesc

zice ca a strans piulita aia care prinde amortizorul de flansa cu rulment cand masina era deja pe roti .. probabil daca si la tine se aude cand mergi usor e ceva care nu e strans bine si permite un mic joc .. posibil, nu bag mana in foc ..

si eu m-am trezit dupa 1 luna ca nu aveam jamba pe fata stanga stransa bine, cand am schimbat placutele mi-am dat seama ca era o zona mai curata pe amortizor si atunci cand o ridicam iesea cativa mm din jamba .. am strans si gata .. oricum problema asta nu ar fi aparut daca unghiul de la jamba mi-ar fi permis sa strang cu pistolul .. ca sus la flansa am strans cu pistolul direct, nu ma complic sa strang cu cheia niciodata daca am pistolul, ala strange sigur cum trebuie :)

in principiu vin pe la biblioteca ca ma intalnesc si cu prietenii pe acolo diseara .. nu stiu inca daca o sa fiu cu bmw-ul sau cu cealalta .. 

eu am montat in regim propriu suspensia .. nu folosesc service-uri in general .. am un prieten care are un garaj si cand nu are treaba ne mai facem si noi reparatiile pe acolo :)

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...