Jump to content

Mici intrebari care nu merita un topic separat

dr_dumi
 Share

Recommended Posts

Trebuia sa fie si un thread din asta :)

Incep eu, cu o mica intrebare: Plec la greci duminica, mai exact in Thasos (nu stiu daca am scrit corect) si apelez la colegii care au mai fost pe acolo sau cel putin in Grecia sa ma ajute si pe mine cu un traseu bun de urmat. Ideea e ca am fost si anul trecut tot in Grecia si ne-am cam pierdut pe camp la bulgari.. Tare nu mult nu as vrea sa repet istoria din nou. Nu stiu cum am nimerit la intoarcere drumul, cert este ca GPS-ul nu m-a ajutat de loc. Bineinteles nici limbajul trupului bulgarilor nu ne-a dat prea multa orientare in spatiu (nu am dat peste nici un vorbitor de engleza pe acolo).

Ce masfatuiesc sa fac? Sa aleg o ruta Via Michelin si sa merg din oras in oras, stiti vreun ghid mai ok de urmat?

Orice sfat/feedback este apreciat.

Multam :)

• Like 1

si eu am fost... am avut gps... prin bulgaria e cam jale dak nu ai gps...si cu gps te incurci

cei care vor igo il pot da eu..pentru android...

sincer nu stiu ruta prin care am fost in thassos ca fetele au avut grija de drum si de setarea gps ului :)

eu am stat relaxat din punctul asta de vedere si le am lasat pe ele cu gps si harta :) noi am fost prin bucuresti

eu am mai luat indicatii de pe siteul amfostacolo punct ro... sunt multi care descriu drumul parcurs de ei

Am ajuns! Cam greu dar am reusit. Din pacate traseul l-am parcurs in 12h OMG!! Am reusit sa ma pierd doar de 2x la bulgari, cred ca a fost din cauza gps-ului setat pe Fast Trip. Am mers vreo 20 km numai pe camp pe un drum gen A2 inainte sa fie gata cu pietris.. Misto suspensia la e39, se lipeste de sosea pe autostrada si pe denivelari este super arcuita, n-am simtit nimic. :)

Am consumat juma de rezervor de acasa pana pe insula, economic zic eu..

Intr-adevar la Marble beach e superb. Stau acum aici la plaja si ma gandesc cum arata e39-le meu gri deschis :)) Dupa drumul parcurs pana la aceasta plaja nici o masina neagra nu mai e neagra :P

Cand ma intorc sigur va trebui sa schimb bucsaraia la ea, sunt frumoase locurile pe aici insa e chin sa ajung cu masina mea pe aici. Bine ca n-am suspensie sport sau ma stiu eu ce fuste :)

da stiu...e jale drumul...4-5 km de mers incet incet . ai impresia ca nu se mai termina

Baieti cum se rezolva botiturile mici mici :( azi cand sa parchez am dar de un pom in spate... m am uitat la bara era intacta...dar cand am ajuns acasa am vazut ca portbagajul... partea unde vine eleronul...fix pe centru e indoit putin putin ...dar se vede urat si nu mi place deloc...

Cum se procedeaza? trebuie chit? sau sunt si alte metode de a o readuce la normal?

Prostia a fost ca m am lasat ghidat pe laterale de un jeep...credeam ca e39 nu e asa lung ... offf

Fan...cred ca da trebe chit...mai exista varianta cu ventze,dar din caqate spui tu e cam indoit putin in "cant" zona de rezistenta ....deci daca se poate trage putin cu spoterul dupa care operatiune de chituire si vopsire

eu zic...daca nu se vede ff tare lasa momentan asa...eu am o aripa cu un "cui"(mica indoitura) destul de evident de cand am luat masina ,dar prefer sa o mai las asa dect sa revopsesc pisa respectiva

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Pe scurt, am cumparat o interfata INPA, cabluri aferente plus programul. Bineinteles, nu sunt originale. Problema apare la instalarea programului la step 2 cand imi da eroare precum ca lipseste arhiva A LZH. Am luat legatura cu firma de la care am cumparat interfata si mi-a trimis acelasi program si pe mail. La instalare, aceeasi problema ,, arhive A LZH not found.

Aveti idee care-i problema? Un link de unde sa descarc ceva free, dar care sa fie si functional?

Mariuselix, din pacate PC-ul nu e punctul meu forte :unsure: , insa si programul asta e ciudat la instalare. Am Vag-com de la fostul Polo al sotiei, am Opcom, am ELM 327, am Lexia pt. Peugeotul 107din dotare (al sotiei) si nici unul nu mi-a creeat probleme la instalare si interpretare diagnoza. Inpa asta, m-a disperat! Am pierdut cred, peste 8-9 ore in ultima saptamana incercand sa instalez dracia asta si sa-l fac sa functioneze pe masina! Am facut rost de un Carsoft, insa si asta cu interfata de la INPA imi dadea eroare de conectare. De asta l-am scos la vanzare si @Sax a fost mai rapid. :lol: