Jump to content

Mici intrebari care nu merita un topic separat

dr_dumi
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Am o intrebare cu privire la General Module (GM3). Imi poate explica cineva care e diferenta dintre un GM3 Low si un GM3 High? Eu am pe masina in momentul de fata GM3 Low. Nu am probleme cu el, functioneaza ok dar sunt curios daca m-ar ajuta la ceva sa pun un GM3 High (?poate functii in plus?).

Multumesc anticipat.

• 1 month later...

buna ziua colegi. am o problema la al meu e39 . ambele usi din fata se deschid foarte greu. din interior functioneaza perfect si usor. insa din exterior trebuie sa smucesc bine sa-l pot deschide. exista vreun reglaj sau trebuie sa inlocuiesc ceva piesa uzata? multumesc anticipat

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Buna ziua. Ieri am mers pana la Budapesta si am observat ceva ciudat pe autostrada. De la 140 km/h in sus nu mai baga caldura. Reduc viteza la 120 si baga de numa. Accelerez la 180 nu baga doar rece. A mai patit cineva. Mentionez ca pompa apa noua, termostat nou. Apa o tine la 87 grade si la 100 si la 220. Multumesc anticipat

• 3 months later...

saluate colegi. recent am dat cu spatele nu am fost atent si am spart stopul st spate. am luat 2 stopuri de fl hella si le-am montat. merge tot mai putin pozitiile. mufa pare ok , sigurante la fel. habar n-am la ce sa ma mai uit. am pus stopul vechi nici cu ala nu merge pozitia. a mai patit careva?

• 2 weeks later...
  • 7 months later...

Buna seara colegi. Azi m-am conectat cu testeru pe masina si i-am dat sa codeze toate modulele in ideea de a face servotronicu sa functioneze. Vestea buna e ca merge servotronicu dar in schimb in ard farurile tot timpu, becurile.de la frana ard si ele chiar dc pedala nu este apasata. S-a mai lovit cineva de treaba asta? Din cate am vazut mi-a aparut o eroare pe ceasuri...

20221120_151614.jpgBuna seara colegi. Azi m-am conectat cu testeru pe masina si i-am dat sa codeze toate modulele in ideea de a face servotronicu sa functioneze. Vestea buna e ca merge servotronicu dar in schimb in ard farurile tot timpu, becurile.de la frana ard si ele chiar dc pedala nu este apasata. S-a mai lovit cineva de treaba asta? Din cate am vazut mi-a aparut o eroare pe ceasuri...

Alta data nu te mai apuca daca nu stii ce faci. Trebuia schimbat ZCS-ul, in care sa adaugi noua optiune, deci rescris pe toate modulele. Si in niciun caz cu scule auto universale, gen autel. Nici eu nu ma pricep f bine, dar ti-am dat un punct de plecare, la un moment dat Scooter de aici de pe forum a pus asta: 
https://www.mediafire.com/file/w8owqcy14xmhfg1/NCS_Expert_-_schimbare_ZCS.pdf

Bafta.

• Thanks 1

• 1 year later...