Jump to content

retrofit servotronic e39 M47 520d - valabil M57 525d si 530d

TOM
 Share

Recommended Posts

Am masurat astazi intre pinii 9-11 pe modulul GM III High si im i da 12.7 la relanti, ceea ce inseamna ca problema nu este de acolo. Eu am schimbat si senzorul de pe caseta cu unul sh, aveti idee daca trebuie si acesta codat pe masina? Vad ca servodirectia nu mai face figuri si daca face o face aleator, la manevre in parcare.

Preferabil ar fi sa masori voltajul cand face figuri. Servotronicul poate fi codat pe 2 setari. Default se codeaza pe prima, de fabrica. Eu merg cu a doua setare, astfel volanul e un pic msi moale si la viteze mai mari de 60kmph. Altceva nu ai ce sa codezi

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

• Like 1

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Tot nu am mai reusit sa scap de problema cu servotronicul la al meu e39 . Am verificat GM-ul si senzorul de pe caseta si este totul in regula . Uneori merge perfect servotronicul , uneori ma doare mana cat invart la el ! 

Sa fie oare din pompa servo ? Uneori sa mearga si uneori nu ? 

Cred ca am sa o schimb zilele astea + uleiul si am sa vad daca problema mai persista ! 

• 3 months later...
  • 1 month later...

Salutare , vreau sa schimb si eu caseta cu upgrade la servotronic , am masina donatoare ... dar am vazut in discutii ca GM III ar trebui sa provina de pe o masina cu aceleasi optiuni , respectiv eu am Senzor ploaie si lumini iar masina donatoare nu are , cat despre montarea casetei cu servotronic si neutilizarea ei legata functional nu aduce nici o problema , am montat eu cuiva cam de 1 an si ii merge perfect dar nu utilizeaza servotronicul ... eu vreau sa o fac functionala binenteles ... ideea ar mai fi ca masina de pe care provin organele este 96 iar a mea este 2000 ... am destul habar dar niciodata nu le stii pe toate ... as dori o parere in ghilimele "o parere" as dori un raspuns concret nu pareri ... 

• 1 month later...

trebuie GM3 High si apoi codat cu servotronic

eram curios daca merge gm3 de la nfl la fl ... caseta am pus-o pe masina , merge ok , o sa ma apuc de legaturile firelor in curand si o sa incerc sa vad daca va merge ... o sa vin cu detalii cand termin lucrarea ... 

• 2 months later...

am pus si eu caseta cu servotronic, instalatie completa a masinii cu tot cu gm3 high pe englezoaica, insa nu functioneaza, adica pe loc merge volanul ca si cum merge la una fara servotronic, nici nu pot sa merg cu ea ca nu am inca numerele scoase..mentionez ca inc anu am bagat testerul dupa ce am schimbat instalatia sa initializez senzor pozitie unghi volan, am si dsc aprins...de asta sa nu mearga?