lucyanu87 Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Salutare. am mai avut un topic pus pe site dar sa pierdut... nui nimic facem altu..... detin de un an de zile un bmw e39 din 2002 masina am cumparato cu 300 000km si acuma are 328000 km. Am cumparato cum a iesit din fabrica cu optiunile standard, dar pe parcursul ce va sta la mine o voi incerca sa o "umplu"cu dotari ... In curs de un an sau facut la masina mici modificari cu voia sau fara voia mea.... -masina a primit:- xenon de 55w 6000k pe faza scurta - modul DRL - reglat casetofon ca nu mergeau finalele -jante pe 16 - lumini interioare pe led albe Si o modificare fara voia mea mi am gasit masina busita in parcare bara pe fata rupta toata... la care am inlocuito cu una de M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidutzu Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Pare in linii masina iar culoarea este una chiar placuta Sa o stapanesti sanatos si fara incidente Asteptam poze mai noi si sa vedem cu evolueza in timp Spor la treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 valvura EGR curatata+ garniturile de la capac schimbate, pe viitor vreau un interior de piele si cer ajutorul lui acidutzu sa ma ajute in acest caz de ami gasi un interior frumos la pret aceptabil masina am achizitionato cu 3000e are carte sevice pana pa km de pe bord la BMW a fost primul propietar un batran , masina a primit si un cardan nou ca incepuse sa aibe un sunet urat masina maine va primi foliii pe toate geamurile fata + spate...... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted May 13, 2014 Author Share Posted May 13, 2014 azi am pus si foliiie fata+spate vor urma niste jante pe 17 dar prioritate are acuma interioru ....... pe parte mecanika nu mai e nimik de facut e perfecta zic eu urmeaza o Resoftare cand ajung in tara in luna iulie in care ma si insor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogu Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Foloseste te rog functia "edit" si nu mai posta 2 reply-uri diferite. O seara faina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted May 14, 2014 Author Share Posted May 14, 2014 ms 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 salut m am decis sa imi cumpar o bara spate dar sa iau pack M sau bara M5 ce pareri aveti si in iulie cand ajung acasa niste jante pe 17 ce pareri imi dati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidutzu Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 M Pak sau M5... Look-ul este acelasi asa ca ia una originala care o gasesti mai ieftina dintrea astea doua Jante ti-am zis ...eu prefer ceva pe doua latimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted June 1, 2014 Author Share Posted June 1, 2014 ms acidutzu eu am gasit bara pack m in jur de 200 noua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogu Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Eu ti-as recomanda sa pui minim 18. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted June 1, 2014 Author Share Posted June 1, 2014 imi plac si mie 18 dar masina o folosesc zilnik merg cu ea la munk si 18 mi se par un pik costisitoare un 17 zic ca e mai bine decat ce am avut eu 15 si acuma am pe 16 .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
520dE39 Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 daca vrei pe 17 si tot o faci M, pune-ti style 66. cauta pe google cum arata. eu zic ca sunt foarte frumoase si vin pe 2 latimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted June 1, 2014 Author Share Posted June 1, 2014 am vrut sa iau unele styl66 tot bine si frumos pana le am vazut in fata ochilor is frumoase da cele ce trebuia sa iau eu erau super nasoale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ili1911 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Arata foarte foarte bine, pare lustruita cu periuta de dinti. Buseala din parcare nu cred ca te-a incantat, dar macar ai avut pretext sa treci pe bara M ) S-o stapanesti sanatos ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 aveam de cand sa schmb bara da individu ma grabit :D:D: toate spre bune am ajuns in tara... masina a primit set discuri fata zinerman + placute si racorduri flexibile tobe noi ..... voi reveni cu poze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted July 29, 2014 Author Share Posted July 29, 2014 am revenit in spania : dupa cele 3000km si un consum de 5,9% masina sa comportat super numai ca am ajuns aici si trebuuie sa schimb capetele de bara ca , cand pun frana imi vibreaza volanu si azi m-am dus si pe partea stanga e ca si gata, in rest ce sa zis Bmw e39 is super multumit si daca o voi schimba o voi face tot pe un e39 dar un 530d. , 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccrys90 Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Good Choice! 3.0d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 masina a mmai primit un set de brate fata si directie si paralelu facut + racordurle de la tobe noi ca rau rupte.... si pe viitor va veni si un dvd original , bara spate de M si niste jante pe 17 , cine ma poate ajuta cu jantele prv me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 Si masina in decursul finalului de 2014 a primit o alta infatisare un Pack M , un set logo led Bmw , acele bord cu rosu, si sper ca luna aceasta sa pun si jantele style 66 . in luna septembrie sau reparat + schimbat : caseta directie, fuzete, articulatie, discuri frana + placute , termostat apa + apa pusa noua, http://postimg.org/gallery/1weudune/92c060f2/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidutzu Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 E bun ca mai stergi si tu prafu putin pe topicul asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 si cewa poze cu tabla mea... urmeaza sa imi ajunga finalele de toba, si parasolar negru mat pt parbriz , si in demersul lunii ianuarie februarie vreau sa iau jantele style 66 + revizia de ulei si filtre facuta ca mai am o linie verde la ulei. astp pareri si sugestii [/url Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 a ajuns revizia masini ulei cu toate filtrele .... mai trebuie sa ajunga difuzor spate bara + tips toba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 totul ok, dar uleiul ala..... nu stiu cum o fi in Spania, dar in Romania este CEL MAI PROST ULEI - Castrol Magnatec 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyanu87 Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Scoter schimbul trecut tot de asta am pus si nu a consumat 1 gram de ulei e super bun zic eu si am cu el facuti 18000 ... dar de ce zici ca e ff rau in romania facut???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Cel din romania e jenant. Probabil imbuteliat in port. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts