mr.Tob Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 faza e ca masina cand a cumparat-o tipul de la care am cumparat-o eu era impecabila... deci a reusit "performanta" de a o aduce in starea in care e in aprox 2 ani momentan nu este buget pt arc... din pacate si la mine a ajuns intr-un moment nepotrivit, cand nu prea am bani de bagat in ea... dar rulentul stanga spate si sabotii de frana ii schimb... maine facem identificarea la RAR, si cat de repede o trec pe numele meu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
63ard Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Am arcuri de 520i daca te intereseaza (sunt in cj) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 azi am avut onoarea de a gasi un t4 parcat langa masina... si am fost surprins ca e39 e mai lung, tocmai am verificat si chiar e, nu mi se parea ) cu 68mm ) in alta ordine de idei, s-a certificat autenticitatea masinii, am trecute in carte niste dimensiuni frumusele... (una pe 16, 2 pe 17, si cea mai importanta, 235/40zr18 si 265/35zr18)... luni sper sa am pe ea noile numere... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted October 17, 2014 Author Share Posted October 17, 2014 daca tot ploua macar sa visam un pic... daca o sa reusesc sa o revopsesc ma tenteaza culoarea asta: http://www.bmwblog.com/2012/07/25/photo-gallery-f10-bmw-m5-frozen-white/bmw-m5-f10-frozen-white-individual-2012-31/ p.s. nu stiu daca am voie cu link la alte site-uri, daca am gresit rog un moderator sa stearga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Nu ma pasioneaza modelul, imi place culoarea insa jantele sunt criminale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted October 17, 2014 Author Share Posted October 17, 2014 Nu ma pasioneaza modelul, imi place culoarea insa jantele sunt criminale. mie imi place si modelul, da jantele si culoarea... oricum, bani sa fie, ca restul se rezolva... initial am vrut pe ascona frozen gray, da la e39 nu ma las Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted October 26, 2014 Author Share Posted October 26, 2014 "off topic" ieri seara am schimbat un pic masina, am luat ascona... mi-a fost dor de ea azi am participat la un rally sprint cu ea, cu suspensii sport, am pus rotile de iarna si da-i... normal ca am scos un timp aiurea, mai ales ca in prima mansa m-a lasat fisa centrala, in a 2 am gresit mult si aiurea, dar macar am plecat cu masina intreaga... deci sa nu va mai aud ca nu se poate cu suspensii sport in romania 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Pics or it didn't happen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Pics or it didn't happen! am uitat aparatul acasa, astept sa primesc de la altii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Adi,numa eu ma filmez in timp ce conduc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 Pics or it didn't happen! la cererea publicului: 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 exact culoarea asta am avut una de 1.3 , ce mandru eram cu ea pe taxi in 97/98 la Brasov. o stabilitate super pe spate,fata cam lasa de dorit daca amortizoarele sunt slabite. succes pe mai departe,sa ajungi primul ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Liiike!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted November 1, 2014 Author Share Posted November 1, 2014 mersi, baieti. chiar e o masina stabila ascona, la e39-le meu trebuie remediate unele chestii sa inspire incredere... apropo, nuca de la schimbator nu sta fixa, ce se poate face? nu pare ca are ceva surub cu care sa-l fixez... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Are o fanta, care intra fortat in santul de pe tija. Scoate nuca, si uita-te in interior, sa vezi daca e intreaga fanta aia. De regula, alea se rup cand incearca oamenii sa le dea jos, in loc sa traga tare de ele, le sucesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted November 1, 2014 Author Share Posted November 1, 2014 nici nu trebuie sa ma uit, ca se invarte roata nuca, deci e clar ca e rupta... deci o sa cumpar alta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted November 14, 2014 Author Share Posted November 14, 2014 sa sterg un pic praful cu o intrebare... doua... am gasit un set de style 90, la pret bun... din cate am inteles nu potriveste gaura de centrare, se poate rezolva cu distantiere... ce parere aveti, cum ar da pe masina? (apropo, cum se da jos capacul ala de plastic de pe ele? are ceva smecherie, sau doar tragi de ea?) siguranta de la luminile din habitaclu de cati amperi e? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 Am schimbat pe o parte rotile in seara asta, maine schimb si pe celelalte 2... maine revin cu poze... am observat ca rotile din spate parca sunt virate... e ceva ce se poate regla, sau brate indoite? La ce sa ma astept? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Virate? In ce sens? Asta inseamna ca unghiul e aiurea. Incearca sa faci prima data directia fata/spate, sa vezi daca se poate remedia problema din tirant. Daca nu, e clar ca ceva bucsi au uzura peste limita. Cat despre style 90, are colegul 63ard. El le-a dus sa strung, sa le alezeze. Poti sa vezi poze in topicul intalniri Cluj. Capacul se da jos ca un capac normal. La aia cu siguranta nu stiu sa iti zic... :-? Sporuri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 Banuiesc ca e tirantul, cum zici tu, ca stau paralele intre ele, dar nu sunt paralele cu axul masinii... pana la urma nu am cumparat style 90, am cumparat ceva pe 16 deocamdata:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 siii... update :D jante pe 16, 7,5j, et 20, cu distantiere de 20 => et0 pe fata deocamdata 205/55 si pe spate 215/55... cand imi ajunge masina de echilibrat o sa schimb 205-urile cu 225 de la acidutzu si 215 merg pe fata... p.s. stiu ca e murdara ca porcu', da pana nu rezolv trapa nu pot sa o spal p.s. 2 : stie cineva ce model de jante sunt? au stantate bmw pe ele, dar nu le gasesc pe allbmwstylewheels.com .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Style 8. Au fost puse pe e31. Seria 8. Sigur nu au et15? Cauta capace, arata muuult mai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Am 3 capace, si inca una alt model... Trebuie sa re echilibrez rotile, bat un pic. Ca si observatie, incepe sa traga masina de cand nu mai am roti de tractor :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted December 22, 2014 Author Share Posted December 22, 2014 am inlocuit sigurantele lipsa, (2 si 4 parca), de la luminile interioare si spalator parbriz. functioneaza toate. -spalatorul bate foarte sus, peste plafon, trebuie sa verific din ce cauza -daca las peste noapte sigurantele puse, raman fara baterie... am fost pe la tg mures, si m-am intalnit cu the wolf, a pus testerul pe masina... ceva erori pe la airbag, lcm... detalii... partea buna e ca becul de la ulei se aprinde din cauza senzorului defect... partea proasta e dus si senzorul de la axul cu came. am fost azi pe la piese auto, costa 150ron after market (febi-bilstein) si aprox 100 eur pe original... merita diferenta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
17Sid Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Cumpara senzor pe siemens vdo.e Bun testat personal.nu merita oem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts