Jump to content

BMW 520i alpin weiss

mr.Tob
 Share

Recommended Posts

faza e ca masina cand a cumparat-o tipul de la care am cumparat-o eu era impecabila... deci a reusit "performanta" de a o aduce in starea in care e in aprox 2 ani :o

momentan nu este buget pt arc... din pacate si la mine a ajuns intr-un moment nepotrivit, cand nu prea am bani de bagat in ea... dar rulentul stanga spate si sabotii de frana ii schimb... maine facem identificarea la RAR, si cat de repede o trec pe numele meu.

azi am avut onoarea de a gasi un t4 parcat langa masina... si am fost surprins ca e39 e mai lung, tocmai am verificat si chiar e, nu mi se parea :)) cu 68mm :))

in alta ordine de idei, s-a certificat autenticitatea masinii, am trecute in carte niste dimensiuni frumusele... (una pe 16, 2 pe 17, si cea mai importanta, 235/40zr18 si 265/35zr18)...

luni sper sa am pe ea noile numere...

• Like 1

daca tot ploua macar sa visam un pic... daca o sa reusesc sa o revopsesc ma tenteaza culoarea asta:

http://www.bmwblog.com/2012/07/25/photo-gallery-f10-bmw-m5-frozen-white/bmw-m5-f10-frozen-white-individual-2012-31/

p.s. nu stiu daca am voie cu link la alte site-uri, daca am gresit rog un moderator sa stearga :wacko:

• 2 weeks later...

"off topic"

ieri seara am schimbat un pic masina, am luat ascona... mi-a fost dor de ea B)

azi am participat la un rally sprint cu ea, cu suspensii sport, am pus rotile de iarna si da-i... normal ca am scos un timp aiurea, mai ales ca in prima mansa m-a lasat fisa centrala, in a 2 am gresit mult si aiurea, dar macar am plecat cu masina intreaga... deci sa nu va mai aud ca nu se poate cu suspensii sport in romania :beach:

• Like 1

• 2 weeks later...

sa sterg un pic praful cu o intrebare... doua...

am gasit un set de style 90, la pret bun... din cate am inteles nu potriveste gaura de centrare, se poate rezolva cu distantiere... ce parere aveti, cum ar da pe masina? (apropo, cum se da jos capacul ala de plastic de pe ele? are ceva smecherie, sau doar tragi de ea?)

siguranta de la luminile din habitaclu de cati amperi e? 

• 3 weeks later...

Virate? In ce sens? Asta inseamna ca unghiul e aiurea. Incearca sa faci prima data directia fata/spate, sa vezi daca se poate remedia problema din tirant. Daca nu, e clar ca ceva bucsi au uzura peste limita.

Cat despre style 90, are colegul 63ard. El le-a dus sa strung, sa le alezeze.

Poti sa vezi poze in topicul intalniri Cluj.

Capacul se da jos ca un capac normal.

La aia cu siguranta nu stiu sa iti zic... :-?

Sporuri!

siii... update :D jante pe 16, 7,5j, et 20, cu distantiere de 20 => et0  :beach:

pe fata deocamdata 205/55 si pe spate 215/55... cand imi ajunge masina de echilibrat o sa schimb 205-urile cu 225 de la acidutzu si 215 merg pe fata...

IMG_20141130_110805_0.jpg

IMG_20141130_111232_0.jpg

IMG_20141130_111219_0.jpg

p.s. stiu ca e murdara ca porcu', da pana nu rezolv trapa nu pot sa o spal  :(

p.s. 2 : stie cineva ce model de jante sunt? au stantate bmw pe ele, dar nu le gasesc pe allbmwstylewheels.com ....

• 3 weeks later...

am inlocuit sigurantele lipsa, (2 si 4 parca), de la luminile interioare si spalator parbriz. functioneaza toate.

-spalatorul bate foarte sus, peste plafon, trebuie sa verific din ce cauza

-daca las peste noapte sigurantele puse, raman fara baterie...

am fost pe la tg mures, si m-am intalnit cu the wolf, a pus testerul pe masina...

ceva erori pe la airbag, lcm... detalii...

partea buna e ca becul de la ulei se aprinde din cauza senzorului defect...

partea proasta e dus si senzorul de la axul cu came. am fost azi pe la piese auto, costa 150ron after market (febi-bilstein) si aprox 100 eur pe original... merita diferenta?

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...