Jump to content

Azuritschwartz 520D

adrian78
 Share

Recommended Posts

Asta este masina mea, o am din 2011, a fost cumparata din Bacau, dar cu numere de Vaslui, parca VS 05 BOM avea numarul....de atunci multe am facut la ea!! Avea interior textil, niste jante pe 17 dar nu originale, avea bara fata M, bandouri usi cu crom la fel si bara spate...oglinda sofer era mare rotunda, cea de la pasager era modelul mic.

Am schimbat interiorul textil cu unul piele crem, fete usi, plafon, stalpi.

Montat amplificator si difuzoare in locul celor de Msound

Am pus si alarma pe ea

Am pus xenon ca nu avea

Grilele erau crom, s-au transformat in negru 

Am luat pentru masina mea draga 3 seturi de jante originale ( style 31, 48, 66)

Am pus la praguri sigla M, am pus bandouri usi M, mai am nevoie de o bara spate M

Si pe parcurs o sa-mi mai vina idei.....poze inainte si dupa transformare

Si un ultim look....inainte era negru schwartz 2 acum bate spre albastru la soare

Poze inainte si dupa vopsire totala

16042013187.jpg

16042013157.jpg

16042013159.jpg

16042013161.jpg

16042013163.jpg

16042013164.jpg

16042013167.jpg

16042013168.jpg

16042013172.jpg

DSC_8075 (1).jpg

DSC_8076.jpg

DSC_8077.jpg

DSC_8078.jpg

DSC_8079.jpg

DSC_8082.jpg

DSC_8083.jpg

DSC_8085.jpg

DSC_8090.jpg

DSC_8093.jpg

DSC_8094.jpg

DSC_8095.jpg

DSC_8096.jpg

DSC_8103.jpg

DSC_8104.jpg

• Like 1

este usor de schimbat, dar iti va merge aerul peste tot, indiferent ca opresti aerul din fata el tot iti baga aer in fata, dar se regleaza din buton, mai tare mai incet....caldura merge, dezaburire luneta merge, functioneaza toate butoanele in afara de REST...este pe panou in spate un loc pentru mufe care ramane gol, nu ai ce mufa sa mai introduci acolo, eu sunt multumit si ca aspect si ca functionare.

Dar daca vrei sa o faci ca la carte e mult de lucru.....parca cineva a schimbat pe aici si stie toti pasii, eu nu ma complic!

Adrian, frumoasa masina. Imi place culoarea dupa revopsire. Sper ca ti-ai pastrat vopsea, sau daca ai reteta, sa o pui bine, sa nu se piarda :lol:

Mrr, este un topic special pe tema asta. Ai nevoie de aeroterma, electrovalve de comanda, senzor auq, si panou climatizare.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

am schimbat furtunele de vacuum aproape toate, in afara de unul scurt la care nu prea pot umbla din cauza conductelor din zona(dar nu ma las pana nu-l schimb si pe cel greu accesibil)....la prima constatare am sesizat ca motorul nu mai ezita ca inainte, merge ok acum, aveam toate furtunele coapte si la indoire se rupeau foarte usor.

• 4 months later...

Salut, Foarte faina masina, 

Mi-a atras atentia tare style 48 pe negru  :lol:, am vrut sa le photoshopez pe ale mele sa vad cam cum mi-ar sta, dar mi-e clar acuma cand am vazut la tine. 

Nu da rau dar totusi nu se vede unde incepe unde termina si pe mine asta ma jeneaza  :ph34r:.

Interiorul e super !!! si exteriorul deasemeni. La capitolul vopsea vad ca e totusi ireprosabil.  :huh: Imi plac style-urile 66, si dupa parerea mea ar merge un pic mai jos !  :P Si ai facut un mare bine ca ai dat sprancenele alea jos :D

Drumuri bune si linistite. 

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...