520dE39 Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 ai comandat de pe vreun site anume? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted December 8, 2017 Author Share Posted December 8, 2017 ai comandat de pe vreun site anume? :DNu, eu iau piesele de la un amic care lucreaza la un magazin de piese auto local. Dau comanda si trec sa le iau cand am timp Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted March 29, 2018 Author Share Posted March 29, 2018 Schimbat navi cu xtrons octacore 4gb ram 32gb rom, android 8. Din pacate android 8, fiind la inceput, are o gramada de bug-uri si probleme, a trebuit sa fac downgrade la android 6.0.1 sa fie totul ok. noutati pe partea de navi android (momentan aplicatia e in testare beta) - afisare BC extins - compatibilitate DSP - comming/leaving home - triple blink - control webasto - DRL cu lumini de pozitie (fata+spate) - afisare in bord (IKE) informatii pe partea de audio, fisier muzica sau postul radio - coborare oglinda in reverse, se poate regla cat sa coboare, sa coboare inclusiv oglinda soferului (merge pe absolut orice oglinda, nu conteaza modul, daca au memorii sau nu) - codari diverse pe LCM, PDC, DSP (DRL, intensitate, voltaj, pozitii US etc.) + multe altele care nu mi le mai amintesc 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Daca auzi de un navi android pe la 1000-1200 de lei,anunta-ma.Mersi si sa o folosesti sanatos si bucuros pe asta noua. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Inteleg ca ai faci iBus de Ro Scooter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted March 30, 2018 Author Share Posted March 30, 2018 17 hours ago, AdiOrte said: Inteleg ca ai faci iBus de Ro Scooter? Pai m-am bagat si eu ca traducator si beta tester. ii ajut pe partea de coding dsp 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted January 15, 2023 Author Share Posted January 15, 2023 Salutare colegi! Pff... nu am mai activat de mult pe aici Masina s-a vandut acum 3 ani, dupa care am trecut la e53, apoi la e61 (cea mai proasta generatie de seria 5, dupa parerea mea). Dupa ce am scapat de e61 am revenit la e39, de circa 2 ani, 3.0d automat, de circa 1 an facut manual. Probabil o sa-i fac un topic separat si ceva poze, cand o sa stau mai bine cu timpul. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Welcome back Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts