Jump to content

525dA - devenit 530d manual - Scooter

Scooter
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...

pai.... aveam un pistol electric de vopsit, bosch, ceva chiar mai scump, doar ca stropeste vopseaua... 

am dat cu pistolul, apoi imediat am intins frumos cu un burete fin si dens (cum e cel de la scaune), urmat de uscare cu feonul

ciudat e ca lacul (care e ca un lapte) s-a pilverizat foarte misto, fara sa stropeasca, nu a trebuit sa mai intind deloc cu buretele.

avantajul la vopsitul cu pistol e ca intra vopseaua cum trebuie pe la cusaturi, ori cu buretele nu reusesti in veci sa le vopsesti cum trebuie.

Au iesit la culoare identic cu banchetele (care sunt originale la vopsea, si arata ca noi, nefolosite)

• Like 1

• 2 weeks later...

Am trecut de azi la style 37, 8J (235/40/18) cu 9J (255/35/18).

Am reusit intr-un final sa-mi fac damblaua cu style 37.

p.s. intre timp la masina am finalizat retrofitul pentru Autolights, totul functioneaza perfect si am infoliat un set e trimuri aluminiu, sa am putin contrast in masina.

2015_07_14_17.jpg2015_07_12_12.jpg2015_07_12_12.jpg2015_07_12_12.jpg2015_07_12_12.jpg2015_07_12_12.jpg

• Like 7

folie autocolant aluminiu, de la dedeman 20 lei/mp

o sa incerc sa-l infoliez si pe cel de la schimbator, mi-e frica sa scot schimbatorul sa nu rup ceva pe acolo

la usita de la scrumiera era o zgarietura pe trim, trebuia sa o dau cu smirghel inainte de a o infolia. folie mai am, cand gasesc timp o fac iar :)

scooter,schimbatorul il tragi in sus,gasesti tutorial pe youtube cum scoate unul cu o pana,eu am scos-o cu japca,am tras puternic de ea,nu se rupe nimic,nu stiu sa iti zic daca apei si pe buton sau nu,vezi tu pe youtube.

Sper ca nu te superi daca iti copii is eu ideea cu trimurile,nu?

Foarte frumoasa masina,salivez pe tastatura :))

foarte simplu a iesit, am gasit tutorialul asta unde explica cum iese si trimul, foarte simplu !

mai pe scurt, se pune cutia in neutral (N), se apasa butonul la schimbator si se trage in sus, a iesit foarte usor !

pentru trim: cu o surubelnita mica lata se ridica de partea de jos a butonului, acesta iese apoi usor, cu aceeasi surubelnita se ridica usor de trim si iese.

cu ocazia asta o sa curat si o sa vopsesc si pielea

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...