NitoiCristi Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Noutati ! Intre timp am schimbat complet semnalizarile, am trecut la pachet cu semnalizari albe. Sticle noi faruri, urmeaza folie protectie. Shadowline Glossy (folie oracal) Schimbat suspensia complet cu suspensie sport (arcuri Eibach Pro-kit + amortizoare Monroe + flanse noi). Mai am cate ceva de facut, timp sa gasesc. Ceva poze de azi: Si ceva stickere ! Arata foarte bine, farurile si semnalele albe o schimba mult, iar cu noua suspensie pare sa fie ce trebuie ! Sper ca esti multumit ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted August 23, 2015 Author Share Posted August 23, 2015 am mers cam 50km cu noua suspensie, masina se comporta extraordinar ! e mai rigida, dar nu tare, imi place la nebunie 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benysound Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Caaaat de bine arata . Nu stai nici tu deloc . Doamne ajuta in continuare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
28clg Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Emblemele fac toata treaba )) Deci vreau sa zic ca arata intr-un mare fel,felicitari si la cat mai multe "obtiuni". A mai coborat un pic cu noua suspensie,cam cu cat? Cat a ajuns suspensia,totalul? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Crima cum arata cu suspensia asta. :-| Blanescu! Multi km fara probleme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octi Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Ce bine o aseaza suspensia, si a disparut si spatiul intre caroserie si cauciuc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted August 23, 2015 Author Share Posted August 23, 2015 Emblemele fac toata treaba )) Deci vreau sa zic ca arata intr-un mare fel,felicitari si la cat mai multe "obtiuni". A mai coborat un pic cu noua suspensie,cam cu cat? Cat a ajuns suspensia,totalul? suspensia completa 250e cam asta e diferenta, pe spate nu prea se vede ca inainte aveam suspensie normala, dar cred ca era cam praf cred ca in jur de 3-4 cm la accelerare masina nu se mai lasa, nu mai simt fata ca decoleaza la franare e fantastica, abia acum ma bucur de franele mari nu se mai ridica deloc spatele cand masina se opreste din franare 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octi Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Da, fata sa lasat, vream si eu sa te intreb referitor la franele mari, ce modificari ai facut la ele ? sau ce ai adaugat mai bine zis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted August 24, 2015 Author Share Posted August 24, 2015 Etrieri + discuri de 324 mm + placute. Asta pe fata. Standard discurile sunt de 296 mm, la 530d (dupa 2002), 540i s-au pus de 324mm Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octi Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Banuiesc ca schimba mult franarea, ms de pont am sa iau aminte si o sa ma pun pe treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blo Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Doamna stie cât costa toate astea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted August 26, 2015 Author Share Posted August 26, 2015 Partial restul stie ca-s donatii )))) Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octi Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Partial restul stie ca-s donatii )))) Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk )) riscul pasiunii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adicristian Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Abia acum am observat stikerul de pe luneta: SOPHIE ON BOARD . Super tare! Mi-ai dat idei pentru decembrie cand vine Sofia mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted August 27, 2015 Author Share Posted August 27, 2015 da, nevasta-mea a fost încântată. Sanatate la aia mică si nastere usoara sotiei! Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Cum ai reusit sa gasesti suspensia asa ieftina? Eu nu am reusit nicicum...Frumoasa masina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted August 27, 2015 Author Share Posted August 27, 2015 E SH, dar folosită putin, 2 luni. Sunt si mai ieftine sh, dar nu stii uzura. Si nu e reglabila, e fixa. Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai_AMD Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 - vedem si de jante de vara daca vor fi bani mai in primavara, oricum style 37 sunt flebetea mea ne auzim - interiorul e tot albastru ! bord, consola, mocheta, scaune, ramane deocamdata asa, chiar imi place cand va fi sa ma plictisesc va fi schimbat, cu crem probabil... si pentru crem am o slabiciune, negru am avut - navi e 16:9 cu mk3, bm24 care o sa primeasca un alt amplificator, se vor anula finalii si din bm24 o sa folosesc doar preamplificarea, restul aftermarket am uitat sa spun, masina are 176.000km dar cu vre-o 5800 ore pe motor. cand am luat-o m-au interesat 3 lucruri: motor, cutie, sa nu aiba rugina si a fost cum am vrut ! a.... si fara probleme pe rulare, suspensie, etc. frumoasa! intrebari :d -cum adica navi 16:9 cu sau fara mk, ce e mk asta? :D -ore functionare motor unde/ cum se pot citi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 - MK e modulul de navigatie, sunt mai multe generatii, cele mai uzuale MK3 (foloseste CD) si MK4 (foloseste DVD pentru harti si are 3D perspective, e si mai rapid ca MK3) MK-ul da si grafica la monitor, altfel, fara el, s-ar vedea cu fonturi urate, pe un fond albastru - orele de functionare le vezi cu testerul INPA, pe motor, la analog values Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai_AMD Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 eu am navi mic. daca vreau mk4, trebuie sa iau monitor special pentru mk4? stiu ca trebuie si modul pentru ecran mare daca pun navi mare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 chiar nu stiu daca merge mk4 pe navi mic.... mai bine pui si ecran mare 16:9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai_AMD Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 ok. ca sa am grafica aia frumoasa, am nevoie de orice modul navi + ecran mare? sau anume module/ ecrane suporta grafica aceea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwrail Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Mk4+Monitor 16:9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 asa arata fara grafica, fara mk sau cu mk defect si asa arata cu mk4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai_AMD Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 asa arata fara grafica, fara mk sau cu mk defect si asa arata cu mk4 ok, mk acesta ce e, modulul din spate, unde bagi cd-ul ? care e diferenta, pe mk4 scrie DVD si pe mk3, nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts