Sari la conținut

Imi puteti spune ce piesa este aceasta !?


st_al3x
 Share

Recommended Posts

Salutare , dupa cum spune si in titlu am nevoie de piesa incercuita ...la mine este rupta ...masina a stat 1 an intr-o parcare privata si cei care trebuia sa pazeasca parcarea s-au tot servit din masinile parcate si la mine au luat componente ac si au smuls si aceea piesa ! se gaseste separat de aeroterma si daca da cum se numeste !?

Multumesc anticipat

IMG_20150212_144055.png

Si daca tot am facut un post...sa mai pun o intrebare in el ! La ceasurile de bord desi am led-ul de la check engine nu se aprinde deloc..desi am avut probelme cu debitmetrul si inca am probleme cu sondele si cu senzorii cameshaft si crankshaft...de ce nu se aprinde ? Trebuie activat sau ce ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu ai cum sa o gasesti separat,pt.ca acea piesa face parte dintr-un intreg adica este sudata  la conductele  radiatorului de clima  ,chiar sa iti dea cineva doar acea piesa nu ai avea ce face cu ea ca de altfel si cine ti-a furat-o nu prea vad  ce poate face cu ea si  trecand peste toate imi este foarte greu sa inteleg cum au reusit sa rupa si sa ia cu totul  cand ar fi fost cel putin mai simplu sa desfaca 2 suruburi       ( imbus   6) si  sa-ti ia conductele si rezervorul de AC sau ce ti-a mai luat.Tu fara sa umbli in aeroterma nu vei scapa daca vrei sa-ti repari stricaciunea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut si multumesc de raspunsuri...am intrebat de respectiva piesa deoarece nu as fii vrut sa dau jos tot bordul pt a face ac-ul functional. La bord nu a fost umblat deloc si nici nu are vrun "greieras" si nu as vrea sa apara dupa demontare...iar cei care au furat au smuls pur si simplu conductele...cred ca nu au avut imbus si pe langa ce au furat au stricat si cablu de la deschidere capota si un arc de la prindere capota este rup...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...