bell16 Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Stimati colegi, Dupa ultimul drum facut in afara tarii m-am decis sa cumpar o navigatie dedicata, sa scap de probleme. Am pus ochii pe doua produse dedicate pentru E39: 1.http://www.eonon.co.uk/Specific-Car-GPS/GA5166.html 2.http://xtrons.co.uk/pf7139ba-1-inch-android-4-4-4-capacitive-touch-screen-dvd-player-for-bmw-5-series-e39-x5-e53-m5.html As avea rugamintea, daca mi-ati putea spune care dintre cel doua e mai bun, care merita. Parerile despre pret nu ma intereseaza deloc, deoarece oricum nu le voi lua de pe aceste pagini, doresc pareri exclusiv despre produse. Va multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCP Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Eu recomand Eonon! Semnalul e mai slab la radio, dar in rest se misca impecabil (Navi, camera, muzica etc) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogu Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Am impresia ca a doua varianta nu o sa "puste" 100% in bord. Daca te uiti la ea, observi ca ii mai bombata si partea de sus o a stea mai intrata si partea de jos mai iesit in afara. Recomand si eu Eonon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell16 Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 Am impresia ca a doua varianta nu o sa "puste" 100% in bord. Daca te uiti la ea, observi ca ii mai bombata si partea de sus o a stea mai intrata si partea de jos mai iesit in afara. Recomand si eu Eonon. Adica va sta putin mai inauntru partea de sus exact ca la sfarsitul acestui videoclip? Dealtfel, din cate imi dau seama, produsul de la eonon e sub xtrons la caracteristici, si sincer sa fiu pentru mine aceste caracteristici sunt mult mai importante decat cum arata.... cand cumperi o masina nu te uiti doar pe dinafara la ea, deschizi si capota la motor, nu? ( cred eu...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terhe Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 sunt de x5 astea care le-ai pus tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell16 Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 sunt de x5 astea care le-ai pus tu ambele produse din prima postare? sau cel din videoclip? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terhe Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 ambele produse din prima postare? sau cel din videoclip?Toate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
112dvl Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 bell pana la urma comanzi mai multe? amandoua sunt de e39 cat si de e53. probabil ca nu se vor potrivi perfect pentru ca totusi sunt aftermarket dar eu cred ca isi fac treaba mai bine ca cea oem...te rog sa imi dai si mie un semn cand le comanzi ca poate am ceva fonduri sa iau si eu una! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogu Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Adica va sta putin mai inauntru partea de sus exact ca la sfarsitul acestui videoclip? Dealtfel, din cate imi dau seama, produsul de la eonon e sub xtrons la caracteristici, si sincer sa fiu pentru mine aceste caracteristici sunt mult mai importante decat cum arata.... cand cumperi o masina nu te uiti doar pe dinafara la ea, deschizi si capota la motor, nu? ( cred eu...) Ceva de genul. Am mai vazut si alte modele, care stateau conci. Cea de la eonon sta la fix ca si cea Oem. Ii adevarat ce spui tu ca trebuie sa fie si desteapta, dar aia de la eonon e suficient (din punctul meu de vedere). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCP Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 dedicata e39 : http://www.eonon.com/Car-GPS/Specific-Car-GPS/BMW/D5124F.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell16 Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 bell pana la urma comanzi mai multe? amandoua sunt de e39 cat si de e53. probabil ca nu se vor potrivi perfect pentru ca totusi sunt aftermarket dar eu cred ca isi fac treaba mai bine ca cea oem...te rog sa imi dai si mie un semn cand le comanzi ca poate am ceva fonduri sa iau si eu una! eu probabil le voi lua de la fabrica, de la care inca nu stiu... daca ne strangem mai multi atunci odata ca avem pret mai bun pentru transport si poate.... mai fac astia ceva reducere la cantitate. Oricum pana nenorocitul de dolar e asa sus nu ma bag. Pe mine ma tenteaza foarte mult cel de la Xtrons, daca tot dau banii pe ceva sa mearga cum trebuie- pentru mine e mai important ce stie sa faca decat cum arata. Din cate vad unul are imagine HD celalalt e mai slabut. Acum ca sta putin mai inauntru si nu sta cum ar sta celalalt.... asta e, sa mearga gepeseul cum trebuie si radioul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
112dvl Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 ambele sunt hd, compatibile 3g, cred ca cea de la eonon e mai buna ca are proc. samsung. Iar la aspect cred ca amandoua vor arata la fel in bord! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
28clg Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Stimati colegi, Dupa ultimul drum facut in afara tarii m-am decis sa cumpar o navigatie dedicata, sa scap de probleme. Am pus ochii pe doua produse dedicate pentru E39: 1.http://www.eonon.co.uk/Specific-Car-GPS/GA5166.html 2.http://xtrons.co.uk/pf7139ba-1-inch-android-4-4-4-capacitive-touch-screen-dvd-player-for-bmw-5-series-e39-x5-e53-m5.html As avea rugamintea, daca mi-ati putea spune care dintre cel doua e mai bun, care merita. Parerile despre pret nu ma intereseaza deloc, deoarece oricum nu le voi lua de pe aceste pagini, doresc pareri exclusiv despre produse. Va multumesc! Modelul de la xtrons parca ar aduce cel mai bine cu OE ca si aspect,dar sincer si eu as opta pentru eonon,pare a avea mai multe "prostioare" pe el! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terhe Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 http://www.e39-forum.de/attachments/6370.jpg asta cred ca se aseaza cel mai bine pe bord....e de la eonon, dar nu o mai gasesc pe site la ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell16 Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Dupa cateva investigatii, am descoperit ca niciuna din navigatiile dedicate pentru E39 - atit EONON cat si Xtrons nu se mai fabrica, si in locul lor sunt aceste doua produse: http://www.eonon.com/Car-GPS/Specific-Car-GPS/BMW/GA5166.html http://xtrons.co.uk/pf7139ba-1-inch-android-4-4-4-capacitive-touch-screen-dvd-player-for-bmw-5-series-x5-e53.html In urma discutiilor avut cu cele doua domnisoare dragute, m-am decis asupra modelului de la Xtrons. Din punct de vedere financiar e mult avantajos cel de la Xtrons, ca va fi expediat din Anglia+ nu sunt nici taxe. Pe langa unitate am luat si stick 3G si o camera frontala pentru filmat. Sper ca va ajunge inainte de Paste:) Dupa ce va fi montata in masina, revin cu pareri.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Bela, ai grija ca modelul ales de tine e pentru X5... Nu o sa stea cum trebuie in bord. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell16 Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Bela, ai grija ca modelul ales de tine e pentru X5... Nu o sa stea cum trebuie in bord. Adica, partea de sus va fi mai inauntru decat partea de jos, la asta te referi? E singurul model care e pentru E39, si daca doar aia e problema, atunci... aia sa fie cea mai mica problema:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell16 Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Vineri am platit, ieri la 18.00 a fost expediat din Leeds, si iata ca acum o ora a ajuns coletelul la destinatie.... in nici 24 de ore am primit coletul. Nu-mi vine sa cred.... abia vineri voi ajunge la Deva sa vedem ce am primit, sper ca voi fi multumit:) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell16 Posted April 4, 2015 Author Share Posted April 4, 2015 Fiind prima navigatie achizitionata, sunt foarte incantat de ce a sosit: Pe langa navigatie, am mai luat si o camera frontala, si stick pentru sim 3G. Camera spate n-am avut nevoie( vorba unui prieten: camera marsarier pun cei care nu stiu sa parcheze ). O gramada de cabluri, la o prima privire mi se pare destul de simplu de montat, dar sunt cateva fire cu care nu prea stiu ce sa fac...Camera frontala se poate conecta la unitate, filmeaza HD, o surpriza placuta a fost cardul de 4giga cu harta europei, IGO 8 /2014.... nu am cerut asa ceva, stiu ca e contracost,dar... urmeaza sa-l montez in masina, sper sa ma descurc cumva:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benysound Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Frumoasa navigatie . Sunt curios cum va da pe e39 .... Spor la montat . Daca , camera marsarier nu isi are rostul , care ii rostul la camera frontala atunci ? Tocmai ca e invers ... In fata vezi foarte bine pana unde sa dai , in schimb in spate e diferenta mare ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell16 Posted April 4, 2015 Author Share Posted April 4, 2015 Daca , camera marsarier nu isi are rostul , care ii rostul la camera frontala atunci ? Tocmai ca e invers ... In fata vezi foarte bine pana unde sa dai , in schimb in spate e diferenta mare ! Daca in 14 ianuarie 2008 aveam camera frontala, poate ca identificam mai usor pe cel care a provocat un accident grav.... doresc sa filmez totul ce se petrece in fata mea atit timp cat sunt la volan. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
28clg Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Bell,arata destul de bine.Cat te-a costat!Pe camera cat ai dat in plus!?Eventual daca se poate,pune un link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Bell, dacă ai drum prin Mureș, putem monta navigația 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian78 Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Bell, dacă ai drum prin Mureș, putem monta navigația deja e montata, am vorbit cu el si functioneaza perfect!! imediat urmeza pozele! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell16 Posted April 4, 2015 Author Share Posted April 4, 2015 Asa.... nu prea sunt eu mare meserias in montari destea, dar am zis sa incerc... ideea e ca functioneaza totul perfect. in primul rand muzica se aude de 'nspemii de ori mai bine.Cred ca renunt la boxele hifi pana la urma....internetul merge excelent, repede am facut retea in masina de pe telefon:) Ledurile sunt rosii, imi place culoarea, dar totul la mine e alb... probabil le schimb si pe astea:)) Maine se va lega si camera- are niste fire si mai bine las pe cineva care se pricepe decat sa le leg eu aiurea. Intr-un cuvand, sunt super-multumit de achizitie, nu regret nici un banut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts