ratcatalin16 Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 Ai dreptate Dragos,vreau sa fie doar ceva mai jos. Imi pare rau Marius,nu sunt mare fan ''lowride''. Sunt convins ca vor fi destui care sa se ofere daca o ai de vanzare. Suspensia mea e ok,doar ca e prea sus,si nu vreau sa renunt la ea. ps: da un apel cand esti in Satu Mare. @blackrally71 : e ok daca zici ca nu trebuie decat motorul ''fizic'',parte de mecanica. In ce priveste raportul de transmisie,am spus ca ''maresc salamul'' cu 5% la talon pe rotile de vara. (dimensiuni de cauciucuri pe 18`,cum e in carte ,doar ca r19` ). actuale...fata-225/35/19 vs 235/40/19 spate-255/30/19 vs 265/35/19 cu noile dimensiuni intru in legalitate ,dupa modelul SAX (trebuie sa retusez putin ultima cifra) asa arata rezultatul... Calculator Dimensiune originală Dimensiune alternativă Lăţime Înălţime Rază Rezultate Diametru 636 mm 668 mm Diferenţă de diametru 32.5 mm Diferenţă la viteză 5.11 % 50 km/h: 52.56 km/h 100 km/h: 105.11 km/h 150 km/h: 157.67 km/h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Cu 500 lei iti iei set de arcuri sport noi FK. Dinalea am si eu si baubau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Care e confortul cu alea FK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Foarte foarte putin mai tari, nu modifica confortul cu nimic. Singura chestie e ca e mai lasata masina si un pic sta mai bine asfalt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
63ard Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 tovarasu' , suspensia este reglabila, nu trebuie sa fi lowrider. vroiam doar sa te ajut sa nu fi in tractor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Marius, cu cat dai suspensia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 tovarasu' , suspensia este reglabila, nu trebuie sa fi lowrider. vroiam doar sa te ajut sa nu fi in tractor eu am evitat raspunsul pentru ca nu stiu daca pot sa fac investitia,stiind ca mai am de facut si alte chestii pe masina. normal ca inteleg si apreciez faptul ca-mi faci o favoare,tocmai de asta am zis ca vorbim la un ''cavei'',daca e valabil in continuare. cui nu-i place reglabila,e cineva pe forum..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 da,mie nu prea imi place. Am reglabila,merg zii de zii cu masina si am ajuns la concluzia ca reglabila nu e pentru Romania.E diferenta mare intre stock si reglabila,atat la confort cat si la "stance" si comportament pe drum.Te face sa te simti in tren cand vezi ce bine se aseaza ,de parca ar fi pe sine masina,dar nu se merita compromisul,cred eu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Cum s-a facut, cum nu, tot timpul am avut parte de suspensii sport pe masina.... Trend-ul e sa ai, insa pe drumurile din Ro, una bucata suspensie confort e sfanta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Suspensie stock cu arcuri sport e și mai bine ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibenny2005 Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Cu cat se lasa mai jos cu arcurile aste "fk" despre care vorbiti? Mi-am pus "roate" pe 17" si parca se cere un pic lasata...si de zici ca nu afecteaza deloc comfortul arcurile astea parca m-ar bate gandul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Sunt mai multe combinații. Eu și baubau avem 40-20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 daca vrea cineva cu touring reglabila si ofera la schimb standard cu arcuri sport,cu mare placere ma ofer.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 Eu imi scutur pietrele de la rinichi asa,cu ea normala,deci...doar mai jos si atat,cum ziceam,ceva gen mtech2. In plus,trebuie sa betonez curtea ca sa ma pot baga cu masina la tara Are filtru schimbat acuma,operatiune RCD Garage Asta dupa 22000 de km,alimentat motorina din greseala (doar cativa litri de 50 de lei),si multa benzina de LukyOil. Tin sa precizez ca nu consider ca se schimba la 20000 cum zic unii. E putin exagerat,doar ca nu e mare lucru de inlocuit si nici nu e o suma prea mare pentru pretentiosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 ai simtit ceva diferenta cu filtrul schimbat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 Nu,era ok si cel de pe masina. Nu am bagat niciodata benzina din flacon Se pare ca baiatu de la AutoMaister a scapat,am fost curios mai mult sa vad daca schimbase filtrul cand am fost la ei. Astazi ma apuc sa dau jos admisia si rampa,tre sa curat ce e acolo ca sa pot sa stau linistit ca e treaba buna . btw: sal Clujenilor inca odata,nu am deranjat inca pe nimeni,va veni si vremea aia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 ) încă ești în cluj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 ieri,acuma sunt acasa,ma apuc de treaba . stiam ca esti in Mures iar Adi..,m-am gandit ca e omu la servici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Eram în Cluj da un telefon când mai vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 ...chiar am avut timp de stat la terasa... nu-i bai...prin Gheorgheni am avut treburi,eu daca nu cunosc deloc Clujul,mi se pare aiurea sa caut pe cineva ,ce sa-i zic la telefon..? Am vazut ca e plin de indicatoare cu Iulius mall,cred ca nu pot rata asa locatie nici cu ochii inchisi. Tura viitoare dau de stire,ok? O zi faina la toti,spor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 10, 2015 Author Share Posted June 10, 2015 Ce model sunt jantele alea ? Te-au costat mult ? am si eu 3 bucati acasa dar nu stiu ce model sunt ca sa mai iau una ) Cam asa ceva se vrea a fi...http://www.bmwstylewheels.com/bmw/167 Ale mele sunt replica facute in Italia. Le-am cumparat in 2010 cu 450EU din Belgia,de pe net. A fost plug`n play,doar cauciucurile au meritat atat . Acum,dupa atata vreme sunt terfelite,dar ce tine in Romania?! Nu pot sa cred ca nu cunosti modelul.''genti de M6'' Ma duc sa le pun sus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 18, 2015 Author Share Posted June 18, 2015 asta chiar ca ma doare si nu va ramane asa,e mai mult facuta in ciuda..,vecinii mei ''africani''!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_Snk Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Stiu cum e ma' friend... Eu am ramas fara sticlele de la oglinzile de pe E90. Ma mir cum de nu mi le-au furat la E46 inca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 18, 2015 Author Share Posted June 18, 2015 Te`nteleg,acuma stiu si eu cum e! Ieri am dat share la un coleg,azi mi-a venit mie randul. Nici de mancare nu mai am chef In felu` asta raman si fara roti intr-o buna zi...m-am saturat de astia ca-mi vine sa ma apuc de sport,varianta low,pusca cu luneta! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Ti-au si indoit portbagajul Cata? :| Fuck'em, eu mi-am jurat ca daca il prind pe unul, ii dau cam pentru cate eleroane s-au furat, sa ne intelegem, nu numai de la mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts