ratcatalin16 Posted March 24, 2021 Author Share Posted March 24, 2021 Vreme frumoasă,dat un jet sub capotă...Eu și nepotu,întâlnire restrânsă Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Și încă una,bunicu și nepotu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted April 7, 2021 Author Share Posted April 7, 2021 Au venit și carenajele mici.Revin cu edit după ce le montez,btw cam slabe astea de Polonia,mai bine luam ceva bun din dezmembrări. Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Nu prea se potrivesc dar cu puțină răbdare și ajustări sunt sus. Sunt departe de original,coajă de ou,cu atât mai mult,erau pentru bară de M,deși pe sait era specificat bară normală. Acum că am făcut teoria chibritului,trebuie să-mi vină furtune de frână,altă distracție.Sporuri. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 (edited) Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Edited April 13, 2021 by TOM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted April 18, 2021 Author Share Posted April 18, 2021 Trebuie să-mi găsesc timp și vreme bună cu astea. Și multă răbdare...Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Daca tot te apuci, inspecteaza foarte bine si conductele rigide ... sigur au coroziune ... eu le-am inlocuit complet, fiind corodate rau in cateva puncte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted April 29, 2021 Author Share Posted April 29, 2021 Da,sunt mâncat cu conductele pe alte mărci,sper să nu fie cazul.Până una alta,a venit iepurașul cu ceva sandale. Când o să am vreme le recondiționez total,de moment dă bine în poze Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Misto sandale, jur ... Pentru jante pot recomanda pe cineva de la arad ... are preturi pe masura, dar si lucrul care il face ... e wow! Si, stii cum e vorba aia ... dai un ban si stii ca nu-l mai ai 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted May 26, 2021 Author Share Posted May 26, 2021 De la Ilie...NăriClanțăBaghetă farLcm3...va urma.Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted May 28, 2021 Author Share Posted May 28, 2021 E o diferență.Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 Mai am de pus LCM ,oare se poate coda cu bmw scanner?Am primit clanță de plastic,e un downgrade la fl,o să caut alta,cel puțin acuma știu cum se schimbă. Va dura mai puțin Actuatorul de portbagaj la fel,a trebuit să-l desfac,să pun melcul pe al meu.Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Da, se poate coda LCM-ul cu bmwscanner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 10, 2021 Author Share Posted June 10, 2021 Da, se poate coda LCM-ul cu bmwscannerMersi,dacă nu mă descurc eventual,o să cer aici puțin ajutor. Problema e că am pus lcm-ul și nu merge faza lungă (am led),nici semnalizări (st/dr).Să nu fie bun,e lcm 3b.Avaria merge.Am mai pus și lipul ăsta de bară acs,after market,nu prea e la dimensiuni dar o să-l ma ajustez eu,important e că e acolo și e ok ca grosime. Sper să nu-l sparg repede.Să aveți spor băieți,drumuri bune.Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 16, 2021 Author Share Posted June 16, 2021 Am codat lcm,seria mașinii,km la 0 dar degeaba. A luat km de pe celelalte module dar tot fără semnalizări a rămas și faza lungă. Am repetat de două ori. Acum ma lăsat pa softul Am pus înapoi lcm-ul meu. Tind să cred că nu e ok ce am luat.Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Genul ala de erori ii posibil sa apara daca scade voltajul bateriei prea mult. Daca ai posibilitatea, pune un redresor pe masina in timp ce codezi. Daca nu, LCM-ul ar trebui sa fie accesibil la codat si cu cheia pe pozitia 1 (accesorii, deci consum mai mic pe baterie). Eu as incerca urmatoarele: Cu BMW scanner (pa soft) as scrie VIN-ul si Km pe LCM, dupa care l-as reseta la setarile de fabrica cu NCS expert. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 17, 2021 Author Share Posted June 17, 2021 Genul ala de erori ii posibil sa apara daca scade voltajul bateriei prea mult. Daca ai posibilitatea, pune un redresor pe masina in timp ce codezi. Daca nu, LCM-ul ar trebui sa fie accesibil la codat si cu cheia pe pozitia 1 (accesorii, deci consum mai mic pe baterie). Eu as incerca urmatoarele: Cu BMW scanner (pa soft) as scrie VIN-ul si Km pe LCM, dupa care l-as reseta la setarile de fabrica cu NCS expert.Mai fac o încercare,am luat încă unul,de data asta lcm 3a.Curios că nici inpa nu mi-a mers,e posibil cum zici,să fie slăbită bateria. Am ținut mult pe contact și activasem drl.Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Ce ai luat tu acolo Cata e pentru faruri cu xenon de fabrica, cu reglaj automat pentru faruri. Ai nevoie de versiunea LCM III mit Manual LWR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 17, 2021 Author Share Posted June 17, 2021 Și ăsta e cu reglaj automat? Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Edit...Aceeași treabă,cred că diagnoza mea e pistol cu apă sau nu sunt compatibile cu mașina mea.În continuare fără semnalizări și faza lungă.Interesant e că le codez,se realizează ce bifez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted July 7, 2021 Author Share Posted July 7, 2021 S-au dus la gunoi,pericol.Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted July 9, 2021 Author Share Posted July 9, 2021 Am aruncat și eu asta sus.Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Ceva imbunatatiri? Eu, ca urmator pas as lua bare de stabilizare de mtech 2. acolo o sa simti o imbunatatire mare la partea de ruliu. Au ajuns probabil la pret de fier vechi acum. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 Am dat cu ăsta,face minuni.Trebuie să vină și brațele pe față că după permis,vine itp. Pe urmă te anunț Adi cu nerăbdare cum e la drum. Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk ...au venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted August 20, 2021 Author Share Posted August 20, 2021 Încă una micuță Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Șincă una Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbertCristian Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Salut domnu' @ratcatalin16, mai ai masina ? Sunt la fel din Satu Mare, nu te-am vazut prin oras. Vad ca o dai bine cu piese noi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted February 2, 2023 Author Share Posted February 2, 2023 Salutare,mașina e încăpățânată,nu pot scăpa de ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Eu nu cunosc pe nimeni care sa renunte la e39 si sa nu regrete ulterior … 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts