Jump to content

my "black cat"

ratcatalin16
 Share

Recommended Posts

partea de montaj `fizic` a stopurilor am facut-o,ramane sa anulez erorile de bec ars si palpairea de led (flashurile).

fusta,mai precis suportul de lampa trebuie serios ajustata,e vorba de o distanta aproximativ de 1cm. cam atat ramane loc liber la aripa fata de coltul lampei,cele de fl fiind mai adanci.

05112014509.jpg05112014510.jpg05112014511.jpg

dupa cum se vede si in imagini,gaurile de sus se potrivesc,doar cele de jos trebuie date mai jos cu 1cm si ceva. eu am folosit buretele de pe stop ca forma ajutatoare pentru a da gaurile corect.

in partea stanga trebuie ciocanit bine,cum spuneam mai sus coltul lampii trebuie sa intre aproximativ un cm mai inauntru.

05112014513.jpg

aici se vede ca ramane loc in dreptul franei,buretele nu izoleaza si trebuie astupat ca sa nu intre praful si mizeria in interior.

dupa ce gasesc respectivele rezistente de 6ohm si 50w revin cu noutati. de moment sunt legate direct si am erori=flashuri.

...rezultatul final

qvRoMCh.jpg

• Like 1

• 2 weeks later...

da Adi,ai perfecta dreptate,eventual codat cu toate cele pe o masina FL  :)

pentru moment am pus bec in paralel sa nu se buleasca ledurile,cu rezistente nu ma risc,aici e nevoie de consumator,nu stiu cum reactioneaza lcm-u cu rezistentele puse in paralel.

fara,am avut si eu aprinsa frana la intensitate mica,asa da calculatoru de lumini crezand ca nu am becuri de pozitie,ca masura de siguranta  :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

am promis si ceva poze pe zi dar n-am facut ca erau smoked  :lol: . prima data le-am facut negre,abia se vedea pozitia ziua ca am folosit tot sprayu si au ramas mate. pe urma le-am curatat si am folosit mai putin spray,atat cat sa nu se vada diferenta intre ele,una fiind crapata si mai `laptoasa`,ca sa zic asa.

acuma iar le-am curatat si am insistat cu polish pe `laptoasa` pana a iesit cat de cat...asa 

19122014055.jpg19122014057.jpg19122014056.jpg

cautam un loc la piata Somes,intre timp da unu cu spatele..,nici n-am apucat sa mai fac un gest,nimic!

nu e tare dar dupa sarbatori ma apuc de ea,daca nu iese ok mai bine iau usa la culoare,vad eu cum fac.

asta e,tu?...pe unde esti?

da un semn cad facem un meet,sarba fericite,Marius!

ce frumos,zapada..,din pacate asa de suptire,parca e data cu sprayu  :) .

din pacate dupa frigul ce-a fost am avut ceva probleme la frana si nu m-am putut bucura de ea..,in fine,s-a rezolvat cu apa fiarta  :dash1: ...

Y6FWmDZ.jpg

GOol8NB.jpg

...tulumba dubla  :dash1:

4VJjZWP.jpg

rezolvat de moment cu apa fiarta. oricat am lasat sa mearga motoru,degeaba,nu si-a dat drumu`.

culmea e ca nu e ruginita,pe la ambutisare 'suge' apa datorita vacuumului ce este in tulumba. deci,asta inseamna si aer fals  :dash1: ,noroc ca influenteaza doar ralantiul. 

spor!

Da da,Hella sunt ambele.Deci,mersi Alex pentru cea de dreapta si lui Dru din Timisoara care mi-a facut rost de cea de stanga.

Cu aia crapata mai vad,o sa fac experiente pe ea,sunt curios cum sunt LED-urile si daca se poate pune cava mai `tare`,binenteles sunt curios pe unde am acces mai bun la ele fara sa se vada acest lucru.

inainte si dupa...  19102014442.jpg10012015176.jpg

o seara faina si spor la toti!

schimbase cineva parca,Scooter sau Blackrally,pe triple de sedan. trebuie taiat pe spate locasul cu placa de led-uri. dupa inlocuire se lipeste la loc.

acuma si la mine lumineaza mai puternic pe stanga,mai trebuie sa ma uit pe la mufe ca parca era contact imperfect,facusem mai multe la masina si n-am mai avut rabdare sa bibilesc p`acolo.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...