Octi Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Salut, am scos azi bestia din garaj dupa 3 zile de pauza si am facut cateva poze sa nu mai fiu "acuzat" ca sunt zgarcit cu pozele Alex nu ne-am intalnit pentru ca eu stau in Ghiroda veche si masina sta mai mult in garaj...mi-e mila sa merg la lucru cu ea 9km dus 9 km intors...Ramane pe Duminica la ora 19 la stadion sa ne intalnim Toate cele bune!  Salut !! foarte frumos interiorul, ma gandesc sa-l retapitez exact la fel, ai facuto tu ? sau asa ti-a vandut nasul masina ?, ai stie cam cat ar fi costurile s-o retapitez aceiasi  culoare in piele ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 Salut, e tapiteria originala, nu a fost retapitata ci doar bine intretinuta...Culoarea e ok, nici nu se incinge, nici nu se murdareste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octi Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Salut, e tapiteria originala, nu a fost retapitata ci doar bine intretinuta...Culoarea e ok, nici nu se incinge, nici nu se murdareste Arata chiar bine, tapiteria originala zici ? bizar, dar totusi asa o fi ! Cand pune mana Neamtzu face treaba nu gluma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
28clg Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Frumos interiorul,dar la motor....super curat!Felicitari si tine-o tot asa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted June 20, 2015 Author Share Posted June 20, 2015 Multumesc! Motorul si jantele sunt fixul meu...trebuie sa fie mereu impecabile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogu Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 F faina masina  . Trebuie sa faci ceva cu suspensia. Macar arcuri sport ceva, este prea ridicata  In rest este spectacol.  P.S. Eu zic sa nu te duci la intalnire.... iti fura Acidutzu jantele 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted June 20, 2015 Author Share Posted June 20, 2015 Lasa ca si el are jante frumoase Da clar va da mai bine lasata putin, dar deocamdata nu pot sa fac asta, insa pe viitor sunt deschis Ma duc sa dau carligul jos, sa vad cum arata fara... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogu Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 De carlig am uitat sa iti zic ... nici ala nu isi are locul pe o limuzina asa frumoasa.  Numai bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibenny2005 Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Lasa ca si el are jante frumoase Da clar va da mai bine lasata putin, dar deocamdata nu pot sa fac asta, insa pe viitor sunt deschis Ma duc sa dau carligul jos, sa vad cum arata fara... Clar sunt frumoase si ale lui numai ca el este colectionar de jante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted June 20, 2015 Author Share Posted June 20, 2015 Nu am reusit sa dau jos carligul, sistemul de desfiletare e rupt, iar ca sa il dau jos trebuie sa dau bara jos ca sa ajung la suruburile de prindere..asa ca l-am vopsit frumos cu negru si deocamdata ramane pe pozitie...Abia astept sa ne vedem maine, sper sa fim cat mai multi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atrixenator Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Carligul e detasabil? Daca da...incearca sa o dai jos, si sa o montezi doar cand o folosesti. Risti sa fii amendat, sau in caz de accident sa fie bun la plata. Autoritatile deja fac controale. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted June 24, 2015 Author Share Posted June 24, 2015 Salutare! Trebuie sa imi fac o cheie speciala ca sa pot da jos carligul fara sa dau bara jos...In rest am fost azi la reparat ciobitura din parbriz(70 lei la intrare in Remetea) si am montat garniturile de deasupra farurilor. Au fost 65 lei bucata si sunt originale..Toate cele bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paketel Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Superba masina. Km multi fara probleme si fara bizoni in jurul tau in trafic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin Fri Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Frumoasa si prezentabila ! Se vede o masina ingrijita . Sa te bucuri maxim de ea ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted June 24, 2015 Author Share Posted June 24, 2015 Va multumesc! De asemenea va urez multi km fara probleme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 Salutare! A aparut o problema, si anume cu 5 persoane in masina, la denivelari luate in viteza imi freaca rotile spate in caroserie...asta insemnand ca trebuie sa inlocuiesc suspensia pentru a fi mai rigida...Intrebarea la voi e, ce trebuie exact sa schimb? arcurile, telescoapele, si si? Si ma puteti ajuta cu sfaturi despre ce modele si de unde sa comand? Va multumesc anticipat! In rest am mai montat leduri la numarul de inmatriculare spate si sunt multumit de cum arata V-am salutat si toate cele bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_Snk Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Nu ai treaba cu suspensia. Ai doua variante: 1. Fie pui cauciucuri cu balon mai mic pe spate (daca mergi mai des cu 5 persoane in masina)  sau  2. Duci masina la cineva care iti roluieste (evazeaza) aripile pe spate si vei fi ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 Varianta 1 pica din start deoarece am balonul mic deja(265/30r19)...Ma documentez de varianta 2. Am uitat sa specific ca imi freaca in exteriorul anvelopei deoarece sunt late jantele spate, de aceea cred ca totusi nu scap fara suspensie mai rigida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex_bmw5 Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 poti incerca 255/35/19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Scapi cu roluire. Nu ai nevoie de suspensie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 Ma interesez de roluire atunci..255 nu pot sa pun ca e janta prea lata, chiar 265 e super strech deja...ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir 10 Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Ma interesez de roluire atunci..255 nu pot sa pun ca e janta prea lata, chiar 265 e super strech deja...ms Ce j ai pe spate la jante de vin 265 atat de strech? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidutzu Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 is 10j Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Y L Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Eu zic mai bine le roluiesti si nu mai ai treaba ,sau si mai bine imi vinzi mie rotile ca am aripile roluite deja   Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 Nu pot sa le vand ca sunt febletile mele si daca ar fi sa le vand acidutzu e in capul listei de mult 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts